Kontrola uma (Serija "That's impossible - Mind contorl" / history channel)
4 posters
Author
Number of posts : 75 Registration date : 2009-03-10
Subject: Kontrola uma (Serija "That's impossible - Mind contorl" / history channel) Tue Mar 09, 2010 4:54 pm
Vrlo zanimljiva emisija o dostignucima na polju kontrole umom. Osovno vjerujem da je cijela stvar daleko vise razvijena nego se tu govori, ali ako ovo prikazuju onda se mozemo samo zamisliti do kuda su stigla istrazivanja na ovome podrucju.
Man in Black
Number of posts : 1450 Age : 38 Registration date : 2009-01-28
Subject: Re: Kontrola uma (Serija "That's impossible - Mind contorl" / history channel) Tue Mar 09, 2010 5:49 pm
A ima krcato načina za kontrolu uma, meni su osobno zanimljivije metode za kontrolitanje mase ljudi nego pojedinaca
Zoran
Subject: Re: Kontrola uma (Serija "That's impossible - Mind contorl" / history channel) Tue Mar 09, 2010 8:13 pm
Cuj ako dobijes signale koji su univerzalni, i uspijes ih prenijeti frekvenciom (haarp) onda vrlo lako mozes utjecati na sve ljude. Narocito djeluje na raspolozenje, jer u jednom prethodnom topicu kojeg sam postao o haarp-u kaze da je emocije puno lakse prenijeti, pa ono ako im treba rat razdrazit ce ljude ako ih zele pod kontrolom slat ce im signale da se lijepo osjecaju.
asd
Number of posts : 41 Registration date : 2009-08-27
Subject: Re: Kontrola uma (Serija "That's impossible - Mind contorl" / history channel) Tue Mar 09, 2010 10:49 pm
Man in Black wrote:
A ima krcato načina za kontrolu uma, meni su osobno zanimljivije metode za kontrolitanje mase ljudi nego pojedinaca
Subject: Re: Kontrola uma (Serija "That's impossible - Mind contorl" / history channel) Thu Mar 11, 2010 2:39 am
Manipulacija radi na principu problem-riješenje. Posij strah i ponudi utjehu - stvori problem koji ne postoji i ponudi riješenje. To se radi preko medija tako da praktički nije potreban HAARP da sije agresiju, HAARP je tu za drmanje Zemlje, kontrolu vremenskih prilika i sl.
Zoran
Subject: Re: Kontrola uma (Serija "That's impossible - Mind contorl" / history channel) Thu Mar 11, 2010 2:46 am
U zadnje vrijeme su se nesto raspistoljili s tim drmanjem zemlje.... mozda se neki relej pokvario
Man in Black
Subject: Re: Kontrola uma (Serija "That's impossible - Mind contorl" / history channel) Thu Mar 11, 2010 2:52 am
Zoran wrote:
U zadnje vrijeme su se nesto raspistoljili s tim drmanjem zemlje.... mozda se neki relej pokvario
hehehe ka prije par godina kad je u Hrvatskoj bilo par potresa u par dana. Gledala sam grafikon i HAARP je tad bio aktivan, a također je jednom kod nas nebo bilo izrazito crveno, neka čudna crvena boja koju nikad još nisam vidjela na nebu i rekla sam prijatelju bit će potresa i sutradan se budim kad na vijestima brutalan potres negi tamo na istoku.
Zoran
Subject: Re: Kontrola uma (Serija "That's impossible - Mind contorl" / history channel) Thu Mar 11, 2010 2:58 am
A to ti kazem svako par godina im se pokvari pa drmaju potresima . No puno se vise treba brinuti zbog toga sto to oruzje (pa cak i orudje u nekim slucajevima) nemaju samo ameri... Ljudi su jos uvijek primitivni tako da moze lako doci do veceg rata a kada budu koristili takva oruzja najvise ce obicni ljudi nastradati, u ostalom kao i uvijek do sada...
Secret Face
Number of posts : 229 Registration date : 2009-01-27
Subject: Re: Kontrola uma (Serija "That's impossible - Mind contorl" / history channel) Thu Mar 11, 2010 3:13 am
a provociraju nas sa potresima
Man in Black
Subject: Re: Kontrola uma (Serija "That's impossible - Mind contorl" / history channel) Thu Mar 11, 2010 3:17 am
Postoji još jedan kompleks HAARP antena na Zemlji ali me ubij ne mogu se sjetit gdje je.
Secret Face
Number of posts : 229 Registration date : 2009-01-27
Subject: Re: Kontrola uma (Serija "That's impossible - Mind contorl" / history channel) Thu Mar 11, 2010 3:18 am
rusija?
Zoran
Subject: Re: Kontrola uma (Serija "That's impossible - Mind contorl" / history channel) Thu Mar 11, 2010 3:20 am
Mislim da je Rusija, ako se ne varam ima u onom filmicu o haarp-u sto sam postao, ili sam to negdje drugdje gledao.... LoL ne mislim nego znam, ali ne znam di sam gledao
asd
Number of posts : 41 Registration date : 2009-08-27
Subject: Re: Kontrola uma (Serija "That's impossible - Mind contorl" / history channel) Thu Mar 11, 2010 3:24 am
Zoran wrote:
No puno se vise treba brinuti zbog toga sto to oruzje (pa cak i orudje u nekim slucajevima) nemaju samo ameri...