Lucas
Number of posts : 8 Lokacija : Zadar Registration date : 2012-06-11
| Subject: Neobican oziljak Mon Mar 11, 2013 2:58 am | |
| Pozdrav ljudi! Nedavno mi se dogodilo nesto nevjerojatno, i jos sam ne mogu vjerovati... Probudio sam se usred noći zbog neobičnog sna koji sam imao a ukljucivao je zarko, bijelo svijetlo... neobicnu spodobu koju mogu usporediti jedino sa 'graysima' (sa koima ste vjerojatno upoznati) te paniku u snu.... e sad ne bi mi bilo nista cudno, mislim si ono... samo je san... no nesto me nagnalo da pregledam po tijelu nemam li slucajno kakvih tragova... i ni vise ni manje, s desne strane na podrucju rebara pronaso sam nesto sto mogu opisati jednostavno kao kirurski rez, ali koji je zacijelio... prvo mi je naravno palo na pamet da sam se mozda zalezao, ali sad nakon neka 3 mjeseca to se nije povuklo... stovise cini mi se da je jos malo otislo u duzinu (uzmite u obzir da nikad nisam bio na operaciji i sl.)... od cega je to, stvarno ne mogu objasniti... inace oduvijek imam osjecaj da sam predodreden za nesto, da imam neku misiju recimo... pa neke stvarno neobicne 'deja vu' momente... isto tako, imao sam stvarnih susreta s NLO-ima... a pricala mi mama da je i ona vec prije mog rodenja vidjela neobicne objekte na nebu, samo sto im ona ne zeli pridavati neku paznju... Nije me strah, nisam zabrinut... ali eto zanimaju me vasi komentari... i postoji li mozda neko sa slicnim 'problemima'? | |
|
zutaguja
Number of posts : 47 Age : 40 Registration date : 2012-09-30
| Subject: Re: Neobican oziljak Sat Jul 06, 2013 3:13 pm | |
| Jesi pitao za "strucno" misljenje recimo nekog od doktora, to bi mi palo prvo na pamet da se meni desi! Mozda slika rengena ili sl. Da sam na tvom mjestu isao bih dalje po tom pitanju, ne bi stalo na tome....jesi guglo sta u vezi tih oziljaka?? | |
|
Admin Admin
Number of posts : 106 Registration date : 2009-01-27
| Subject: Re: Neobican oziljak Sat Jul 06, 2013 9:41 pm | |
| A može i nama na forumu nabaciti koju sliku ako ožiljak još postoji | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Neobican oziljak | |
| |
|