Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Potresi, HAARP, net.hr... losa kombinacija

Go down 
AuthorMessage
Zoran

Zoran

Number of posts : 75
Registration date : 2009-03-10

Potresi, HAARP, net.hr... losa kombinacija Empty
PostSubject: Potresi, HAARP, net.hr... losa kombinacija   Potresi, HAARP, net.hr... losa kombinacija Icon_minitimeThu Mar 11, 2010 2:33 pm

Ovaj ocito ne zna o cem prica....

Quote :
Nakon potresa su krenule različite teorije. Oni koji vjeruju u teorije zavjere u nedavnim katastrofama vide djelovanje HAARP-a (The High Frequency Active Auroral Research Program). Kako to komentirate i je li tako nešto uopće moguće?
HAARP ima puno važniju svrhu od toga da se Amerikanci njime igraju i stvaraju potrese. Uostalom, potresi se ne mogu stvoriti ondje gdje ih se želi stvoriti, nego tamo gdje postoje napetosti u Zemlji, ali ni tamo ih se ne može stvoriti umjetno. Točnije, umjetno se može izazvati samo jedna vrsta potresa, ako izuzmemo snažne eksplozije. To su takozvani inducirani potresi vezani uz punjenje jezera velikih hidrocentrala. Kad se pune velika umjetna jezera, dolazi do niza slabijih potresa u tom području. No, ne možete napraviti potres, primjerice u Moskvi, jer je Moskva u sredini tektonske ploče. To je aseizmičko područje i nema tog HAARP-a koji će ondje napraviti potres. HAARP služi mjerenju polarne svjetlosti koja je u direktnoj vezi s erupcijama na Suncu. Dovoljno rano upozorenje na erupciju i pojačano zračenje omogućuju da se isključe neki sustavi kako ne bi došlo do štete koja se mjeri milijardama. Primjerice, kod posljednje jake solarne erupcije ispao je dio elektroenergetskog sustava Kanade. Ako se pokvare vojni kompjutori ili bankovni sustavi ... to može biti katastrofa svjetskih razmjera. Dakle, vezano je uz globalnu ekonomiju.

net.hr
Back to top Go down
 
Potresi, HAARP, net.hr... losa kombinacija
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Ostalo-
Jump to: