Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth
Similar topics

Share
 

 Chemtrails: Aerosol and Electromagnetic Weapons in the Age of Nuclear War

Go down 
AuthorMessage
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Age : 33
Registration date : 2009-01-28

Chemtrails: Aerosol and Electromagnetic Weapons in the Age of Nuclear War Empty
PostSubject: Chemtrails: Aerosol and Electromagnetic Weapons in the Age of Nuclear War   Chemtrails: Aerosol and Electromagnetic Weapons in the Age of Nuclear War Icon_minitimeMon Feb 02, 2009 4:32 pm

Sjeverna Amerika trenutačno trpi sedmu godinu sumnjivih, opasnih aerosol i elektromagnetskih operacija provođenih od strane vlade SAD-a pod krinkom nacionalne sigurnosti. Zabrinuti građani gledaju u strahu dok vojni tankeri izbjeljuju nebo sa toksičnim kemikalijama koje se pretvaraju u umjetne oblake. Konstantno svjedočimo bizarnim meteorološkim pojavama dok moćni elektromagnetski uređaji manipuliraju kako mlazne tragove tako i pojedine olujne fronte stvarajući artificijelno vrijeme i klimatske uslove. Dokumentirano je da projekti tajnih operacija uokvireni unutar ovih aerosol misija uzrokuju obolijevanje i dezorijentaciju pogođenog stanovništva sa pokusnim biološkim agensima i psihotroničnim tehnologijama za kontrolu uma/emocionalnog stanja osobe. U dio onoga što se događa u atmosferi iznad nas upleten je tajni program Pentagona za svemirsko oružje, izrađeno za stratešku, primjenjenu i taktičku razinu ratovanja. NASA-ine misije će uskoro biti stavljene pod kontrolu Pentagona.
Stožer Zračnih Snaga za Svemir izjavio je da, kako bi se nadzirali i oblikovali svjetski događaji, mora voditi intenzivne odlučujuće ratove sa visokom preciznošću iz svemira.
Sekretar zrakoplovstva James G. Roche izjavio je: “Sposobnost djelovanja iz svemira utječe na svaku kariku u lancu ubijanja i njen je sastavni dio.’’
Jedan uvid na nove tehnologije smrti u razvoju dao je kroz zakonodavstvo kongresmen države Ohio Dennis Kucinich. Njegov neuspješni Akt za Prezervaciju Svemira (Space Preservation Act) iz 2001. imao je nakanu zabraniti slanje u svemir sljedećeg:

* elektroničkog, psihotroničkog i informatičkog oružja
* visokonaponsko oružje ultra niskih frekvencija
* oružja na bazi plazme, elektromagnetskog, soničnog i ultrasoničnog oružja
* laserskog oružja
* strateško-taktičkog ili vanzemaljskog oružja
* kemijsko biološka, klimatska i tektonska oružja
* chemtrails - kemijske mlazove (ovaj je predmet izbrisan iz kasnije verzije, pod prijetnjom pritvora).

U njihovom pohodu da ostanu na vrhu lanca ubijanja, poticatelji trajnog rata svojevoljno su zagušili izvor života na ovoj zemlji, svjetlost Sunca i smanjili atmosfersku vidljivost sa polimerima i česticama koje začepljuju pluća. Ovaj ekološki terorizam je ozbiljno kompromitirao zdravlje javnosti, kako potvrđuju na tisuće svjedočanstava. Na godine masovnih apela zakonodavcima, medijima i vojnim dužnosnicima da pruže informacije i prekinu katastrofalno degradiranje atmosfere, birokrati su se jednostavno oglušili. Znanje javnosti o tome što nam se događa ostaje mutno poput našeg neba zbog toga što je ‘’onima koji znaju’’ stavljena brnjica zakona o nacionalnoj tajni, a Amerikanci nemaju nikakvih ovlasti kada se radi o pitanjima nacionalne sigurnosti.
Ostavljeni tako da sami skupljamo tragove, ovo je ono što znamo dosad:

1. Barem je jedan dio projekta aerosol mlazova nazvan Operacija Cloverleaf (HR: petlja, raskrižje cesta na nekoliko razina) vjerojatno zbog raznovrsnosti operacija koje uključuje: izmjenu meteoroloških prilika, vojnu komunikaciju, razvijanje svemirskog naoružanja, istraživanje ozona i globalnog zatopljenja uz biološko oružje i testiranje detekcije neprijatelja.

2. Izbacivanje tona čestičnog materijala iz aviona geo-inžinjiralo je atmosferu našeg planeta u visoko nabijenu, električno-provodljivu plazmu korisnu za vojne projekte. ( Zrak kojeg udišemo zasićen je sintetičnim vlaknima veličine azbesta i toksičnim materijalima, uključujući soli barija, aluminij i kako je izvješteno, radioaktivni torij. Ovi materijali su elektroliti namijenjeni poboljšanju provodljivosti valova vojnih radara i radio-veza. Otrovan poput arsena i dokazani uništavač ljudskog imunog sistema, atmosferski barij slabi ljudske mišiće, uključujući one srca. Udahnuti aluminij odlazi direktno u mozak i zdravstveni specijalisti potvrđuju da prouzročuje oksidativni stres unutar tkiva mozga, kao uvod formiranju neurofibralne petlje kao što je slučaj kod Alzheimerove bolesti. Radioaktivni torij je poznat kao uzročnik leukemije i drugih rakova.

3. Samo je mali postotak projekta vojne modifikacije atmosfere vidljiv. Ono što ne možemo vidjeti je jednako tako opasno. Ionosfera, Zemlja i njeni stanovnici su konstantno bombardirani mikrovalovima visokih frekvencija korištenih za manipuliranje nabijene atmosfere u svrhu mijenjanja vremenskih prilika, skupljanja informacija i tektonskog oružja (uzrokovanje potresa). Nezavisni istraživač kemijskih mlazova, Clifford Carnicom potvrđuje da smo također konstantno izloženi ekstremno niskim elektromagnetskim frekvencijama ( ELF-valovi) koji pulsiraju na 4 Hertza, frekvencijama za koje je poznato da imaju duboki utjecaj na ljudsko biološko i mentalno funkcioniranje.

4. Postoji vrlo dobro dokumentirana biološka komponenta u neprekidnim proučavanjima atmosfere kroz koja su nacije i regije krišom podvrgnute, putem posebnih sistema isporuke, kombinacijama virusa, bakterija, myco-plazme, osušenih krvnih stanica i egzotičnih bioloških markera tako da provoditelji testova mogu procijeniti reakciju ljudi, životinja i biljaka.

5. Multi-organizacijski megalit koji provodi ove bio-kemijske projekte protiv čovječanstva uključuje Ministarstvo za Obranu SAD-a (DOD – U.S. Department of Defense) i njegov ogranak za istraživanja DARPA, uz Ministarstvo za Energiju (DOE – Department of Energy) sa svojom golemom mrežom nacionalnih laboratorija i sveučilišta. Duboko su umiješani privatni partneri za Obranu i farmaceutske kompanije. Vlade drugih nacija koje surađuju i vjerojatno neke agencije Ujedinjenih Naroda su saučesnici, pošto se operacije aerosola provode na globalnoj razini.

Brutalno kemijsko i elektromagnetsko zagađivanje samo je dio užasavajuće stvarnosti koju podnosimo. Sociopati koji besramno unakažuju nebo, klimu i vremenske prilike da bi se dokopali moći i profita isti su oni luđaci koji su vodili četiri limitirana nuklearna rata od 1991. Radioaktivno oružje, proglašeno nezakonitim i nemoralnim od strane čitavog civiliziranog svijeta, korišteno je od strane Pentagona u Pustinjskoj oluji, Balkanskom pohodu te u trenutačnim okupacijskim ratovima u Afganistanu i Iraku. Malo Amerikanaca shvaća opseg krvoprolića počinjenog širom planeta u njihovo ime. Po znanstvenoj definiciji rakete, probijači tenkova i bombe za uništavanje bunkera koje su koristile snage SAD-a i Velike Britanije u Iraku i Afganistanu, u tako zvanog ratu protiv terora, jesu nuklearna oružja.
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Age : 33
Registration date : 2009-01-28

Chemtrails: Aerosol and Electromagnetic Weapons in the Age of Nuclear War Empty
PostSubject: Re: Chemtrails: Aerosol and Electromagnetic Weapons in the Age of Nuclear War   Chemtrails: Aerosol and Electromagnetic Weapons in the Age of Nuclear War Icon_minitimeMon Feb 02, 2009 4:33 pm

Ostatci radioaktivnog oružja se ne rasipaju, već ostaju u atmosferi toksični za sve organske oblike, uzrokuju genetske mutacije i kancerogeni su za svo živuće tkivo tijekom sljedećih 4.5 milijardi godina! Stanovnici novo-“oslobođenih” nacija od strane Pentagona sada sporo umiru od zračenja i trovanja teškim metalima. Žrtve oružja SAD-a korištenog u Afganistanu imaju u svojim tijelima koncentraciju obogaćenih uranskih izotopa nikad ranije viđenu kod civilnog stanovništva. Tone obogaćenog i osiromašenog urana kontaminiraju njihovu zemlju, zrak, hranu i vodu garantirajući im bolnu smrt.
Koristeći podatke Autoriteta za Atomsku Energiju Ujedinjenog Kraljevstva (UKAEA), nuklearni znanstvenik Lauren Moret je izračunao da procijenjenih 2.500+ tona osiromašenog urana korištenog protiv Iraka u 1991. i 2003. čini dovoljnu količinu da izazove 25 milijuna novih rak-tumora. Je li slučajnost da je broj stanovnika Iraka, po procjenama CIA-e, 25 milijuna?
Četvrt milijuna američkih i britanskih borbenih snaga koji su pomogli Pentagonu izvršiti ovaj holokaust također je suočeno sa neizbježnom radiološkom smrću sporim sagorijevanjem. Smještene u atmoske ratne zone od 2001., koalicijske postrojbe su udahnule i progutale milijune sitnih, nevidljivih keramičkih uranijskih čestica koje emitiraju alfa, beta i gama zračenja smještene u pluća, bubrege, krv, limfu i kosti. Izloženost radijaciji samo jedne internalizirane U-238 (uran) alfa čestice je 50 puta veće od dozvoljene doze za tijelo unutar jedne godine – po međunarodnim standardima. Kako se U-238 raspada u sestrinske izotope postaje sve radioaktivniji uzrokujući kroz vrijeme eskalaciju uništenja stanica i organa.
Kontaminacija uranom dovodi do onesposobljavanja, poremećaja sistema kod više organa jednakih bolestima od kojih su patile tisuće veterana prvog Zaljevskog rata. Preko tjelesnih tekućina otrovanih izotopima urana obolijevaju supružnici a potomstvu prijeti genetski Armagedon. Tko zna kako će se odraziti na buduću stabilnost i sigurnost SAD-a hendikepirano vojno stanovništvo koje prerano umire? Pa opet senator Chuck Hagel (republikanac-Nebraska) sada zahtjeva da Amerika isporuči još streljiva za svoja atomska bojišta povratkom obaveznog vojnog roka tako da “svi naši građani… podnesu odgovornost i plate neku cijenu” da bi “shvatili intenzitet izazova s kojima smo suočeni.”

Unatoč lažljivim poricanjima da atomsko ratovanje nanosi biološku štetu, Pentagon je dobro upoznat sa grozomornom stvarnošću uranskog naoružanja kroz svoja opsežna istraživanja u rasponu od 60 godina. Dokumenti Pentagona potvrđuju da je američki ratni establišment (establishment – HR – članovi društva koji neslužbeno, posredno utječu na razne vidove javnog života, kao npr. na politiku, kulturu itd.) svjesno izlaže vlastite postrojbe opasnim nivoima radijacije. Rezultirajuća bolest onih koji se vraćaju iz vojnih zona već sada je na naslovnicama. Zbog toga što naši vojno-industrijski gospodari nad gospodarima bezobzirno truju upravo one šljakere-vojake putem kojih ostvaruju svoje ratne igre, mi dolazimo do logičnog zaključka da nema onoga što potajice i sadistički ne bi napravili nama ostalima.
Vojni dužnosnici lažu uporno o operacijama sa kemijskim mlazovima kao što lažu o efektima naoružanja sa osiromašenim uranom. Kada bi ljudi razmotrili objavljene znanstvene činjenice oko kemijskih mlazova i naoružanja na bazi osiromašenog urana, shvatili bi kako smo svi u smrtnoj opasnosti! Aerosol operacije Pentagona i ograničeni nuklearni ratovi duboko su isprepleteni. Možemo ući u trag počecima Operacije Cloverleaf sve do Strangelove-mozga doktora Edwarda Tellera, oca hidrogenske bombe i predlagatelja da se nuklearnim oružjem izbombardira naseljeno priobalje kako bi se preuredilo za ekonomske projekte. Prije nego što je umro u 2003., Teller je bio direktor emeritus Nacionalnog Laboratorija Lawrence Livermore, gdje se stvaraju planovi za nuklearna i biološka oružja, te oružja usmjerene energije.
1997. Teller je javno podcrtao svoj prijedlog da se koriste avioni kako bi se razasuli atmosferom milijuni tona električno provodljivih metalnih čestica, tobože da bi se smanjilo globalno zatopljenje. Nedugo nakon Tellerove prezentacije, javnost je počela uočavati po nebu frenetično šaranje kemijskih mlazova. 2000. vijesti CBS-a su priznale da znanstvenici “traže drastična rješenja za globalno zatopljenje, uključujući manipulaciju atmosfere na masovnoj skali”. CBS je potvrdio da je plan zasititi zrak sitnim česticama koje bi “odbijale dovoljno sunčeve svjetlosti da pokrenu globalno hlađenje”. Teller je procjenio da bi se mogli iskoristiti komercijalni putnički zrakoplovi za širenje ovih čestica po cijeni od 33 centa za 1 funtu (0.4536 kilograma). Ovo dodaje vjerodostojnost izvještaju jednog menadžera zrakoplovne tvrtke, kojeg ugovor o poslovnoj tajni prisiljava da ostane anoniman, kako su putnički avioni prisvojeni/prilagođeni za pomaganje vojsci u provođenju Projekta Coverleaf. Jedan Hughes zrakoplovni patent iz 1991. potvrđuje da čestični materijali koji odbijaju sunčevu svjetlost mogu prolaziti kroz motore mlažnjaka. Znanstveni priručnik koji se sada koristi u nekim javnim školama govori o projektu omotača za zaštitu od sunčeve svjetlosti prikazujući veliki narančasto-crveni avion sa natpisom – “Mlazni motori koje pokreće obogaćeno gorivo dodavali bi čestice u atmosferu da stvore zaštitu od Sunca.” Logo na avionu ima natpis “Particle Air” (doslovno – Čestični Zrak).
Implikacije ove ključne informacije ne bi trebale biti podcijenjene. Program da se milijuni godišnjih preleta nad Amerikom pretvore u sredstvo za čestično zagađenje vrlo je ozbiljna stvar. Coverleaf čestice i polimeri što ispunjavaju zrak kojeg dišemo manji su od 10 mikrona i nevidljivi su ljudskom oku. Za usporedbu, jedna je dlaka ljudske kose debela između 60 i 100 mikrona. Znanstvenici i Agencija za Zaštitu Okoliša ( EPA-Enviromental Protection Agency) izvještavaju kako čestice veličine 10 mikorna ili sub-mikronske čestice prolaze mimo naših plućnih filtera i ulaze u krvotok te izazivaju radikalne promjene u endokrinom i živčanom sistemu. Mogu potaknuti visoki krvni tlak te uzrokovati srčani udar unutar dva sata nakon što ih osoba udahne. One čine da krv postane ljepljiva, otežavajuči tako rad srca i povečavajući rizik krvnih začepljenja i oštečenja krvnih žila. Istraživači u Tajvanu bilježe “značajan porast” u broju žrtava moždanih udara kada naraste razina zagađivačkih čestica od 10 mikrona. Američko Društvo za Pluća potvrđuje da udišemo otrovnog zagađenog zraka više nego ikada prije. Nije ni čudo da se u posljednjim godinama diljem zemlje bilježi rapidni rast slučajeva astme.
Sitna sintetička vlakna zvana polimeri su dio kaše. 1990. jedan je NATO-izvještaj detaljno opisao kako avioni na velikim visinama mogu modificirati atmosferu raspršujući polimere koji bi absorbirali elektromagnetsko zračenje. SAD patent broj 6315213 opisuje kako ukrižani vodenasti polimeri raspršeni u oluji mogu reducirati kišu. Polimerski kemičar dr. R. Michael Castle proučavao je atmosferske polimere godinama. Otkrio je da neki od tih polimera sadrže bioaktivne materijale koji mogu prouzročiti “ozbiljna oštećenja kože i bolesti kada se absorbiraju u kožu.” On je indentificirao mikroskopske polimere sazdane genetskim inžinjeringom od gljivičnih oblika mutiranih pomoću virusa. Kaže da bilijarde fusarima (fungus) gljivice/virus mutiranih spora, koje sadrže moćan miko-toksin, su dio zraka kojeg udišemo. Alergije, dobro jutro!
Možemo sa sigurnošću pretpostaviti da u našem, česticama obogaćenom, zraku istraživači eksperimentiraju rasprskavajući nano-čestice razvijene za široku paletu vojnih i industrijskih upotreba. Ove inžinjirane molekule ugljika, male kao jedna tisućinka promjera ljudske dlake, prikazuju bizarna kemijska svojstva i poznato je da potiču oštečenje organa. Nedavna studija na Southern Methodist sveučilištu otkrila je da riba izložena jednoj vrsti nano-čestica doživi oštećenje mozga već nakon 48 sati.
Vojne aerosol operacije su izmijenile klimu do ekstrema. Zračni promet je veliki poticatelj zagađenja koje snaži efekta staklenika. Eksponencijalno povećanje tog prometa da bi se raspršile tone metalnih čestica koje zarobljavaju toplinu i soli barija koje oslobađaju toplinu nesumnjivo vodi prema ubrzanju globalnog zatopljavanja. Staklenički plinovi u atmosferi, uključujući ugljik dioksid, dosegli su rekordne kvote ove godine. Kako kvote ugljik-dioksida rastu, kvote kisika se smanjuju. 1996. Znanstvenici za Globalnu Odgovornost su sastavili izvještaj koji tvrdi da bi opasni geo-inžinjering, kakvog je predlagao Teller i Koordinacijski Ured Istraživanja Globalnih Promjena, bio apsolutno neefikasan u ukroćivanju globalnog zatopljavanja. U izvještaju se istaklo da se istraživanje klimatskog inžinjeringa financira od strane industrije sa direktnim interesom u kontinuiranoj visokoj potrošnji fosilnih goriva. Suludi plan za inžinjering česticama je smišljen da bi se industrijskim zagađivačima osiguralo kako neće nikada morati smanjiti svoje emisije stakleničkih plinova.
Ali zato što su se zatopljavanje i zagađenje drastično pogoršali otkad je aerosol projekt započeo, mi moramo posumnjati da je izlika programa za smanjivanje globalnog zatopljavanja samo prijevara te da raspršivanje kemijskih mlazova ima za namjenu, među drugim stvarima, stvoriti seriju “strašila”.
Modus operandi establišmenta za održavanje intenzivnog i profitabilnog stiska nad kolektivnim američkim umom je precizno definirao satirist H.L. Mencken ( 1880-1956) koji je napisao: “Čitavi cilj praktične politike je da drži stanovništvo u stanju straha, i stoga željnog da ga se povede u sigurnost, prijeteći sa beskonačnim nizom strašila, koja su sva izmišljena.” U Izvještaju sa Olovne Planine (The Report from Iron Mountain) izdanog 1967., baš kada je Pentagonov profitabilni Vijetnamski rat ubačen u višu brzinu, trust mozgova establišmenta je potvrdio kako je stanje konstantnog ratovanja apsolutno vitalno za kontroliranje i manipuliranje masama. Dokument je čak predlagao određeni broj opcija za kreiranje izmišljenih neprijatelja, primječujući da perpetualni rat potiče stanovništvo da slijepo podržava političke vlasti. Od 1930-ih, kada je Istočni establišment, uključujući obitelj Bush, koristio svoje banke i naftne kompanije u New Yorku kako bi tajno financirao Hitlerovu njemačku nacističku partiju oni koji nas kontroliraju uvijek bi primjenili STRAH, koncept NEPRIJATELJA i RATA da nas drže u pokornosti.
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Age : 33
Registration date : 2009-01-28

Chemtrails: Aerosol and Electromagnetic Weapons in the Age of Nuclear War Empty
PostSubject: Re: Chemtrails: Aerosol and Electromagnetic Weapons in the Age of Nuclear War   Chemtrails: Aerosol and Electromagnetic Weapons in the Age of Nuclear War Icon_minitimeMon Feb 02, 2009 4:33 pm

Kemijski mlazovi su manifestacija Četvrtog Reicha, ere korporacijskog fašizma zaštićenog moćnim vojnim aparatusom koji proizvodi neprijatelje i stvara lažne terorističke napade da nas uplaši u tihu pokornost. Saddam Husein i mreža Al Qaida su oboje bili odavno uzgajani od strane vlade SAD-a, financirani novcem korporacija, podučavani od vojske SAD-a i korporacijskih savjetnika za korisnu ulogu “neprijatelja”. Bivši njemački ministar obrane Andreas von Bulow nedavno je potvrdio na američkom radiju da su oteti avioni uspjeli obletiti istok SAD-a 11.09. 2001., bez intervencije američke vojske, zato jer su ti napadi bili dio pomno orkestrirane “tajne operacije” smišljene kako bi se Amerika gurnula u beskonačni sukob sa Muslimanskim svijetom. Pa je sada, vrlo prigodno, u medije procurio jedan “tajni” Pentagonov izvještaj. Ovaj tvrdi da su nagle klimatske promjene najstrašnije strašilo dosad viđeno. Stvoren od strane agenata Promjene povezanih sa CIA-om i sa Kraljevskom Dutch/Shell Grupom (Royal Dutch/Shell Group), dokument tvrdi da će nagle klimatske promjene dovesti do globalne katastrofe monumentalnih proporcija, uključujući nuklearni rat i prirodne kataklizme dok čitave nacije nestaju ispod mora, a preživjeli se bore za oskudne zalihe hrane, vode i energije. Sve to u izvještaju, a Pentagon je već desetljećima upleten u drastičnu manipulaciju vremenskih prilika, klime i atmosferskih uvjeta. SAD su koristile kemijski agens nazvan Olive Oil (Maslinovo Ulje) tijekom Operation Popeye (Operacija Popaj) kako bi stvorila dugotrajne kiše u Vijetnamu prije 40 godina. Dokument zrakoplovstva pod imenom: “Vrijeme kao Umnoživač Snage: Vlast nad Vremenskim Prilikama do 2025.”, popisuje svoju oružanu namjeru da stvori nagle klimatske promjene uključujući: Stvaranje i modificiranje oluja, stvaranje magle i oblaka, pojačavanje padalina, uskraćivanje padalina, induciranje suše i umjetno stvaranje “svemirskog vremena”. Ovaj dokument također tvrdi da će vojni cilj radikalnog modificiranja vremena “postati dio politike nacionalne sigurnosti sa primjenom na domaćem tlu i u inozemstvu.” Vremenska oružja se sada rutinirano koriste u ratnim zonama. Građanin koji je izvještavao iz Srbije primjetio je tijekom NATO operacija na Balkanu, crne oblake koji su se odjednom stvorili iz vedra neba, tuču veličine jaja, surealnu grmljavinu i munje koje su prestravile ljude. Izvjestio je da su znanstvenici utvrdili kako je elektromagnetsko polje iznad Srbije probijeno uzrokujući da kišni sistemi zaobilaze regiju. Uz umjetno izazvanu sušu znanstvenici također predviđaju da će Srbija pretrpjeti 10 000 smrti od raka zbog oružja sa osiromašenim uranom koje je korišteno tamo.
Profesor Michael Chossudovksy sa Sveučilišta Ottawa tvrdi da je vojni HAARP (High-frequency Active Auroral Research Program) Visoko-frekvencijski Aktivni Auroralni Istraživački Program, koji operira na Aljasci kao dio Strateške Obrambene Inicijative, moćno oruđe za modificiranje vremenskih prilika i klime. Pod zajedničkom upravom Mornarice i Zrakoplovstva SAD-a, antene HAARP-a bombardiraju i griju ionosferu uzrokujući eletromagnetske frekvencije da se odnijaju natrag na zemlju, prolazeći kroz sve živo i neživo. Izumitelj HAARPa Bernard Eastlund opisao je u svom originalnom patentu kako energija sa antena može ući u interakciju sa nakupinama atmosferskih čestica, koristiti ih kao leću ili fokusirajući uređaj da bi se modificiralo vrijeme. HAARP je sposoban izazvati poplave, suše i uragane, što izaziva nezadovoljstvo u Europskom Parlamentu i ruskoj Dumi.
HAARP također generira pulseve širokog radijusa kroz ULF/ELF spektar. 2000. nezavisni su istraživači pratili HAARPovo emitiranje ispod 14 Hertza. Otkrili su da kad su ovi signali bili emitirani u velikim količinama, brzine vjetrova su prelazile 70 milja na sat. Gledali su kako ti isti valovi raspršuju veliku olujnu frontu koja je prilazila zapadnom obalom od Kalifornije prema Britanskoj Kolumbiji. Iako je vremenska prognoza predvidjela padaline, vidjeli su na satelitskim snimkama frontu kako rastrgana nestaje i ništa od kiše. Strašilo suše može biti oruđe za obogaćivanje i donošenje dodatne moći određenim korporacijskim i vladajućim stranama. HAARP nije samo sposoban destabilizirati agrikulturu i ekološki sustav bilo gdje na planetu. Njegov utjecaj se može usmjeriti u određene regije da utječu na ljudske psihičke, mentalne i emocionalne funkcije tijekom ne-smrtonosnih ratnih operacija. HAARP frekvencije usmjerene na određeno područje mogu generirati katastrofalne zemljotrese točno poput zemljotresa koji je prošlog prosinca ubio tisuće ljudi u Iranu, neprijateljsku naciju - kako je vidi Bushova administracija.
Pentagonovo upozorenje oko klimatskih katastrofa sigurno nije ništa više od suptilnog pokušaja da se mase pripreme za bizarne atmosferske prevrate koje možemo samo očekivati dok vojska nastavlja brutalno uništavati naš planet i bliski mu prostor, sa svojim grotesknim igračkama. A ovo je tek vrh ledenog brijega. Dr. Eastlund je sa svojom klikom razvio planove za satelite na sunčevu energiju stvorene da modificiraju vrijeme sa elektromagnetskim snopovima prema kojima će se sadašnji HAARP sistem činiti patuljast.
Kako se sve češće orkestriraju nagle klimatske promjene, sigurno ćemo trebati dodatne fašističke agencije, konstantno rastući vojni budžet i još projekata sa otrovnim česticama koji slučajno, ali prigodno, za nuspojavu imaju smanjivanje stanovništva.

Unatoc jasnim vizualnim dokazima da se svaki aspekt našeg fizičkog okruženja manipulira i oštećuje zbog ratnih igara, mnogi Amerikanci ne mogu prihvatiti činjenicu da se provode opasne tajne operacije od strane vlade za koju još uvijek vjeruju kako je vrli zaštitnik slobode. Njihova glavna blokada je zatupljujuće vjerovanje da se njihovi dužnosnici nikad ne bi upustili u opasno eksperimentiranje nad čovječanstvom jer “oni također imaju obitelji”. Povijest i objavljivanje nekad tajnih vladinih dokumenata pobijaju takvu naivnost. Iako su “oni” isto imali obitelji, vlada SAD-a i njeni privatni suradnici za Obranu su izložili građane sjeverozapadnog SAD-a golemim i ciljanim koncentracijama radioaktivnog joda 131 iz Hanford Nuklearnog Rezervata gdje je bio proizveden plutonij za nuklearne bombe. Ta su ispuštanja raširila radijacijske bolesti nad tisuće niz vjetar, a neki od ovih su primili do 350 rada zračenja dok je maksimalna sigurnosna granica postavljena na 0.25 rada godišnje. Između 1949. i 1952. radioaktivna sačma, prašina i čestice su testirani na bespomoćnim građanima Utaha i Novog Meksika.
Do 1963, 1200 testova nuklearnog oružja provedenog na pokusnom terenu u Nevadi izložilo je svaku osobu u SAD-u smrtonosnoj radioaktivnoj prašini, uzrokujući milijune fetalnih smrti, spontanih pobačaja, mrtvorođene djece i djece rođene sa hendikepom. Vlada SAD-a također je sprovela preko 4000 eksperimenata sa zračenjem pojedinih ljudskih pokusnih kunića bez da ih je informirala ili da su oni pristali na takvo što. Zakašnjeli efekti desetljeća izloženosti radijaciji od testiranja nuklearnog oružja prikazni su putem stanovništva SAD-a pometenog epidemijama raka i srčanih bolesti, neuroloških poremećaja, niske plodnosti, kroničnog umora, debljanja (upliv štitnjače), disfunkcija imunog sistema i poremećaja u učenju. Otprilike pola od svih trudnoća u SADu ima za ishod predporođajnu ili postporođajnu smrt ili u trećem slučaju nezdravo dijete.
Dok vojni tankeri ispuštaju bijele kemijske tragove nad čitavom Amerikom po cijeni od 3.448 dolara na sat po tankeru, prisjećamo se svjedočenja dr. Leonarda Colea iz 1994. pred Senatskim Odborom glede 45 godina testiranja na otvorenom tijekom kojih su vojni avioni raspršili nad američkim gradovima bakterije, gljivice i kancerogene kemikalije.
Između 1962-1973, Mornarica SADa je provela stotine bio-kemijskih testova znanih kao Operacija SHAD (Shipboard Hazard and Defense – Opasnosti i obrana na brodu). SHAD projekti kao Zlatna Jesen(Autumn Gold) i Bakrena glava (Copper Head) izložili su 10 000 pripadnika mornaričkog osoblja mlazevima raspršenim iz aviona koji su sadržavali biološke i kemijske ratne agense, uključujući nervni plin sarin. Kokteli korišteni u tim genocidnim “pokusima” sada su povezani sa rakom, srčanim i plućnim problemima od kojih pate preživjeli pokusni kunići. Rečeno nam je da su službenici Obrane počinili ova zvjerstva tako da bi znanstvenici mogli naučiti kako “zaštititi” Amerikance od napada. Zašto bi se onda, u kasnim 80ima, naši “zaštitnici” doslovce prelomili da predaju ratnoj mašineriji Saddama Husseina 90 isporuka kemijskog i biološkog naoružanja uključujući sarin, anthrax, botulizam, brucellu i Virus Zapadnog Nila? Proći će vjerojatno godine prije nego što Amerikancima kažu što se testira na njima tijekom sadašnje ere kemijskih mlazova i ratova iz svemira. Ljudi koji su živjeli niz vjetar od Hanford Nuklearnog Rezervata nisu saznali do 1986. što je bilo oslobođeno nad njima nekih 30 godina ranije, a žrtve SHAD-a uložile su tužbu 2003. godine da bi doznale do koje su mjere bili namjerno izloženi opasnim supstancama tijekom 60ih.
Da bi shvatili kako je naša nacija došla do ove korupcije Sudnjeg dana, moramo se prisjetiti da je odmah nakon završetka Drugog Svjetskog Rata vlada SAD-a započela sa Operacijom Spajalica (OPERATION PAPERCLIP) kroz koju je veliki broj njemačkih nacističkih znanstvenika uvedeno u SAD. Jednom kada su dobili nove identitete, ovi su profesionalci industrije smrti zaposleni u vojnim laboratorijima SAD-a kako bi razvili zadivljujuću svitu tajnih oružja. Uz financijsku potporu Kongresa krunsko dostignuće ovog spoja bilo je stvaranje novih grozomornih bioloških oružja, uključujući AIDS virus i agens koji onesposobljuje kroničnim umorom – proizveden iz myco-plazme i brucelle. Vojska je opunomoćena da nastavi sa smrtonosnim eksperimentima zbog sumnjivo složene Sekcije 1520a Poglavlje 32 U.S. koda Nadnevak 50. Zakon govori da Ministar Obrane NE SMIJE provoditi ikakve kemijske i biološke pokuse ili eksperimente nad civilnim stanovništvom, osim ako takvi pokusi nisu iz medicinskih, terapeutskih, farmaceutskih, agrikulturnih, industrijskih namjena ili za istraživanje općenito ili za zaštitu od oružja ili za svrhu provođenja zakona, uključujući kontroliranje nemira. Dakle znači, DOD, Ministarstvo Obrane ne može nas koristiti kao pokusne kuniće, osim ako se ne radi o bilo kakvom “dobrom” razlogu na ovoj zemlji!
Zakon govori da ljudski subjekti moraju dati svoje ovlaštenje s tim da su prije toga propisno informirani. Ali gadna rupa u zakonu unutar Sekcije 1515 Poglavlja 32 dozvoljava da ovakva obaveza bude suspendirana izvršnim naređenjem tijekom perioda nacionalne uzbune, odnosno situacije u kojoj se ova nacija nalazi konstantno pomoću dizajniranja uvijek novih strašila. Malo američkih pokusnih štakora shvaća da su Pentagonski dečki u Kongresu dosad:
* prisvojili milijune dolara za izradnju i testiranje novih mini-nuklearnih i protu-bunkerskih bombi
* autorizirali DOE da ponovno započne sa nuklearnim testiranjem u Nevadi
* učinili da DOD i DOE postanu posve imune na zakone o okolišu tijekom razvoja ovih novih oružja – jer američkih 70 000 nuklearnih oružja proizvedenih od 1945 nije dovoljno!
Dok se DOEa priprema da razvije i testira četvrtu generaciju nuklearnih bombi, brojni izvještaji nastavljaju izlaziti na svjetlo dana oko teške korupcije i zastranjivanja u vodstvu ove agencije. DOEino prikrivanje kontaminacije test-područja i njihovi devijantni pokušaji da umanje ozbiljnost bolesti nanesenih mnogim radnicima u nuklearnim pogonima samo su recentni skandali.
Kada budu testirali u Nevadi nova nuklearna oružja “male snage” (definirana kao manja od 5 kilotona), oni koji žive niz vjetar bi možda voljeli znati da mini nuklearna bojeva glava od 5 kilotona mora probiti 150 stopa u zemlju da bi se eliminirala atmosferska radioaktivna prašina. Nijedno oružje dosad izrađeno ne može probiti dublje od 40 stopa u zemlju. Testirana nuklearna bojeva glava koja probije samo 40 stopa izbacit će milijun kubičnih stopa radioaktivnih ostataka u atmosferu.
Pentagonova nova nuklearna era je u sposobnim rukama Ministra Obrane Donalda Rumsfelda, koji je tako vješto predvodio u predostrožnom nuklearnom spaljivanju Muslimana Bliskog Istoka. Rumsfeld još uvijek nije uspio objasniti zašto njegov Odjel nije obranio zgradu Pentagona unatoč činjenici da su bili upozoreni sat vremena prije kako su oteti avioni u zraku. Ako Rumsfelda zamjene zbog Pentagonskog skandala sa mučenjem Iračana, osigurano nam je da će mu Bush naći zamjenika sa jednakom imam-atomsku-putovat-hoću ideologijom. U uskoj suradnji sa Rumsfeldom nalazi se čitavo leglo pro-nuklearnih zagovornika, uključujući njegovog savjetnika Keitha Paynea, grlatog advokata atomskog rata iz predostrožnosti. Payne je napisao da bi “inteligentna” nuklearna ofenziva lansirana od strane SAD-a rezultirala sa 20 milijuna američkih žrtava, “gubitak usklađen sa ciljem nacionalnog preživljavanja i oporavka.” Sada kada smo povezali povijesne i političke realnosti za koje bezglavo mašemo svojim zastavama, još uvijek se nadamo da će se dovoljan broj američkih laboratorijskih štakora čudesno probuditi iz kolektivne zapanjenosti i uvidjeti našu grozomornu situaciju. Na kraju krajeva, glodavci imaju vrlo kratak životni vijek i uvijek su ubijeni kada više nisu korisni za nastavak istraživanja. Ironija ove horor priče je da smo mi štakori opljačkani da bi financirali svoje vlastito uništenje. Naš nacionalni dug od 7.2 bilijarde dolara raste za 1.8 milijardi svaki dan. Pentagon ne može opravdati 2.3 bilijarde dolara iz svojih sumnjivih transakcija. Radioaktivne operacije u Iraku koštaju 3.7 milijarde dolara mjesečno, a one u Afganistanu 900 milijuna dolara mjesečno. Nitko ne zna koliko je milijardi uloženo u Operaciju CLOVERLEAF i druge projekte-strašila. SAD troši 11000 dolara po sekundi na oružje, prema proračunima proslavljenog autora Williama Thomasa.
Dakle, dok mi čekamo veliko buđenje, uživajte u predivnom barijem-isušenom ljetu pod sintetičkom ceradom aluminijski-bijelih, česticama zasičenih električki-nabijenim avionskim smećem koje se prodaje kao nebo. Izdržite što bolje možete vaše respiratorne tegobe i probleme sa očima dok gledate na goleme uljaste prstenove oko Sunca i zamrljana pasunca, patentni potpis kemijskog napada. Ne zaboravite pozdraviti i lupiti petama kad vidite formacije letećih tankera dok patriotski zasićuju atmosferu sa tako gustom smjesom mikro-čestica da bacaju crne sjene kuda prođu ili pred sobom. Dok svjedočite mučnoj drami na nebu, zapamtite, sve je to samo dio “lanca ubijanja.”
Back to top Go down
Sponsored content
Chemtrails: Aerosol and Electromagnetic Weapons in the Age of Nuclear War Empty
PostSubject: Re: Chemtrails: Aerosol and Electromagnetic Weapons in the Age of Nuclear War   Chemtrails: Aerosol and Electromagnetic Weapons in the Age of Nuclear War Icon_minitime

Back to top Go down
 
Chemtrails: Aerosol and Electromagnetic Weapons in the Age of Nuclear War
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» MOA-2008-BLG-310Lb - planet in the Galactic Bulge

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Zavjere-
Jump to: