Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth
Similar topics

Share
 

 Podzemlje u Wright-Patterson Air Force Base - UVOD

Go down 
AuthorMessage
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Age : 33
Registration date : 2009-01-28

Podzemlje u Wright-Patterson Air Force Base - UVOD Empty
PostSubject: Podzemlje u Wright-Patterson Air Force Base - UVOD   Podzemlje u Wright-Patterson Air Force Base - UVOD Icon_minitimeFri Jan 08, 2010 9:51 pm

8.07.1947. Col. Blanchard dojavio je uhvaćen NLO blizu Roswella. Kasno poslijepodne J. Bond Johnson je odnio General Rameyovu fotografiju u Fort Worth s kopijom poruke upravo poslanom Vandenbergu. Dok je Ramey govorio svijetu da se u Roswellu srušio meteorološki balon, vojska je javljala Pentagonu o srušenom "Disku" i žrtvama.

ARMY CABLE

17:13 CST
A) URGENT
B) HQAAF
C) WASHINGTON
D) 8 JUL 1947
E) VANDENBERG
F) FROM: HQ 8TH AAF
G) SUB: ROSWELL

0) FWAAF ACKNOWLEDGES THAT A "DISK" IS NEXT NEW FIND WEST OF
1) THE CORDON. AT LOCATION WAS A WRECK NEAR OPERATION AT THE
2) "RANCH" AND THE VICTIMS OF THE WRECK YOU FORWARDED TO
THE
3) ??TEAM AT FORT WORTH, TEX.
4) AVIATORS IN THE "DISC" THEY WILL SHIP FOR A1/8TH ARMYAMHC
5) BY B29-ST OR C47. WRIGHT AF ASSESS AIRFOIL AT ROSWELL. ASSURE
6) THAT CIC/TEAM SAID THIS MISSTATE MEANING OF STORY AND THINK
7) LATE TODAY NEXT SENT OUT PR OF WEATHER BALLOONS WOULD
FARE
Cool BETTER IF THEY ADD LAND DEMORAWIN CREWS.
9) RAMEY

TOP SECRET

Izvještaj o neidentificiranom letećem objektu objavljen 1956. godine

Pri kraju srpnja 1947. godine sigurnost je bila velika. Mali broj novinara koji su izvidjeli što vojno zrakoplovstvo radi su dobili istu torturu koju bi dobili danas da pišu o broju termonuklearnog oružja u Američkom atomskom arsenalu. Nitko osim nekoliko visoko rangiranih činovnika Pentagona, nije znao što Air Technical Intelligence Center radi i misli.


THE VAULTS AT WPAFB: The full Report: Nakon što je objavljeno da se Roswell oporavio od izvanzemaljaca i srušenog NLO-a 1947. godine, krenule su glasine i priče koje pretpostavljaju da je NLO prebačen u WPAFB (Wright-Patterson Air Force Base) u Dayton, Ohio. Da je ovo bio slučaj, sljedeće logično pitanje bi bilo gdje?

KRATKI DODATAK FULL REPORTU: Svi sljedeću updateovi o podzemlju u Wrgiht Patterson će završiti s updateom 10.10.2000. godine. Svi novi podaci će biti zadržani za buduću uporabu. Također, ovi podzemni tuneli su zatvoreni 1982/83 zbog sigurnosnih razloga. Nitko nikada neće znati da su ikada postojali kako neki vladini ljudi kažu. Sve letjelice su premještene u LANL i na druga mjesta. Drugo mjesto identično Wright Pattersonu je kažu locirano na Ft Belvoir u Virginiji na području zvanom «Annex K.». Ovaj podatak datira sredinom 80-ih pa je moguće da se izmijenilo. Ovo je isto područje za koje je Wilber B Smith govorio da je posjetio.


MONSANTO RESEARCH COMPLEX, DAYTON OHIO I AMERIČKA «SJETVA»
By Kenny Young
S objavom Phillip J. Corsovom knjigom «Day After Roswell» u srpnju 1997. godine, umirovljeni Lieutenant Colonel koji je služio ispod Eisenhowera, predstavio je javnosti kocept «sjetve» Američke industrije i korporaciju s egzotičnom tehnologijom proizašlom iz obnovljene izvanzemaljske letjelice.


WRIGHT PATTERSON HANGAR 18 – FACT OR FICTION?
U originalnom Wright-Patterson Vault Reportu, 29. svibnja 1996. godine, stoji da se nalazi kompleks zgrada koji se zove 18, ali ne može se naći ni jedna zgrada kao «Hangar 18» prijavljena od ufologa. Kako bilo, nedavna istraživanja su izbacila novu informaciju koja bi mogla zapravo navijestiti da je sumnjivo mjesto ustvari nazvano Hangar 23.


Bldg 620 (Avionics Lab) Wright-Patterson AFB, Ohio
U originalnom Wright-Patterson Vault Reportu o Bldg 620, 29. svibnja 1996. godine, istiće da je podzemni sistem izgleda sada zatvoren. Od tada je stigla nova informacija na Bldg 620, koja kaže da je ova zgrada možda korištena za kao jedna od brojnih ulaza u ovaj podzemni sistem.Bldg 620 tunel/podzemni kompleks - sigurnosni prisup
Ovaj «drugi podzemni tunel» je viđen u obrisu na slici napravljenoj zemaljskim probojnim radarom u rujnu 1995. i travnju 1996. godine. Wriht-Patterson Civil Engineering stručnjaci kažu da je ovaj tunel dizajniran kao sigurnosni tiunel koji vodi u podzemne tunele/komplekse koji su zatvoreni oko 1982/83. godine.


Bldg 45, AF Research Lab Facility, Mezzanine Vault and Secure Hallway
Ovaj je neko vrijeme bio sjedište za Wright Aeronautical Labs. To je bio slučaj u svibnju 1982. godine kada su izvori i prijatelji posječivali Special Facility.Bldg 450 Aeronautical Lab Second Basement
CE stručnjaci vjeruju da su betonski zidovi u tunelu 10 godina stari. Egzistencija ovog drugog podruma podržava strukturu drugog tunela prijavljenog u Avionics zgradi ili Bldg 620.


Air Force Project Silver Bug 1955 WP: FIOA relase
Dvije strane od njih 30 koje je FIOA dala u projektu Silver Bug za Tim Coopera. Sve «puštene informacije» su isprintane na prvoj stranici da čitatelji mogu vidjeti. Ova tanjurasta letjelica koristi «gas turbine engines» ili konvencionalni izvor energije. Bile su rasprave u prošlosti da su NLO-i Američki ili Nacističke eksperimentalne letjelice, ali te izjave se nisu mogle računati zbog ekstremnih manevara i akceleracija povezanih s NLO-ima.
Back to top Go down
Venom

Venom

Male Number of posts : 66
Age : 27
Registration date : 2011-06-19

Podzemlje u Wright-Patterson Air Force Base - UVOD Empty
PostSubject: Re: Podzemlje u Wright-Patterson Air Force Base - UVOD   Podzemlje u Wright-Patterson Air Force Base - UVOD Icon_minitimeFri Jun 24, 2011 11:28 am

Evo jedan zanimljiv video o tome.
https://www.youtube.com/watch?v=LKfaxx1tK5A
Back to top Go down
 
Podzemlje u Wright-Patterson Air Force Base - UVOD
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» The Unseen Force and the Dog-Girl
» Depot 90
» Sergeants' Mess Closedown, 8 May 1993

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Agencije, organizacije, baze i građevine-
Jump to: