Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave

HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

10 naj ukletih mjesta naših krajeva

Go down 
+2
Man in Black
fraktal
6 posters
Go to page : Previous  1, 2
AuthorMessage
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Registration date : 2009-01-28

10 naj ukletih mjesta naših krajeva - Page 2 Empty
PostSubject: Re: 10 naj ukletih mjesta naših krajeva   10 naj ukletih mjesta naših krajeva - Page 2 Icon_minitimeTue Jan 04, 2011 7:32 pm

Mina wrote:
Mogli bi organizirati neki grupni odlazak? Team building? Very Happy
Mogli bi, naravno.
Back to top Go down
fraktal

fraktal

Number of posts : 235
Registration date : 2009-03-03

PostSubject: Re: 10 naj ukletih mjesta naših krajeva   10 naj ukletih mjesta naših krajeva - Page 2 Icon_minitimeWed Jan 05, 2011 10:46 pm

Man in Black wrote:
Kakav si ti to HAPP-ovac kad se bojiš uklete kuće
Meni se ta kuća vrača na popis mjesta koja ću posjetit.

A ne znam, nekako mi je jazivo djelovala, ali sam se i žurila. Uglavnom, idem tamo opet za mjesec dana.
Back to top Go down
fraktal

fraktal

PostSubject: Re: 10 naj ukletih mjesta naših krajeva   10 naj ukletih mjesta naših krajeva - Page 2 Icon_minitimeSun Jan 16, 2011 11:36 pm

A možda su sve to samo priče,bar ako je vjerovati novinarima "Provjerenog" koji su prenoćili u kući i nisu zabilježili ništa osim sjene koja je usred dana protrčala po zidu prostorije u kojoj su prespavali.

Mišljenje stručnjaka nismo čuli jer je llku nestalo baterije pri samom kraju priloga.
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

PostSubject: Re: 10 naj ukletih mjesta naših krajeva   10 naj ukletih mjesta naših krajeva - Page 2 Icon_minitimeTue Jan 18, 2011 2:09 am

Gledala sam Provjereno kad su bili u toj kući. Tko zna, u strahu su velike oči i uši. Mislim da se kuću u Škrinjarima doživljava subjektivno i nitko ne može reći je li ukleta ili ne.
Back to top Go down
fraktal

fraktal

PostSubject: Re: 10 naj ukletih mjesta naših krajeva   10 naj ukletih mjesta naših krajeva - Page 2 Icon_minitimeTue Jan 18, 2011 4:07 am

Ni mi jasna jedna stvar,a to je kako su dva policajca završila sa totalno izbrisanim sjećanjem na dva sata pred zoru i kako to nitko nije uspio prenoćiti u toj kući. Ni mi jasan lik koji se navodno oisio nakon boravka u kući. Ni mi jasno koji se to krici i zvukovi čuju u kući i šta je to točno otjeralo doktora i familju. Ni mi jasno ništa od toga jer su trojica novinara prenoćila u kući, izašli iz nje živi i zdravi i sad su živi i zdravi. Jedan od njih se probudio u ponoć i- ništa. Jedina čudna stvar koju su zabilježili je bijela sjena koja je protrčala po zidu prostorije, a tko zna je li to uopće duh ili je neka optičla varka. Sve u svemu nakon ovog što sam vidila mi priča o kući djeluje kao jedan veliki bullshit. Onako iskreno. Ali ja svejedno neću ići unutra bez zaštite niti bi volila ući sama unutra.
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

PostSubject: Re: 10 naj ukletih mjesta naših krajeva   10 naj ukletih mjesta naših krajeva - Page 2 Icon_minitimeTue Jan 18, 2011 3:24 pm

Ma tribalo bi najmanje tjedan dana provest u toj kući. Od jedne noći ne možeš ništa zaključit
Back to top Go down
fraktal

fraktal

PostSubject: Re: 10 naj ukletih mjesta naših krajeva   10 naj ukletih mjesta naših krajeva - Page 2 Icon_minitimeTue Jan 18, 2011 9:35 pm

Ja sam za. Trebalo bi pokušati.

"Paranormal activity" na hrvatski način. lol!
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

PostSubject: Re: 10 naj ukletih mjesta naših krajeva   10 naj ukletih mjesta naših krajeva - Page 2 Icon_minitimeTue Jan 18, 2011 9:51 pm

Hehe Smile Aj uzet ćemo to ka jednu mogućnost Razz
Back to top Go down
Secret Face

Secret Face

Number of posts : 229
Registration date : 2009-01-27

PostSubject: Re: 10 naj ukletih mjesta naših krajeva   10 naj ukletih mjesta naših krajeva - Page 2 Icon_minitimeTue Jan 18, 2011 10:36 pm

definitivno What a Face
Back to top Go down
Mina

Mina

Female Number of posts : 84
Registration date : 2010-04-19

PostSubject: Re: 10 naj ukletih mjesta naših krajeva   10 naj ukletih mjesta naših krajeva - Page 2 Icon_minitimeWed Jan 19, 2011 2:14 pm

Yaaaay! Smile cheers bounce
Back to top Go down
iggy-b

iggy-b

Male Number of posts : 132
Registration date : 2009-09-06

PostSubject: Re: 10 naj ukletih mjesta naših krajeva   10 naj ukletih mjesta naših krajeva - Page 2 Icon_minitimeTue Feb 01, 2011 1:50 am

Hej Minjak, Škrinjari su nam usput kad budemo išli kod g. Escajga Smile
Mogli bi na brzaka bacit oko na ovu kućicu, da li je tamo.
Back to top Go down
Mina

Mina

Female Number of posts : 84
Registration date : 2010-04-19

PostSubject: Re: 10 naj ukletih mjesta naših krajeva   10 naj ukletih mjesta naših krajeva - Page 2 Icon_minitimeTue Feb 01, 2011 1:54 am

Mogli bi i odraditi Bogekov intervju u kuci Razz
Back to top Go down
iggy-b

iggy-b

Male Number of posts : 132
Registration date : 2009-09-06

PostSubject: Re: 10 naj ukletih mjesta naših krajeva   10 naj ukletih mjesta naših krajeva - Page 2 Icon_minitimeTue Feb 01, 2011 1:56 am

haha odmah i EVP odradit a? lol!

....nemoj me vuć za jezik What a Face
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

PostSubject: Re: 10 naj ukletih mjesta naših krajeva   10 naj ukletih mjesta naših krajeva - Page 2 Icon_minitimeTue Feb 01, 2011 2:58 am

S njim na sigurno ajdete Very Happy , a u Škrinjare na povratku bacite jedan EVP Razz
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: 10 naj ukletih mjesta naših krajeva   10 naj ukletih mjesta naših krajeva - Page 2 Icon_minitime

Back to top Go down

10 naj ukletih mjesta naših krajeva
Back to top 
Page 2 of 2Go to page : Previous  1, 2