Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave

HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth
Similar topics

Slučaj: Velika Gorica

Go down 
5 posters
AuthorMessage
Venom

Venom

Male Number of posts : 66
Registration date : 2011-06-19

Slučaj: Velika Gorica  Empty
PostSubject: Slučaj: Velika Gorica    Slučaj: Velika Gorica  Icon_minitimeSun Jun 19, 2011 2:27 pm

Kako kaže naslov, imao sam neko istraživanje u Velikog Gorici. (preko frendice) - to znači da sam joj govorio što da radi. Dogovarala mi je intervju preko msn-a, fotografiranje kuće... i došao sam do rezultata nakon 2 tjedna istraživanja.

Kuća u Velikoj Gorici pokraj Zagreba prema ispitivanjima mogućih svjedoka navodno je
opsjednuta duhovima. Kako Kaže svjedok skoro svaki dan u kasnim noćnim satima se čuje
prema opisu nekakvo režanje, razbijanje stakla, pa čak kaže i smijanje. Kuća je prazna. Vlasnik je kuću napustio
prije tih događaja.

Opis kuće-Velika drvena kuća pokraj ceste,sa nekoliko prozora.Uz cestu željezna ograda sa poštanskim sandučićem.

Subjekt uslikao amaterskim fotoaparatom duha (nešto) na prozoru. Prema ispitivanjima svjedoka, tijekom slikanja kuće nije primjetia ništa na prozoru.Tek kad je slikala, na slici se vidi kao neka bijela zamagljena fleka u obliku čovjeka na prozoru kuće.
Sad sami prosudite što je to, treba mi vaše mišljenje. Ispod vam je link sa slikama kuće i mogućeg duha na prozoru.
Ponavljam, kuća je napuštena i taj dan kad je slikala nije ništa bilo na prozoru niti unutar kuće.

NE DOPUŠTAMO REFFERALS LINKOVE NI BILO KAKVA REKLAMIRANJA NA FORUMU PA JE LINK UKLONJEN. MOLIM DA GA PONOVNO STAVIŠ BEZ IKAKVIH PREUSMJERAVANJA.

HVALA

Back to top Go down
Venom

Venom

PostSubject: Re: Slučaj: Velika Gorica    Slučaj: Velika Gorica  Icon_minitimeFri Jun 24, 2011 3:01 pm

Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Registration date : 2009-01-28

PostSubject: Re: Slučaj: Velika Gorica    Slučaj: Velika Gorica  Icon_minitimeFri Jun 24, 2011 11:16 pm

Zanimljiva kućica..ja bi rekla da se ne radi o duhu već o prljavštini koja je na tom dijelu malo veća...da sada odeš slikati opet bi bilo isto...ili ne bi? Ajde, trebamo drugu sliku istog prozora u drugom vremenu Smile
Back to top Go down
Venom

Venom

PostSubject: Re: Slučaj: Velika Gorica    Slučaj: Velika Gorica  Icon_minitimeSat Jun 25, 2011 2:27 am

Rekla mi je da na prozoru nije bilo ničega, i ja sam mislio da je to nešto drugo ali sam je 100 puta pitao da se uvjerim.
A sad ne znam. Pokušat ću dobit još slika ali i audio snimke unutar kuće.
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

PostSubject: Re: Slučaj: Velika Gorica    Slučaj: Velika Gorica  Icon_minitimeSat Jun 25, 2011 4:24 pm

Venom wrote:
Rekla mi je da na prozoru nije bilo ničega, i ja sam mislio da je to nešto drugo ali sam je 100 puta pitao da se uvjerim.
A sad ne znam. Pokušat ću dobit još slika ali i audio snimke unutar kuće.
Ne još slika, NOVE slike, od nekog drugog dana.
Ako je prašina, tj. ona "maglica" od "ustajalog" prozora, onda bi i danas to trebalo biti vidljivo.

Čekamo snimke Smile
Back to top Go down
Mina

Mina

Female Number of posts : 84
Registration date : 2010-04-19

PostSubject: Re: Slučaj: Velika Gorica    Slučaj: Velika Gorica  Icon_minitimeSat Jun 25, 2011 10:41 pm

Da, svakako treba još slika... Igre svjetla i sjene vrlo lako daju zavarati oko, još ako doista želiš nešto vidjeti, eto duha Smile
Back to top Go down
Secret Face

Secret Face

Number of posts : 229
Registration date : 2009-01-27

PostSubject: Re: Slučaj: Velika Gorica    Slučaj: Velika Gorica  Icon_minitimeSun Jun 26, 2011 4:05 pm

i bolji aparat..iz mutnih slika nemore se nista rec
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

PostSubject: Re: Slučaj: Velika Gorica    Slučaj: Velika Gorica  Icon_minitimeSun Jun 26, 2011 6:00 pm

Neka ponovno ode slikati, nek stavi najveći format fotografije i nek ne zoomira. Ako slikaje po noći nek stavi digitalac na stativ ili na neku čvrstu i mirnu površinu.
Back to top Go down
Lucas

Male Number of posts : 8
Registration date : 2012-06-11

PostSubject: Re: Slučaj: Velika Gorica    Slučaj: Velika Gorica  Icon_minitimeMon Jun 11, 2012 9:11 pm

Malo proučih fotografije... i mislim da se radi samo o odrazu necega u staklu, ili eventualno igra svjetla i sjene... objektivan sam po pitanju slika s navodnim duhovima i po tome ovu sliku nebih mogao uzeti kao dokaz prisutnosti istog... isto tako kvaliteta slika je nesto losija pa to mozemo prepisat i tome... ali ne kazem da tamo neceg nema.... samo treba malo temeljitije i kvalitetnije to istraziti Smile
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Slučaj: Velika Gorica    Slučaj: Velika Gorica  Icon_minitime

Back to top Go down

Slučaj: Velika Gorica
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» SLUČAJ «TERESA FIDALGO»