Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave

HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth
Similar topics

Paški trokut

Go down 
    3 posters
    AuthorMessage
    fraktal

fraktal

Number of posts : 235
    Registration date : 2009-03-03

Paški trokut Empty
    PostSubject: Paški trokut   Paški trokut Icon_minitimeSun Aug 21, 2011 2:07 am

25.7.2011. u kasnim popodnevnim satima zaputila sam se na Paški trokut nakon obilaska NP Paklenica. Do tamo smo se vozili sat i pol. Skoro sat vremena pješačili smo po užasnom terenu od tabele do samog Trokuta (odužilo se jer sam šepala zbog jedne ranije nezgode). Kad smo došli vidjela sam jednu trokutastu površinu koja je svjetlija od ostatka terena. Izrazito je bijela. Napravili smo par fotografija i otišli jer smo se žurili (zbog novčanika koji je ostao u Starigradu). Da vam odmah kažem, nije bilo nikakvih paranormalnih iskustava kao npr. prolazak kroz vremensku zonu), nisu se probudile nikakve paranormalne spobonosti, znači ništa o čemu izvještavaju neki ufolozi.

Ja u sredini trokuta:

Paški trokut Img1775i

I malo kamenja iz samog Trokuta:

Paški trokut Img1789v.th

Paški trokut Img1787s.th

Paški trokut Img1786o.th

Paški trokut Img1785l.th

Back to top Go down
    Venom

Venom

Male Number of posts : 66
    Registration date : 2011-06-19

Paški trokut Empty
    PostSubject: Re: Paški trokut   Paški trokut Icon_minitimeSun Aug 21, 2011 3:15 am

Baš zanimljivo. Uglavnom se tragovi pojavljuju u travi ili zemlji i slično. Ali ovo što je pronađeno na Pagu je posebno jer je to vjerovatno jedini koliko ja mislim otisak mogućeg spuštanja NLO-a na tvrdom kamenjaru kakav je na Pagu.
    Izgleda mi kao da je taj dio prošao postupak mrvljenja strojem, ali kako kažeš da je teren užasan i teško prohodan nije mogao doći nikakav stroj. To po meni mora biti nečije djelo jer mislim da se ne radi o nekakvom prirodnom fenomenu koji je nastao slučajnim geološkim djelovanjem.

Evo ima i geodetska slika Paškog trokuta:
    https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/683/geodetskaskicapakiogtro.jpg/
    Back to top Go down
    fraktal

fraktal

Number of posts : 235
    Registration date : 2009-03-03

Paški trokut Empty
    PostSubject: Re: Paški trokut   Paški trokut Icon_minitimeMon Aug 22, 2011 1:51 am

Venom wrote:
    Izgleda mi kao da je taj dio prošao postupak mrvljenja strojem, ali kako kažeš da je teren užasan i teško prohodan nije mogao doći nikakav stroj. To po meni mora biti nečije djelo jer mislim da se ne radi o nekakvom prirodnom fenomenu koji je nastao slučajnim geološkim djelovanjem.

Možda djelo naše vrste, a ne nužno izvanzemaljaca? Ako je tako, s kojom svrhom? I zanima me objašnjenje fenomena sa kamenjem. Zašto kamenje izloženo ultraljubičastom zračenju isijava crvenu svjetlost? Znam da je zbog izlaganja kamena djelovanju topline, ali zanima me gdje mogu naći više o tome.
    Back to top Go down
    Venom

Venom

Paški trokut Empty
    PostSubject: Re: Paški trokut   Paški trokut Icon_minitimeMon Aug 22, 2011 12:40 pm

Je to možda vulkansko kamenje? Ili je možda ozračeno.
    Back to top Go down
    Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
    Registration date : 2009-01-28

Paški trokut Empty
    PostSubject: Re: Paški trokut   Paški trokut Icon_minitimeWed Aug 24, 2011 1:34 am

Na Pagu se prvi put NLO pojavio 1967. godine kada su dignuti vojni avioni u zrak. Nakon toga se pojavio 1997. godine koja je i najpoznatija po nastanku Paškog trokuta. Kamenja unutar trokuta su svjetlija i skroz drugačija od onih van trokuta. Imaju pravilne kuteve, površina im je hrapava i kada se udara s nečim po njima, imaju tupiji zvuk, kao da su sabijenija od vanjskih stijena.

Te godine se mogla očitati povečana magnetska sila, ali danas nema šanse.

Sljedeći put se NLO tamo pojavio 2002. ili 2004. godine, ne sjećam se točno.

Neki svjedoci kažu da su viđali NLO-eve kako ulaze u more. Neki čak tvrde da se Atlantida nalazi upravo tamo u moru.
    Back to top Go down
    Venom

Venom

Paški trokut Empty
    PostSubject: Re: Paški trokut   Paški trokut Icon_minitimeWed Aug 24, 2011 3:05 am

Da, bila je ona reportaža pod naslovom « Na Paškom trokutu pronađena krhotina meteorita koji je razorio Atlantidu.»
    Back to top Go down
    Man in Black

Man in Black

Paški trokut Empty
    PostSubject: Re: Paški trokut   Paški trokut Icon_minitimeWed Aug 24, 2011 2:00 pm

Venom wrote:
    Da, bila je ona reportaža pod naslovom « Na Paškom trokutu pronađena krhotina meteorita koji je razorio Atlantidu.»

Da? Vidiš nisam znala za to Smile
    Back to top Go down
    Venom

Venom

Paški trokut Empty
    PostSubject: Re: Paški trokut   Paški trokut Icon_minitimeFri Aug 26, 2011 3:21 am

Da, ima i teorija da se ogromni komet rasipao i raspršio iznad područja istočne obale Amerike (neki misle da je tako Atlantida) i da su krhotine razbacane. Koliko sam skužio u paškom trokutu je nađen limonit (mala krhotina) zabijen u vapnenac. Smile
    Back to top Go down
    Man in Black

Man in Black

Paški trokut Empty
    PostSubject: Re: Paški trokut   Paški trokut Icon_minitimeMon Aug 29, 2011 2:07 am

Ima li di koji članak koji piše o tome?
    Back to top Go down
    Sponsored content

Paški trokut Empty
    PostSubject: Re: Paški trokut   Paški trokut Icon_minitime

Back to top Go down

Paški trokut
    Back to top 
    Page 1 of 1
     Similar topics
    -
    » Pag, Paški trokut i NLO-evi