Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Psihotronička kontrola uma

Go down 
AuthorMessage
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Age : 33
Registration date : 2009-01-28

Psihotronička kontrola uma Empty
PostSubject: Psihotronička kontrola uma   Psihotronička kontrola uma Icon_minitimeMon Jan 30, 2012 12:39 am

Napisao : mag. Božidar Kemić ; prosinac 2010.

Nedavno sam primio neobičan e-mail pod naslovom ˝Nadzor, napad, mučenje i sakaćenje putem satelita i moždanog oružja˝, od pošiljatelja koji se predstavio kao jedna od žrtava iz Australije naprednih militarističko-obavještajnih tehnika za kontrolu uma i mučenje na daljinu.
Pretpostavio sam da se radi o ˝junk˝-mailu , jednom od onih kakvi vam mogu stići ako neka treća strana dođe do vaše e-mail adrese. Sama poruka činila mi se prilično otkačenom i gotovo nevjerojatnom. Međutim, pošiljatelj je u drugom dijelu poruke poslao mnoštvo linkova na članke, svjedočanstva i web-stranice od kojih neki zaista upućuju na zaključak da se zbiva nešto strašno i nedopušteno sa stanovišta osnovnih ljudskih prava i sloboda. Štoviše, pošiljatelj je izlistao stotine imena navodnih žrtava iz čitavog svijeta.
Među ostalim, pošiljatelj tvrdi sljedeće. Tvrdi da neke agencije vezane uz Vladu SAD-a provode stravične kriminalne radnje mentalne torture putem naprednih tehnologija, obavijene velom tajnovitosti i nepoznate većini ljudi. Kao jedna od navodnih žrtava, pošiljatelj moli da se žrtvama takvog nasilja omogući pristup ˝sigurnim kućama˝, gdje bi bili zaštićeni od satelitskog i moždanog oružja . Tvrdi da su laboratoriji, bolnice i znanstvena/vojna središta takve ˝sigurne kuće˝.
Da autor ovog e-maila nije naveo intrigantne linkove i da još ranije nisam primio poruke od jedne australske aktivistice kineskog podrijetla koja je također tvrdila da je žrtva ˝psihotroničke˝ kontrole uma – potkrijepivši realnost fenomena znanstvenim studijama o tome – čitavu stvar bih odbacio kao kuriozitet. Međutim, kad sam počeo tražiti autentične studije i izjave o takvoj vrsti militarističko-obavještajnih projekata i kad sam naišao na prve rezultate, shvatio sam da su ti podaci ´vrh ledenog brijega´.

Psihotroničke manipulacije

˝Psihotronika˝ je češki izraz za parapsihologiju, disciplinu koja se bavi graničnim područjima psihologije i ´anomalnim´ pojavama vezanima uz promijenjena stanja svijesti. Češki parapsiholozi (i njihovi kolege iz razdoblja hladnog rata) bavili su se i fenomenima koji se sada obično ne svrstavaju u područje parapsihologije. Parapsihologinja Larissa Vilenskaya (poginula u prometnoj nesreći 2001.) kaže da je taj izraz bio prvi puta predložen po analogiji s ˝bionikom˝ , u značenju ˝područja koje se bavi konstruiranjem uređaja koji mogu poboljšati i/ili reproducirati izvjesne psi-fenomene (kao što je psihokineza u slučaju ´psihotroničkih generatora´ koje je razvio Robert Pavlita) , a kasnije je uključivala i neke druge fenomene˝. Psihotronika uključuje proučavanje kako tehnologija međudjeluje s ljudskim umom, ´suptilnom´ fiziologijom i tjelesnim procesima. Pošto se bavi i višim aspektima i područjima realnosti, psihotronika je interdisciplinarno područje koje uključuje konvencionalne znanostvene discipline, matematiku, filozofiju, metafiziku i ezoteričke studije. Prva psihotronička konferencija održana je u Pragu, u lipnju 1973.
1980-tih , psihotronika je u Čehoslovačkoj ušla u vojna učilišta. S raspadom istočnog političkog bloka i SSSR-a, psihotronička istraživanja su prešla u privatno područje.

U užem smislu, psihotronikom se nazivaju sve napredne tehnologije koje mogu utjecati na stanja svijesti, posebno putem elektromagnetskih valova i poljima koja interferiraju s moždanim procesima. To također može uključivati primjenu psihoaktivnih tvari.
U listopadu 2001., američki kongresmen hrvatskog podrijetla Denis Kucinich uveo je u Kongres prijedlog zakona koji bi obvezao američkog predsjednika da se uključi u pregovore oko zabrane oružja stacioniranog u svemiru (orbiti). U njegovom prijedlogu, definicija takvog sustava naoružanja uključivala je bilo kakva nepriznata ili još uvijek nedovoljno razvijena sredstva kojima bi se mogla uzrokovati smrt ili ozljeda ljudi , ili oštećivanje i razaranje biološkog života , tjelesnog zdravlja, mentalnog zdravlja ili nečije fizičke i ekonomske dobrobiti. Takva sredstva uključuju sustave smještene na kopnu, moru ili u svemiru, koji koriste elektromagnetsko zračenje, lasere, psihotroničke tehnologije, zvukovne tehnologije ili energije usmjerene prema pojedinim osobama ili prema ciljanoj populaciji u svrhu informacijskog ratovanja, manipuliranja raspoloženjem, ili za kontrolu uma pojedinih osoba ili skupina.
Unatoč tome, prošlog mjeseca je u američkim javnim medijima objavljeno da se Američko zrakoplovstvo (USAF) sprema prijeći na novu fazu razvijanja oružja za kontrolu uma.
Militaristički birokrati traže od znanstvenika da im pomognu ˝degradirati neprijateljevu učinkovitost˝ napadanjem moždanih ˝kemijskih puteva˝. Konkretno, 711. Krilo za ljudsku učinkovitost, Istraživačkog laboratorija Američkog zrakoplovstva (AFRL), obnovilo je poziv na istraživačke projekte za ˝napredak u bioznanosti za učinkovitost zrakoplovaca˝. Radi se o šestogodišnjem programu s budžetom od 49 milijuna USD za ekstremnu neuroznanost i biotehnologiju u službi ratovanja.
Jedan od smjerova istraživanja u tom programu tiče se kontrole uma onosno ˝degradiranja neprijateljeve učinkovitosti i umjetnog svladavanja neprijateljevih kognitivnih sposobnosti˝.Spomenuti poziv spominje i ˝razvoj tehnologija za predusretanje, nalaženje, fiksiranje, praćenje, identificiranje, karakteriziranje ljudskih namjera i psihološkog statusa bilo gdje i u bilo koje vrijeme.˝ Ovo već zaista zvuči orwellovski!
Dokle su u Americi spremni ići u frankensteinovskoj ´znanosti´ i tehnologiji, svjedoči i projekt daljinske kontrole moždane aktivnosti korištenjem ultrazvučnih signala. Radi se o tehnologijama za stimuliranje moždanih funkcija putem ultrazvuka. Koristi se i transkranijalna magnetska stimulacija (TMS) – fokusirana primjena magnetskih polja za djelovanje na moždane centre. Za razliku od TMS-a, kod transkranijalnih ultrazvučnih pulseva mogu se izravno, na daljinu stimulirati i središta koja su duboko ispod kore velikog mozga. Rad na takvim monstruoznim tehnologijama financijski podupiru američka Vojna komanda za istraživanje, razvoj i inženjering (RDECOM) i Vojni istraživački laboratorij (ARL) , za koje radi dr William J.Tyler, profesor Škole za znanosti o životu na Arizona State univerzitetu. On je suosnivač i CSO SynSonix Inc. korporacije i član organizacije za novačenje mladih Frankensteina za potrebe militarističko-obavještajno-korporacijskog kompleksa, 2010 DARPA Young Faculty Award.
Sustave proizašle iz ovakvih istraživanja namjeravaju ugrađivati u vojne šljemove kako bi utjecali na moždane aktivnosti i raspoloženje marinaca. Vjerojatno pokušavaju tehnološki korigirati činjenicu da je svaki peti marinac kojeg su poslali u irački rat bio alkoholičar, činjenica zbog koje je vjerojatno Bush mlađi (zapravo podpredsjednik Cheney sa svojom klikom) slao na teren privatnu vojsku koja je ´efikasnije´ trebala ´obaviti posao´ (poput masakra civila).
No, dok se u ovim ´službenim´ projektima radi o metodama bliskima konvencionalnoj ´znanosti´, postoje i napredniji projekti koji graniče sa znanstvenom fantastikom, o kojima se ništa ne govori i koji su vrhunska tajna.
O tome svjedoči američki istraživač Richard Sauder, aktivist koji je ove godine bio zatvoren tri mjeseca zbog miroljubivog prosvjeda protiv oružja za masovni genocid, kod jedne baze s nuklearnim projektilima u SAD-u.( O tome se može pročitati u hrvatskom izdanju NEXUS-a od rujna 2010., br.51.) U svojoj knjizi Priče o kundalini, u kojoj se bavi dubljim aspektima ljudskog uma i stvarnosti, dio knjige je posvetio prikazu sadašnjih američkih patenata za tehnologije koje omogućavaju mentalne manipulacije na daljinu. Navodi web-stranicu http://www.trufax.org/research/projects.html na kojoj se nalazi popis različitih programa za kontrolu uma ˝koje provodi ´alfabetska juha´ tajnih agencija˝. Stranica više nije dostupna, no spomenuti popis vodećih 10 (međunarodnih) projekata može se naći na http://www.clubconspiracy.com/forum/f30/10-mind-control-projects-deadly-electronic-3791.html.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
TEKST ZA OKVIR

Glavni projekti za elektromagnetsku kontrolu uma
(prema http://www.trufax.org/research/projects.html)

Projekt Moonstruck, 1952., CIA:
Elektronski implanti u mozgu i zubima
Ciljanje: velikog dometa
Ugrađeno tijekom operacije ili kradom tijekom otmice
Raspon frekvencija: HF - ELF (visokofrekventni – ekstremno-niskofrekventni) primopredajnički implantati
Namjena: Praćenje, kontrola uma i ponašanja, uvjetovanje, programiranje, tajne operacije
Funkcionalna osnova: Elektronska stimulacija mozga, E.S.B.
~~~~~~~~~~
Projekt MK-ULTRA, 1953., CIA:
Droge, elektronika i elektrošokovi
Ciljanje: Kratkog dosega
Frekvencije: VHF HF UHF (modulirano kod ELF)
Slanje i primanje: Lokalno proizvedeno
Namjena: Programiranje ponašanja, stvaranje "cyborg" mentaliteta
Učinci: narkoleptični trans, programiranje sugestijom
Podprojekti: Mnogi.
Pseudonim: Projekt Artičoka
Functionalna osnova: Elektronsko rastvaranje memorije, E.D.O.M.
~~~~~~~~~~
Projekt Orion, 1958., U.S.A.F:
Droge, hipnoza i ESB
Ciljanje: Kratkog dosega, osobno
Frekvencije: ELF modulacija
Slanje i primanje: Radarom, mikrovalovima, modulirano na ELF frekvencijama
Namjena: Preslušavanje vrhovnog osoblja za sigurnost, programiranje, osiguravanje sigurnosti i lojalnosti
Pseudonim: "Dreamland" (˝Zemlja iz snova˝)
~~~~~~~~~~
MK-DELTA, 1960., CIA:
Fino-ugođeno elektromagnetsko subliminalno programiranje
Ciljanje: Dugog dosega
Frekvencije: VHF HF UHF modulirane na ELF
Slanje i primanje: Televizijske antene, radio antene, vodovi za struju, opruge za madrace, modulacija na 60 Hz ožičenju.
Namjena: programiranje ponašanja i stavova u širokoj populaciji
Efekti: umor, promjene raspoloženja, disfunkcija ponašanja i društvena kriminalnost
Pseudonim: "Deep Sleep", R.H.I.C.
~~~~~~~~~~
PHOENIX II, 1983., U.S.A.F, NSA:
Lokacija: Montauk, Long Island
Elektronsko višesmjerno ciljanje odabranih skupina populacije
Ciljanje: Srednjeg dosega
Frekvencije: Radarske, mikrovalovi. EHF UHF modulirano
Snaga: Gigawatti do Terawatta
Namjena: Punjenje sa Zemljinih mreža, planetarna sonombulescencija za spriječavanje geološke aktivnosti, stvaranje potresa na specifičnim točkama, programiranje populacije za senzibiliziranje
Pseudonim: "Rainbow" (˝Duga˝), ZAP
~~~~~~~~~~
TRIDENT, 1989., ONR, NSA:
Elektronski usmjereno ciljanje pojedinaca ili populacija
Ciljanje: Velike skupine okupljenih ljudi
Pojava: Crni helikopteri koji lete u trostrukoj formaciji od po tri
Snaga: 100,000 watta
Frekvencija: UHF
Namjena: Upravljanje velikim skupinama i kontrola ponašanja, kontrola građanskih nereda
Pridružene agencije: FEMA
Pseudonim: "Black Triad" (˝Crna trijada˝) A.E.M.C
~~~~~~~~~~
RF MEDIA, 1990., CIA:
Elektronsko višesmjerno subliminalno sugeriranje i programiranje
Lokacija: Boulder, Colorado (Lokacija glavnog čvora mobilne telefonije, sinkronizacijski čvor nacionalne televizije)
Ciljanje: nacionalna populacija Sjedinjenih Država
Frekvencije: ULF VHF HF fazna modulacija
Snaga: Gigawatti
Implementiranje: Televizijske i radio komunikacije, "videodromni" signali
Namjena: Programiranje i poticanje želje u ponašanju, subverzija psihičkih sposobnosti populacije, pripremno procesiranje za masovnu elektromagnetsku kontrolu
Pseudonim: "Buzz Saw" E.E.M.C.
~~~~~~~~~~
TOWER, 1990., CIA, NSA:
Elektronsko, diljem zemlje, subliminalno programiranje i sugeriranje
Ciljanje: Mase ljudi, kratkotrajni intervali, dugog dosega kumulativno
Frekvencije: Mikrovalovi, EHF SHF
Metodologija: Sustav bežičnih telefona, ELF modulacija
Namjena: Programiranje kroz neuralnu rezonanciju i kodiranje informacije
Učinak: Neuralna degeneracija, DNA rezonantno modificiranje, psihičko zatomljavanje
Pseudonim: "Wedding Bells" (˝Vjenčana zvona˝)
~~~~~~~~~~
HAARP, 1995., CIA, NSA, ONR:
Elektromagnetska rezonantna indukcija i masovna kontrola stanovništva
Lokacija: Gakona, Aljaska
Frekvencije: Atmosferski fazno-zakačeni rezonantni UHF VHF
Potencijal: izmjena DNK koda u populaciji i masovno modificiranje ponašanja
Snaga: Giga-watti do Tera-watta
Korak-niže reflektivne frekvencije: Približno 1.1 GHz, rezonantna frekvencija ljudske DNK, fazno kačenje na celularni sustav [sustav mobilne telefonije]
~~~~~~~~~~
PROJEKT CLEAN SWEEP, 1997., 1998., CIA, NSA, ONR:
Elektromagnetska rezonantna indukcija i masovna kontrola stanovništva
Lokacija: Diljem zemlje
Frekvencije: Emocionalne valne duljine, prikupljanje podataka putem helikopterskih proba koje slijedi nakon medijskih događaja – ponovno emitiranje kako bi se ponovno stimulirala emocionalna raspoloženja populacije radi rekreiranja scenarija događaja.
Ref: LE#108, Ožujak 1998.
Potencijal: Masovno modificiranje ponašanja
Snaga: Nepoznata. Moguće ponovno emitiranje putem GWEN mreže ili frekvencija mobitelnih tornjeva, koordinirano iz NBS-a u Coloradu.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Prema Sauderu, u mnogim slučajevima su umovi i mozgovi ljudi bili manipulirani bez njihovog znanja. Neki od načina mentalne manipulacije su putem psihoaktivnih droga, mikrovalova, hipnoze, ispiranja mozga i putem implantata. Kad je Sauder postao svjestan postojanja takvih egzotičnih tehnologija, odmah je shvatio da bi to moglo objasniti mnoga njegova vlastita neobična iskustva koja je godinama imao. Kao primjer, navodi neobično iskustvo iz vremena kad je istraživao tajne američke podzemne vojne baze i kad je o tome počeo javno pisati. Jednom je iznanada ´niotkuda´ začuo glas koji mu je rekao: ˝Podzemne baze su stvarne…˝ Saznao je da zaista postoji tehnologija pomoću koje se elektronski može emitirati glas izravno u unutrašnje uho ili auditorni korteks mozga . Patent takvog uređaja postoji : U.S. patent No. 4,858,612 – Uređaj za slušanje. Shvatio je da je najvjerojatnije čuo glas nekog čovjeka ( koji mu je iz nekih razloga nastojao potvrditi stvarnost onoga o čemu piše) koji je govorio kroz mikrofon elektronskog uređaja koji odašilje poruku izravno do mozga. Ovaj slučaj neodoljivo podsjeća na slučaj atentata na jednu cijenjenu švedsku političarku , koji se dogodio pred više godina. Atentator, mlađi navodno psihički neuravnotežen čovjek , tvrdio je da mu je glas (kojem je on pripisao religijski značaj) neprestano govorio da učini to nedjelo. Slične okolnosti postojale su oko ubojstva Johna Lennona, slavnog britanskog pjevača koji je zadavao mnogo glavobolja američkom militarističko-korporacijskom establišmentu.(Ubojica je bio stražar osiguranja iz Honolulua, kojeg se, s obzirom na narav njegovog posla, vjerojatno moglo prethodno ´programirati´.)
Ako se na daljinu mogu elektronski/elektromagnetski izvoditi zahvati koji mogu poremetiti moždane funkcije, na taj način mogli bi se objasniti slučajevi prometnih nesreća koje su imale dalekosežne posljedice na život čitavih naroda. U takvoj nesreći stradao je čitav politički vrh Poljske, čiji pilot je izgubio kontrolu prilikom slijetanja u Rusiju. Ako su piloti bili podvrgnuti psihotroničkom oružju, prilikom čega su izgubili kontrolu nad zrakoplovom, radilo bi se o savršenom zločinu – krivac su bile nepovoljne meteorološke prilike prilikom slijetanja.

Projekt MKULTRA i veza sa tajnošću oko NLO-a

Bivši američki obavještajac (s jakim političkim vezama u Senatu SAD-a) C.B. Scott Jones, koji je imao susrete sa kolegama iz bivšeg Sovjetskog Saveza, tvrdi da su ruski znanstvenici pridavali veliku važnost Teslinim tehnologijama, u kontekstu hladnoratovskih nadmetanja. Američki znanstvenici koji su se bavili sličnim problemima u SAD-u nailazili su na probleme ukoliko nisu bili uključeni u super-tajne vojne projekte koji su se bavili takvim tehnologijama.
Prema Scott Jonesu, godinama su američki građani izvješćivali o tome da bi ih nakon njihove interakcije s onim što se obično naziva NLO-ima , po pravilu posjećivalo ˝vladino osoblje˝ i ispitivalo ih o njihovim iskustvima. Mnogima se prijetilo da o tome javno ne govore, što upućuje na politiku tajnosti oko čitavog predmeta.

Scott-Jones je pokrenuo inicijativu da američka državna administracija iz ´90tih objavi ono što vladine službe znaju o NLOima.
Slijedi izvadak iz njegovog izlaganja pod naslovom

˝ UFOs and New Frontiers: Connecting With the Larger Reality ˝
( NLOi i nove granice: povezivanje s većom realnošću), iz 1994. godine.

˝ Vlada SADa i druge svjetske vlade mogu i trebale bi igrati pozitivnu ulogu tako da podijele to što znaju i otvoreno surađuju u prikupljanju više informacija ... .
Taj predmet je previše važan da bi njime upravljao ... neki birokrat u nekoj bezimenoj agenciji. Američka javnost i Kongres SADa moraju biti uključeni. ...
Taj program ismijavanja zajedno sa super-tajnošću i jednim agresivnim načinom postupanja s osobama koje službeno nešto znaju o tim činjenicama i počinju o tome govoriti bili su dostatni da se zadrži brana na onome što vlada stvarno zna ... .
Iz dostupne literature je poznato da su za vrijeme projekta MKULTRA znanstvenici iz nekoliko zemalja izviješćivali o istraživanjima kod kojih se koristila elektromagnetska energija kako bi se utjecalo na um. ... da su možda najveća nastojanja u tom području bila prisutna u Sovjetskom Savezu i zemljama istočne Europe.
... da postoji veza fenomena NLO i tehnologija za kontroliranje uma [ mind control technologies ] .
... Razmišljanje o širem značenju fenomena NLO ... vodi do ozbiljnih filozofskih i praktičnih pitanja.Dva očita su implikacije na organiziranu religiju i na sadašnju znanstvenu paradigmu.
... Može biti da je određujući činitelj u vladinoj politici tajnosti o fenomenima NLOa taj da nisu bili prinuđeni reći bilo što o predmetu koji bi vjerojatno bio vrlo nezgodan
da se o njemu raspravlja s američkom javnošću.Tako dugo dok mogu držati medije neutraliziranima te uspješno ignorirati ili zastrašivati nekoliko ozbiljnih istraživača u tom području, ne moraju se suočiti s predmetom razotkrivanja [ disclosure ].
U nekim dijelovima vlade, na primjer u obavještajnoj zajednici, vjerojatno postoji nekakvo vrlo praktično zanimanje za opažanja fenomena NLOa.I to ondje gdje se javlja veza između tajne tehnologije za kontroliranje uma koju je CIA možda ispitivala ( i možda je primijenila ) i fenomena NLOa.
Jedan od glavnih fenomena o kojima su izviješćivali sudionici koji tvrde da su imali dodire s NLOima jest komunikacija um – um . ...
Postoji jedan specifičan predmet koji bi trebao pokrenuti snažnu inicijativu za uključivanje Kongresa.O predmetu tehnologija za kontroliranje uma Kongres je vjerojatno bio zaveden tijekom dvaju odvojenih saslušanja o programu MKULTRA i moguće je da je tijekom niza godina jedan djelotvoran sustav za kontroliranje uma bio dio inventara neke vladine agencije. Kongresni odbori za obavještajne poslove mogli bi, ili pak ne, vidjeti vezu između svjetskih tehnologija za kontroliranje uma i kontroliranja uma povezanog s NLOima, no bio bih iznenađen kad se ta vrsta pitanja ne bi postavljala ako bi se saslušanja održala. ˝

Psiholog Martin Cannon napisao je rad o tako zvanom ˝fenomenu izvanzemaljskih otmica˝ , u kojem je iznio hipotezu da su ti slučajevi (ili barem dio njih) rezultat projekata za kontrolu uma koje provode vladine agencije pod okriljem vrhunske tajnosti. Takvi projekti spominju se i pod skraćenim nazivom MILAB-i. Njegov članak nosi naslov ˝Kontroleri – nova hipoteza o izvanzemaljskim otmicama˝.
Da ova hipoteza nije bez osnove, mogli bi potvrđivati neki slučajevi ´otmica´ koje pokojni istraživač ovog fenomena , psihijatar i psiholog s Harvarda, John E.Mack, opisuje u svojoj posljednjoj knjizi Putovnica za Kozmos. Naime, tu se opisuju neki slučajevi izmijenjenih stanja svijesti, kakvi se obično pripisuju otmicama, kod kojih su osobe doživljavale simbole kakvi se obično vezuju uz tajna društva. Kao da se radi o nekoj vrsti simboličkog programiranja i pripremanja stanovništva za agende koje bi se trebale realizirati u budućnosti.
Osobno sam dr. Macka kontaktirao po pitanju kontroverzi oko izvora ovog fenomena, pitajući ga ima li osnove za pretpostavku da se radi o rezultatima ˝ljudskih black-ops projekata˝? Odgovorio mi je da on , na osnovi svojih dugogodišnjih istraživanja, ne misli da se radi o takvim manipulacijama, unatoč činjenici da su takva iskustva vrlo neugodna i traumatična.
Neobična je činjenica da je 2004. poginuo u prometnoj nesreći, prelazeći ulicu vraćajući se u apartman u sjevernom dijelu Londona, nakon jednog predavanja. Službena verzija govori da ga je pregazio pijani vozač, no nakon istrage i suđenja taj vozač je bio kažnjen minimalnom kaznom od dvije godine zatvora. Da li je Mack bio žrtva nesretnih okolnosti, ili je možda tijekom svojih istraživanja došao do vrlo osjetljivih saznanja…?
U svakom slučaju, ne može se isključiti mogućnost da se uz čitav arsenal egzotičnih tehnologija za kontroliranje uma mogu inscenirati i lažna iskustva ´otmica´.
Možda će čitavu stvar razjasniti konačna istraga o pozadini projekta MKULTRA i sličnih projekata koji se izvode na račun i protiv Amerikanaca i drugih ljudi iz čitavog svijeta.
Pitanjem zloupotrebe Teslinih tehnologija u svrhu kontrole uma bave se i istraživači Jeane Manning i Nick Begich u njihovoj fascinantnoj i šokantnoj knjizi ˝Anđeli ne sviraju taj HAARP˝.

Izvor: http://novapolitika.blog.hr
Back to top Go down
 
Psihotronička kontrola uma
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Kontrola uma-
Jump to: