Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

  Cijelo selo nestalo u kineskim planinama

Go down 
AuthorMessage
Espiga 4Number of posts : 1277
Registration date : 2010-09-05

 Cijelo selo nestalo u kineskim planinama Empty
PostSubject: Cijelo selo nestalo u kineskim planinama    Cijelo selo nestalo u kineskim planinama Icon_minitimeMon Oct 18, 2010 11:37 am

VIDEO: Cijelo selo nestalo u kineskim planinama

Trinaestog listopada oko četiri sata ujutro u kineskim planinama neobjašnjivo je nestalo cijelo jedno selo. To je područje sada pod nadzorom vojske.
Svjedoci tvrde kako je nad tim područjem lebdio NLO, a kažu i da tamo više nema zmija. Vlasti, naravno, ne žele ništa potvrditi, te govore da se radi samo o neprovjerenim glasinama.

Također se priča da se to selo nalazi u blizini nuklearnog postrojenja, što bi opet značilo da se događa nešto čudno čak i ako nije povezano s NLO-ima, a lako je moguće da i zbog toga vojska nešto skriva.

Na videosnimci, ne baš sjajne kvalitete, za koju se vjeruje da je snimljena u blizini tog mjesta, vidi se i čudno plavo svjetlo.

U jednoj radioemisiji od 14. listopada potvrđene su prvotne sumnje, jer se spominje da je selo evakuirano, pa nakon toga potpuno nestalo nakon što se ogromni plavi objekt pojavio iz crnog dima.

Sve velike ceste u blizini su zatvorene, a vojska je blokirala pristup selu. No, očekuje se kako bi uskoro mogle procuriti nove informacije ili čak i snimke iz zraka kako bismo se mogli uvjeriti je li selo zaista nestalo s lica zemlje ili je sve samo plod nečije mašte.


http://www.net.hr/planet-x/page/2010/10/18/0002006.html
Back to top Go down
 
Cijelo selo nestalo u kineskim planinama
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Izvanzemaljske i vojne otmice-
Jump to: