| Komandir Šalim | |
|
|
Author | Message |
---|
Man in Black
Number of posts : 1450 Age : 38 Registration date : 2009-01-28
| Subject: Komandir Šalim Thu Jan 17, 2013 2:40 pm | |
| Šta mislite o ovom tipu i koliko ih još "neprobuđenih" ima outhere? | |
|
| |
Venom
Number of posts : 66 Age : 32 Registration date : 2011-06-19
| Subject: Re: Komandir Šalim Thu Jan 17, 2013 4:06 pm | |
| Haha, Čovjek ima dobru ideju ali se potpuno krivo izjasnio. Ne podržavam nasilje, nije smio to tako govorit, znao je da će to privući pažnju i trebao je razmisliti prije nego išta kaže. Ali s druge strane okrećemo leđa, pravimo se da se ništa ne događa i čekamo da će doći superman i sve riješiti. Pogotovo ovo o europskoj uniji, svi trčimo prema europskoj uniji a i sama je pred propasti. Da ne govorimo o porezima i povećanju cijena, politička elita koja sa strane broji novac.... Ispravi me ako sam nešto krivo rekao ali mislim da je on o tim stvarima mislio. Što ti misliš o tome što on govori? | |
|
| |
zutaguja
Number of posts : 47 Age : 40 Registration date : 2012-09-30
| Subject: Re: Komandir Šalim Fri Jan 18, 2013 2:52 pm | |
| ako nista drugo, barem ima fora nick! | |
|
| |
Venom
| |
| |
Man in Black
| Subject: Re: Komandir Šalim Sun Jan 20, 2013 4:35 pm | |
| Mislila sam da razmislimo o drugim komandirima Šamil, vjerujem da nije on jedini Je li to neka vrsta programa koji čeka u nekim ljudima triger ili je ovaj lik izolirani slučaj? Istina da gledanjem filmova se svjesno ili nesvjesno stavljamo u uloge likova koje gledamo i time mijenjamo svoju energiju na tu frekvenciju i srodno tome nam se počnu dešavati i slične stvari. (otkrila sam vam tajnu kako postići ono što želite ukoliko vam ne ide svjesno ) On je uživljen u posvijesne knjige i filmove pa je velika vjerovatnost da se radi o tome, što ne znaći da nije opasan. | |
|
| |
Venom
| Subject: Re: Komandir Šalim Sun Jan 20, 2013 5:10 pm | |
| Ahha Sigurno da nije jedini, puno njih misli kao on. Nažalost nema ih puno koji bi se digli na noge spremni da promijene neke stvari. Tu i tamo neki prosvjedi i to je to. I nažalost svako malo se netko raznese sa bombom, a to nam govori da se ti ljudi nisu borili za ovakvu Hrvatsku. Moje mišljenje je da to nije izolirani slučaj i bojim se da će uskoro biti svega. Sve se polako kuha i kako kažeš samo triger treba. Imam samo 20 godina, mnogo toga ne razumijem ali ovo se vidi na kilometre Je sad u temi ili sam opet skrenuo malo od teme? xD | |
|
| |
Man in Black
| Subject: Re: Komandir Šalim Mon Jan 21, 2013 2:33 pm | |
| Paaaaa u temi si Evo zadnje šta sam čitala je da komandir kaže da nije cilj bilo poticanje na terorizam nego da je svojim prijateljima pokazivao svoje znanje iz povijesti i kako bi to izgledalo da se živi u ta vremena...nešto tako. Mislim da se samo izvlači | |
|
| |
Venom
| Subject: Re: Komandir Šalim Mon Jan 21, 2013 9:36 pm | |
| Haha pokazivat znanje da A malo vuče da prema poticanju na nasilje A nažalost lako moguće da bi to uskoro mogla biti i jedina opcija nedaj Bože. | |
|
| |
Man in Black
| Subject: Re: Komandir Šalim Wed Jan 23, 2013 1:32 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Komandir Šalim | |
| |
|