Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 NLO iznad Lovrana

Go down 
AuthorMessage
fraktal

fraktal

Number of posts : 235
Registration date : 2009-03-03

NLO iznad Lovrana Empty
PostSubject: NLO iznad Lovrana   NLO iznad Lovrana Icon_minitimeTue Apr 13, 2010 1:59 pm

Saša Đukić ovog je vikenda svojom kamerom zabilježio neobičnu svjetlost koja se pojavila nad Malom Učkom, često mijenjajući formaciju i poziciju, a svoj je uradak objavio i na YouTubeu.
Ovo nije prvo pojavljivanje 'malih zelenih' na lovranskom području. Prije godinu i pol dana snimljena je slična neobična svjetlost iznad nogometnog igrališta u Lovranu koju su svjedoci pripisali NLO-u.

''U sumrak sam izašao na balkon i u prvi mah mi se učinilo da vidim zvijezdu, ali shvatio sam da titra. Uzeo sam dalekozor i vidio sam njihov neobičan oblik, a prijatelj je taj događaj uspio i snimiti kućnom kamerom. Nikad prije nisam vidio takvu snimku, ne kažem da se radi o svemircima, ali definitivno je to NLO – jer boljeg objašnjenja nema'', rekao je svjedok događaja Branimir Takač za Novi list.

Kaotična i 'brzo gibajuća' svjetlost tako se po drugi puta u relativno kratkom razdoblju pojavila nad Lovranom, a jedan od svjedoka prošlogodišnjeg događaja, Božidar Spasojević, opisao je sličan prizor kao i Takač.

A kako je izgledala noć nad Lovranom i radi li se doista o svemircima, prosudite sami!