Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave

HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Komandir Šalim

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Registration date : 2009-01-28

Komandir Šalim Empty
PostSubject: Komandir Šalim   Komandir Šalim Icon_minitimeThu Jan 17, 2013 2:40 pm

Šta mislite o ovom tipu i koliko ih još "neprobuđenih" ima outhere? Smile
Back to top Go down
Venom

Venom

Male Number of posts : 66
Registration date : 2011-06-19

Komandir Šalim Empty
PostSubject: Re: Komandir Šalim   Komandir Šalim Icon_minitimeThu Jan 17, 2013 4:06 pm

Haha, Čovjek ima dobru ideju ali se potpuno krivo izjasnio. Ne podržavam nasilje, nije smio to tako govorit, znao je da će to privući pažnju i trebao je razmisliti prije nego išta kaže. Ali s druge strane okrećemo leđa, pravimo se da se ništa ne događa i čekamo da će doći superman i sve riješiti. Pogotovo ovo o europskoj uniji, svi trčimo prema europskoj uniji a i sama je pred propasti.
Da ne govorimo o porezima i povećanju cijena, politička elita koja sa strane broji novac.... Ispravi me ako sam nešto krivo rekao ali mislim da je on o tim stvarima mislio.
Što ti misliš o tome što on govori?
Back to top Go down
zutaguja

zutaguja

Male Number of posts : 47
Registration date : 2012-09-30

Komandir Šalim Empty
PostSubject: Re: Komandir Šalim   Komandir Šalim Icon_minitimeFri Jan 18, 2013 2:52 pm

ako nista drugo, barem ima fora nick! Very Happy
Back to top Go down
Venom

Venom

Komandir Šalim Empty
PostSubject: Re: Komandir Šalim   Komandir Šalim Icon_minitimeFri Jan 18, 2013 3:19 pm

Hahahahaa da lol! Laughing
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

Komandir Šalim Empty
PostSubject: Re: Komandir Šalim   Komandir Šalim Icon_minitimeSun Jan 20, 2013 4:35 pm

Mislila sam da razmislimo o drugim komandirima Šamil, vjerujem da nije on jedini Very Happy Je li to neka vrsta programa koji čeka u nekim ljudima triger ili je ovaj lik izolirani slučaj? Istina da gledanjem filmova se svjesno ili nesvjesno stavljamo u uloge likova koje gledamo i time mijenjamo svoju energiju na tu frekvenciju i srodno tome nam se počnu dešavati i slične stvari.

(otkrila sam vam tajnu kako postići ono što želite ukoliko vam ne ide svjesno Razz )

On je uživljen u posvijesne knjige i filmove pa je velika vjerovatnost da se radi o tome, što ne znaći da nije opasan.
Back to top Go down
Venom

Venom

Komandir Šalim Empty
PostSubject: Re: Komandir Šalim   Komandir Šalim Icon_minitimeSun Jan 20, 2013 5:10 pm

Ahha
Sigurno da nije jedini, puno njih misli kao on. Nažalost nema ih puno koji bi se digli na noge spremni da promijene neke stvari. Tu i tamo neki prosvjedi i to je to. I nažalost svako malo se netko raznese sa bombom, a to nam govori da se ti ljudi nisu borili za ovakvu Hrvatsku. Moje mišljenje je da to nije izolirani slučaj i bojim se da će uskoro biti svega. Sve se polako kuha i kako kažeš samo triger treba.
Imam samo 20 godina, mnogo toga ne razumijem ali ovo se vidi na kilometre Neutral
Je sad u temi ili sam opet skrenuo malo od teme? xD
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

Komandir Šalim Empty
PostSubject: Re: Komandir Šalim   Komandir Šalim Icon_minitimeMon Jan 21, 2013 2:33 pm

Paaaaa u temi si Laughing
Evo zadnje šta sam čitala je da komandir kaže da nije cilj bilo poticanje na terorizam nego da je svojim prijateljima pokazivao svoje znanje iz povijesti i kako bi to izgledalo da se živi u ta vremena...nešto tako. Mislim da se samo izvlači Razz
Back to top Go down
Venom

Venom

Komandir Šalim Empty
PostSubject: Re: Komandir Šalim   Komandir Šalim Icon_minitimeMon Jan 21, 2013 9:36 pm

Haha pokazivat znanje da Laughing A malo vuče da prema poticanju na nasilje
A nažalost lako moguće da bi to uskoro mogla biti i jedina opcija nedaj Bože.
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

Komandir Šalim Empty
PostSubject: Re: Komandir Šalim   Komandir Šalim Icon_minitimeWed Jan 23, 2013 1:32 am

A vidit ćemo...
Back to top Go down
Sponsored content

Komandir Šalim Empty
PostSubject: Re: Komandir Šalim   Komandir Šalim Icon_minitime

Back to top Go down

Komandir Šalim
Back to top 
Page 1 of 1