Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Čudovište na Fidžiju

Go down 
AuthorMessage
fraktal

fraktal

Number of posts : 235
Registration date : 2009-03-03

Čudovište na Fidžiju Empty
PostSubject: Čudovište na Fidžiju   Čudovište na Fidžiju Icon_minitimeMon Jul 12, 2010 2:57 am

Čudovište na Fidžiju 0679007.42


Žena iz mjesta Cakaudrove na otočju Fidži koja je lovila ribu nasmrt se preplašila. Više se ne želi približiti vodi ni ribariti nakon što je imala bliski susret s čudovištem, koje je izgledalo kao kombinacija kornjače i jegulje.
Pedesetogodišnja Ateca Disukavanua sva je u strahu prepričala što joj se dogodilo. Kaže kako je bila u vodi do struka kada je ugledala oko metar dugo crno čudovište koje je plivalo prema njoj.

Čudovište je opisala kao "dugo, s velikom perajom i nalik kornjači s ogromnim ustima".

"Na prvi pogled sam mislila da je riječ o manjem balvanu, ali kada sam pogledala bolje, vidjela sam o čemu se radi. Jako sam se prestrašila i brzo izašla iz vode", rekla je Ateca, dodavši kako je od straha skočila iz vode na jedno drvo i nije se micala više od jednog sata, dok čudovište nije nestalo.

"Nikada u životu nisam vidjela nešto slično. Tresla sam se od straha jer sam viseći na drvetu gledala kako čudovište njuši mjesto na kojem sam stajala. Sišla sam tek kada se voda povukla i kada je bila duboka do gležnja", ispričala je u jednom dahu Ateca.

Ateca se nakon ovog bliskog susreta, te nakon što je sve prepričala muškim kolegama iz mjesta Laucala i Valeni, više nije željela vratiti u vodu.

S obzirom da nema fotografije tog čudovišta, može se samo nagađati je li riječ o nekom genetskom poremećaju kod kornjača ili je, pak, riječ o prahistorijskom morskom psu kojeg su na okolnim otocima ribari povremeno znali viđati. Zove se 'naborani morski pas', živi na dubini od 300 i više metara i do sada je viđen tek nekoliko puta.
Net.hr
08.07.2010.
Back to top Go down
 
Čudovište na Fidžiju
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Kriptozoologija-
Jump to: