Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Masovna pojava NLO-a sije paniku u južnoj Americi

Go down 
AuthorMessage
fraktal

fraktal

Number of posts : 235
Registration date : 2009-03-03

Masovna pojava NLO-a sije paniku u južnoj Americi Empty
PostSubject: Masovna pojava NLO-a sije paniku u južnoj Americi   Masovna pojava NLO-a sije paniku u južnoj Americi Icon_minitimeWed Dec 09, 2009 7:00 pm

Masovna pojava NLO-a sije paniku u južnoj Americi 0733007.42

Krajem studenog i početkom prosinca ove godine na nebu iznad Južne Amerike zabilježen je neobično velik broj NLO-a, što je zabrinulo i prestrašilo tamošnje stanovnike.

Zbunjeni stanovnici gradova i sela u Argentini, Peruu i Čileu, kao i u drugim okolnim državama bili su svjedoci pojavljivanja više nepoznatih letećih objekata različitog oblika, preko velikih brodova matica pa do čudnih letjelica u obliku cigarete.

Iako je najveću pozornost javnosti izazvao nestanak električne energije u argentinskom gradu Salti, koji se dogodio nakon što je iznad njega preletjela NLO matica, Južnoamerikanci su prijavili neuobičajeno puno pojava NLO-a. To je nagnalo neke stanovnike da pomisle kako bi se 'mali zeleni' uskoro mogli iskrcati i prošetati među običnim smrtnicima.

U glavnom gradu Perua, Limi, stotine svjedoka također je u čudu promatralo najmanje sedam letjelica koje nisu nalikovale ničemu nama poznatom. Letjele su mirno nebom iznad Lime, a iako neki tvrde da se radilo o tračnim balonima, brojni svjedoci su uvjereni da su to naši susjedi iz svemira.