| komunikacija s duhovima na stranim jezicima | |
|
|
Author | Message |
---|
iggy-b
Number of posts : 132 Age : 40 Lokacija : Zagreb Registration date : 2009-09-06
| Subject: komunikacija s duhovima na stranim jezicima Thu Jan 28, 2010 7:02 pm | |
| Negdje sam čuo da nas duhovi razumiju bez obzira na kojem jeziku pričamo. Malo mi je to nevjerojatno, prije da ti možda razumiju misli, odnosno što pokušavaš reći bez obzira na kojem jeziku. Zna li netko nešto o tome? | |
|
| |
Man in Black
Number of posts : 1450 Age : 38 Registration date : 2009-01-28
| Subject: Re: komunikacija s duhovima na stranim jezicima Thu Jan 28, 2010 11:57 pm | |
| Zanimljiva tema. Ima dosta slučajeva gdje ljudi nakon kome ili potresa mozga progovore jezikom koji nikad nisu učili što nam govori da naša podsvijest zna sve jezike. Tako mislim da duhovi, kad izađemo iz tijela, imamo pristup podacima koji spavaju duboko u nama dok smo u fizičkim tijelima. | |
|
| |
Secret Face
Number of posts : 229 Registration date : 2009-01-27
| Subject: Re: komunikacija s duhovima na stranim jezicima Fri Jan 29, 2010 2:10 am | |
| nisam cuo nista o tome..mozda je telepatija?
a to drugo..ima sam ja par puta potres mozga pa negovorim stranim jezicima XD | |
|
| |
iggy-b
Number of posts : 132 Age : 40 Lokacija : Zagreb Registration date : 2009-09-06
| Subject: Re: komunikacija s duhovima na stranim jezicima Fri Jan 29, 2010 10:24 am | |
| | |
|
| |
Man in Black
| Subject: Re: komunikacija s duhovima na stranim jezicima Fri Jan 29, 2010 10:17 pm | |
| Pa gle, prvo definiraj šta je duh Ja mislim na ljude koji su umrli. Moguće da osijećaju šta mislimo, a opet možemo uzet primijer: Dajem moj primijer. Sanjala sam nešto i ljudi u snu su mi pričali na Njemački i ja sam sve razumila i pričala s njima na Njemački. Kad sam se probudila taj tren sam još mogla pričat na Njemački i jesam jer mi je bilo fascinantno i kako sam se razbuđivala sve sam manje znala i na kraju ništa. Njemački nikad nisam učila. | |
|
| |
vragek666
Number of posts : 57 Age : 36 Lokacija : Zagreb Registration date : 2009-12-30
| Subject: Re: komunikacija s duhovima na stranim jezicima Sat Feb 06, 2010 5:27 pm | |
| a što nema svaka misao, tj aktivnost mozga svoju frekvenciju? meni bi bilo logicnije da "neka druga bica" hvataju te valove i na isti nacin ih vracaju k nama pa na taj nacin uspostavimo neki kontakt? | |
|
| |
Man in Black
| Subject: Re: komunikacija s duhovima na stranim jezicima Wed Feb 10, 2010 8:23 pm | |
| - vragek666 wrote:
- a što nema svaka misao, tj aktivnost mozga svoju frekvenciju? meni bi bilo logicnije da "neka druga bica" hvataju te valove i na isti nacin ih vracaju k nama pa na taj nacin uspostavimo neki kontakt?
Mislim da tu telepatija nema nikakve veze. Telepatiju možemo spominjat kada se radi o komunikaciji dva bića u istoj dimenziji, a ne astral i sl. i naš realitet | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: komunikacija s duhovima na stranim jezicima | |
| |
|
| |
| komunikacija s duhovima na stranim jezicima | |
|