| Slučaj: Velika Gorica | |
|
|
Author | Message |
---|
Venom
Number of posts : 66 Age : 32 Registration date : 2011-06-19
| Subject: Slučaj: Velika Gorica Sun Jun 19, 2011 2:27 pm | |
| Kako kaže naslov, imao sam neko istraživanje u Velikog Gorici. (preko frendice) - to znači da sam joj govorio što da radi. Dogovarala mi je intervju preko msn-a, fotografiranje kuće... i došao sam do rezultata nakon 2 tjedna istraživanja.
Kuća u Velikoj Gorici pokraj Zagreba prema ispitivanjima mogućih svjedoka navodno je opsjednuta duhovima. Kako Kaže svjedok skoro svaki dan u kasnim noćnim satima se čuje prema opisu nekakvo režanje, razbijanje stakla, pa čak kaže i smijanje. Kuća je prazna. Vlasnik je kuću napustio prije tih događaja.
Opis kuće-Velika drvena kuća pokraj ceste,sa nekoliko prozora.Uz cestu željezna ograda sa poštanskim sandučićem.
Subjekt uslikao amaterskim fotoaparatom duha (nešto) na prozoru. Prema ispitivanjima svjedoka, tijekom slikanja kuće nije primjetia ništa na prozoru.Tek kad je slikala, na slici se vidi kao neka bijela zamagljena fleka u obliku čovjeka na prozoru kuće. Sad sami prosudite što je to, treba mi vaše mišljenje. Ispod vam je link sa slikama kuće i mogućeg duha na prozoru. Ponavljam, kuća je napuštena i taj dan kad je slikala nije ništa bilo na prozoru niti unutar kuće.
NE DOPUŠTAMO REFFERALS LINKOVE NI BILO KAKVA REKLAMIRANJA NA FORUMU PA JE LINK UKLONJEN. MOLIM DA GA PONOVNO STAVIŠ BEZ IKAKVIH PREUSMJERAVANJA.
HVALA
| |
|
| |
Venom
| Subject: Re: Slučaj: Velika Gorica Fri Jun 24, 2011 3:01 pm | |
| | |
|
| |
Man in Black
Number of posts : 1450 Age : 38 Registration date : 2009-01-28
| Subject: Re: Slučaj: Velika Gorica Fri Jun 24, 2011 11:16 pm | |
| Zanimljiva kućica..ja bi rekla da se ne radi o duhu već o prljavštini koja je na tom dijelu malo veća...da sada odeš slikati opet bi bilo isto...ili ne bi? Ajde, trebamo drugu sliku istog prozora u drugom vremenu | |
|
| |
Venom
| Subject: Re: Slučaj: Velika Gorica Sat Jun 25, 2011 2:27 am | |
| Rekla mi je da na prozoru nije bilo ničega, i ja sam mislio da je to nešto drugo ali sam je 100 puta pitao da se uvjerim. A sad ne znam. Pokušat ću dobit još slika ali i audio snimke unutar kuće. | |
|
| |
Man in Black
| Subject: Re: Slučaj: Velika Gorica Sat Jun 25, 2011 4:24 pm | |
| - Venom wrote:
- Rekla mi je da na prozoru nije bilo ničega, i ja sam mislio da je to nešto drugo ali sam je 100 puta pitao da se uvjerim.
A sad ne znam. Pokušat ću dobit još slika ali i audio snimke unutar kuće. Ne još slika, NOVE slike, od nekog drugog dana. Ako je prašina, tj. ona "maglica" od "ustajalog" prozora, onda bi i danas to trebalo biti vidljivo. Čekamo snimke | |
|
| |
Mina
Number of posts : 84 Age : 40 Lokacija : Zagreb Registration date : 2010-04-19
| Subject: Re: Slučaj: Velika Gorica Sat Jun 25, 2011 10:41 pm | |
| Da, svakako treba još slika... Igre svjetla i sjene vrlo lako daju zavarati oko, još ako doista želiš nešto vidjeti, eto duha | |
|
| |
Secret Face
Number of posts : 229 Registration date : 2009-01-27
| Subject: Re: Slučaj: Velika Gorica Sun Jun 26, 2011 4:05 pm | |
| i bolji aparat..iz mutnih slika nemore se nista rec | |
|
| |
Man in Black
| Subject: Re: Slučaj: Velika Gorica Sun Jun 26, 2011 6:00 pm | |
| Neka ponovno ode slikati, nek stavi najveći format fotografije i nek ne zoomira. Ako slikaje po noći nek stavi digitalac na stativ ili na neku čvrstu i mirnu površinu. | |
|
| |
Lucas
Number of posts : 8 Lokacija : Zadar Registration date : 2012-06-11
| Subject: Re: Slučaj: Velika Gorica Mon Jun 11, 2012 9:11 pm | |
| Malo proučih fotografije... i mislim da se radi samo o odrazu necega u staklu, ili eventualno igra svjetla i sjene... objektivan sam po pitanju slika s navodnim duhovima i po tome ovu sliku nebih mogao uzeti kao dokaz prisutnosti istog... isto tako kvaliteta slika je nesto losija pa to mozemo prepisat i tome... ali ne kazem da tamo neceg nema.... samo treba malo temeljitije i kvalitetnije to istraziti | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Slučaj: Velika Gorica | |
| |
|
| |
| Slučaj: Velika Gorica | |
|