Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Trilateralna komisija i Treći svjetski rat

Go down 
AuthorMessage
fraktal

fraktal

Number of posts : 235
Registration date : 2009-03-03

Trilateralna komisija i Treći svjetski rat Empty
PostSubject: Trilateralna komisija i Treći svjetski rat   Trilateralna komisija i Treći svjetski rat Icon_minitimeSun Mar 13, 2011 5:11 pm

TRILATERALNA KOMISIJA I 3. SVJETSKI RAT

Osim povijesnih urota i možebitnih nagađanja o tome koliko su tajna društva utjecala na političko ekonomska kretanja na globalnoj razini, vrijeme je da se posvetimo onome što se događa danas.

Cijeli svijet je klicao proglašenju novog predsjenika SAD-a, vjerujući da će prvi afroamerički predsjednik donijeti promjene, ne samo u svijesti već i u globalnoj politici. No, jedan čovjek po imenu Webster Tarpley koji je osim što je vrstan povjesničar i biograf nekih bivših amreičkih predsjednika, ne misli tako.


Muslimansko piodrijetlo aktualnog američkog predsjednika samo je lukavo smišljeni "spin" koji će američku vanjsku politiku odvesti ne ka smirenju sukoba na Bliskom istoku, već ka rasplamsavanju mnogo većeg "mitskog" sukoba supervelesila. Svi znaju da centri političke, vojne i ekonomske moći ne leže u Kabulu i Bagdadu, već u Moskvi, Pekingu i Washingtonu...Da bi se izvukli iz pomalo gubitaških sukoba u Afganistanu i Iraku ( a gotovo i iz rata s Iranom za koji je postojala izravna prijetnja tijekom srpnja-kolovoza 2007.), Amerika je s Obamom stvorila novog "Mandžurijskog kandidata" i na taj način stavila točku na "i" sintetičkog sukoba " rata protiv terorizma" koji je započeo 2001. Prema riječima dotičnog Tarpleya, kandidatura Barracka Obame je još više militaristička i agresivnija od kandidature njegovog prethodnika Busha i njegovih neo-konzervativaca. Novi američki prdsjednik nije ništa više do lutka na koncu Trilateralne komisije, a posebice izvjesnog Zbigniewa Brzezinskog.

Trilateralna komisija i Treći svjetski rat Obama-brzezinski

Trilateralna komisija je u biti klika bankara koja je vodila i Carterovu administraciju, a mnogi se sjećaju koliko je ona bila katastrofalna-ekonomski i strateški. Sada ova ista Trilateralna komisija stoji iza kandidature Barracka Obame, no s još više pripreme i indoktrinacije. Ova klika se sada odlučuje na čelo nacije dovesti ne nekog desničara i neo konzervativca, već ljevičara i demagoga koji obećava "nadu" i "promjenu", ali ustvari zastupa kvalitativno gore i destruktivnije ciljeve i može isporučiti Europu kao pijuna i "žrtveno janje".

Trilateralna komisija i Treći svjetski rat Round_table05_01

Projekt Obamine adnistracije neće biti ratovi na Bliskom istoku, već ratovi na većoj skali. Kako sam već prije rekao, a po riječima Brzezinskog centri moći leže u Pekingu i Moskvi i on je odlučan da se osovina SAD-V.Britanija održi u narednom periodu kao vladajuća supervelesila. Taj projekt je koncizniji i razrađeniji od neo-konzervatističkog pristupa "razori i osvoji", jer nafta više nije pitanje prevage i prestiža. U prilog ove teorije idu i najnovije izjave predsjednika navedenih supervelesila. Kina mudro šuti, Obama kaže: "Amerika nije neprijatelj muslimana" (Jutarnji list), a Rusi i Medvedev kažu kako je vrijeme ponovno se naoružati do zuba s naglaskom na nuklearni program (Jutarnji list, Večernji list) . Američka desnica nema pravo rješenje za ovaj scenarij, a ljevica koju podupire Rockefeller i Soros (Trilateralna komisija) -likuje. Uzmimo za primjer pristup McCaina i neokonzervativaca...oni kažu "bombardirajmo Iran sa svim raspoloživim sredstvima", dok Brzezinski kaže: nemojte to učiniti, jer je SAD već pred bankrotom i ne može si priuštiti još jedan rat takvih razmjera...umijesto toga učinmo Iran svojim saveznikom i zaratimo ih s Rusijom. Brzezinski je to već jednom učinio zarativši Afganistan s Sovjetskim savezom i naoružavajući afganistance američkim oružjem. Isti scenarij žele primjeniti sa Sirijom....Shvativši stratešku važnost Tartosa u Siriji, Brzezinski je prije nekog vremena posjetio ovo mjesto s ciljem protjerivanja Rusa i okretanja Sirije protiv njih...I tako , umijesto da Muslimani postanu neprijatelj, oni postaju topovsko meso u već spomenutom potencijalnom sukobu protiv Rusije i Kine. I Rusi i Kinezi imajusvoje muslimanske manjine koje bi dale dušu i srce da se oslobode svojih "tlačitelja" ( u Kini su to Viguri)...Sve što treba je poduprijeti te manjine i naoružati ih do zuba- gerilski rat svjetskih razmjera. Još jedan primjer: da li su Ameri zabrinuti zbog Sudana, Darfura i humanitarne krize?- NE! Činjenica je da Sudan s gotovo 10% opskrbljuje Kinu naftom. Ostatak zaključite sami...http://slobodni.net/showthread.php?1656-Bilderberg-grupa-Masonstvo-Illuminati-cionizam-protokoli-sionskih-mudraca-etc...&utm_source=linkeri.com&utm_medium=referral&utm_campaign=linkeri


Back to top Go down
 
Trilateralna komisija i Treći svjetski rat
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Zavjere-
Jump to: