Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Prikazan navodni hibrid čovjeka i izvanzemaljca!

Go down 
AuthorMessage
Secret Face

Secret Face

Number of posts : 229
Registration date : 2009-01-27

Prikazan navodni hibrid čovjeka i izvanzemaljca! Empty
PostSubject: Prikazan navodni hibrid čovjeka i izvanzemaljca!   Prikazan navodni hibrid čovjeka i izvanzemaljca! Icon_minitimeTue Jul 21, 2009 11:19 pm

Prikazan navodni hibrid čovjeka i izvanzemaljca! 0058007.17

Video je u subotu na svom portalu objavio Disclose.tv, a na njemu vidimo ufologa kako kolegama predstavlja zastrašujuće pola metra visoko stvorenje.

Sudeći prema legendi koja stoji na tom portalu, video je prikazan na kongresu ufologa održanom u Nevadi u veljači, a kolegama ga je predstavio Jaime Maussan.

Slavni meksički ufolog sudionicima skupa je ispričao da je to stvorenje uhvaćeno na nepoznatoj lokaciji u Meksiku, te da je ubijeno nakon što je cijelu noć bilo uronjeno u kantu s vodom.

"Nakon što je uhvaćen, taj stvor si je pokušao odgristi ruku kako bi pobjegao. Bio je vrlo nasilan i glasan, pa su ga se ljudi uplašili".

"Odlučili su ga utopiti, u čemu su na kraju i uspjeli, ali tek iz trećeg pokušaja. Stvor je najprije bio uronjen u vodu 30, potom 45 minuta, a umro je tek nakon što je proveo cijelu noć u kanti".

"Budući da ima isti broj zubi i kralježaka kao čovjek, te da su slična stopala i ruke, vjeruje se da je riječ o hibridu čovjeka i izvanzemaljca stvorenom od ljudske ruke u svrhu manipulacije".

"Želja vlada je plašiti ljude izvanzemaljcima, izmisliti da smo s njima u ratu i da nas napadaju, te pomoću atmosfere straha nastaviti kontrolirati čovječanstvo", prenosi Disclose.tv teoriju zavjere izrečenu na skupu.

http://www.net.hr/planet-x/page/2009/07/19/0053006.html
Back to top Go down
 
Prikazan navodni hibrid čovjeka i izvanzemaljca!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Ufologija-
Jump to: