Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Iznad Biokova viđen NLO

Go down 
AuthorMessage
fraktal

fraktal

Number of posts : 235
Registration date : 2009-03-03

Iznad Biokova viđen NLO Empty
PostSubject: Iznad Biokova viđen NLO   Iznad Biokova viđen NLO Icon_minitimeFri Jun 26, 2009 7:31 pm

Quote :
NLO iznad Biokova


Foto: Dalmacijanews

Struktura NLO-a snimljena na mjestu gdje su i ranije često viđane čudne pojave na nebu ima oblik starinskog vojnog šljema, na vrhu mu je kupola, ispod nje je obruč pod kojim je manja kupolica.

Skidajući sa svog digitalnog foto aparata slike koje je prije nekoliko dana snimio na izletu na Biokovu, naš čitatelj Dalmacijanewsa Stipan K. zaprepastio se kad je na nekoliko fotografija ugledao čudan oblik na nebu i pomislio, "gle, i ne znajući uhvatio sam NLO".

- Prizor koji sam ugledao zumirao sam u računalu i podsjetio me baš na nepoznate leteće objekte kakvi su najčešće prijavljivani i na kakve sam nailazio u knjigama i na web stranicama koje se bave tom problematikom – kaže naš čitatelj.


Zelenom strelicom označen je NLO koji se pojavio u razmaku od deset minuta.(Foto: Dalmacijanews)


Struktura NLO-a snimljenog nad Biokovom, između tunela Turije i Raštana Donjih gdje su i ranije često viđane čudne pojave na nebu, je zanimljiva. Ima oblik starinskog vojnog šljema, na vrhu mu je kupola, ispod nje je obruč pod kojim se nalazi i jedna manja kupolica, tumači vlasnik fotografija koje je snimio aparatom marke Olympus FE 360.

NLO se vidi na dvije fotografije snimljene u razmaku od deset minuta i udaljenosti između dvije lokacije od tri ili četiri kilometra.

"Prvu sliku napravio sam snimajući panoramu Biokova dolazeći iz pravca Vrgorca prema Zagvozdu, a druga, zumirana, uhvaćena je ispod tunela Turije", objašnjava snimatelj Stipan.

U blizini viđeni i krugovi u žitu

Zanimljivo, priča nam on, na tom području bilo je i jako puno viđenja NLO-a na nebu, ali i pojava krugova u žitu.

"Pastiri su pričali kako ovce nisu htjele pasti travu na tim lokacijama i bojale su se uopće prilaziti tim mjestima", ispričao Stipan za Dalmacijanews.


Net.hr
25.06.2009.
Back to top Go down
 
Iznad Biokova viđen NLO
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Ufologija-
Jump to: