Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Vanzemljaci postoje, ali bilo bi bolje da ih ne sretnemo

Go down 
AuthorMessage
fraktal

fraktal

Number of posts : 235
Registration date : 2009-03-03

Vanzemljaci postoje, ali bilo bi bolje da ih ne sretnemo Empty
PostSubject: Vanzemljaci postoje, ali bilo bi bolje da ih ne sretnemo   Vanzemljaci postoje, ali bilo bi bolje da ih ne sretnemo Icon_minitimeMon May 17, 2010 7:29 pm

Jedan od najslavnijih svjetskih astrofizičara tvrdi kako vanzemaljci zasigurno postoje, no i da bi ljudskoj vrsti bilo bolje da izbjegnu kontakt s njima. To bi, kaže, zbog zemaljskih resursa moglo biti previše riskantno za ljude.
"Vanzemaljci zasigurno postoje, ali Zemljanima bi bilo pametno da učine sve da s njima izbjegnu kontakt", tvrdi jedan od najslavnijih svjetskih astrofizičara Stephen Hawking. Svoje stavove, ali i preporuke poznati astrofizičar iznosi na temelju nove dokumentarne serije Discovery Channela.

Prema Hawkingovim riječima, vanzemaljci se nalaze u drugim dijelovima svemira.

"Svemir ima 100 milijardi galaksija, od kojih svaka sadrži stotine milijuna zvijezda, a istraživanja u posljednjih 15 godina dokazala su da i oko drugih zvijezda postoje planeti. Stoga je malo vjerojatno da je Zemlja jedini planet na kojem se razvio život", tvrdi slavni astrofizičar koji pretpostavlja da bi neke forme života mogle biti i inteligentne.

Stoga ga, piše Sunday Times, posebno zabrinjava mogućnost da "mali zeleni" naš planet napadnu zbog resursa kojima obiluje.

"Moramo pogledati sebe i vidjet ćemo kako se inteligentan život može razviti u nešto što ne bismo poželjeli sresti. Zamišljam da mogu obitavati u masivnim brodovima, nakon što su potrošili resurse na svom domaćem planetu. Takvi napredni izvanzemaljci možda bi mogli postati nomadi, koji žele pokoriti i kolonizirati bilo koji planet do kojeg mogu doći", ustvrdio je Hawking.

Upravo zato, smatra, "stupanje s njima u kontakt" moglo bi biti previše riskantno.

"Ako nas izvanzemaljci ikad posjete, mislim da će ishod biti kao kada je Kristofor Kolumbo prvi put doplovio u Ameriku, što nije ispalo baš jako dobro za američke domoroce", zaključio Hawking.Danas.hr
25.04.2010.
Back to top Go down
 
Vanzemljaci postoje, ali bilo bi bolje da ih ne sretnemo
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Ufologija-
Jump to: