Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Grobnica izvanzemaljaca

Go down 
AuthorMessage
fraktal

fraktal

Number of posts : 235
Registration date : 2009-03-03

Grobnica izvanzemaljaca Empty
PostSubject: Grobnica izvanzemaljaca   Grobnica izvanzemaljaca Icon_minitimeWed Nov 18, 2009 3:51 pm

http://www.net.hr/planet-x/page/2009/11/08/0167006.htm


Jesmo li doista na pragu senzacije ili je tek riječ o još jednoj obmani ljudi prokleto željnih slave? Na to vam pitanje u ovom trenutku ne znamo odgovoriti, no iz Ruande stiže poruka: 'Za koji dan svijet više neće biti isti!'
Proučavajući ruandske džungle, izvjesni švicarski antropolog Hugo Childs i njegovi suradnici navodno su prije nekoliko dana pronašli grobnicu s čak dvije stotine izvrsno očuvanih tijela izvanzemaljaca!

Vijest o potencijalno senzacionalnom otkriću među prvima je prenio novinar portala Weekly World News, koji je zahvaljujući kolegama iz Kigalija uspio doći i do izjava tog švicarskog istraživača.

"Da, točno je da smo pronašli grobnicu s otprilike dvije stotine tijela izvanzemaljaca. Lokaciju ću otkriti tek nakon što dovršimo iskop, no uvjeravam da svijet za koji dan više neće biti isti", rekao je Childs, pa prepričao do kojih je spoznaja zasad došao sa svojim kolegama:

"Prema prvim analizama tkiva i tla, tijela tih bića su na tom mjestu zakopana prije otprilike šest stotina godina. Na području zasad nije pronađen kakav leteći objekt, pa možemo samo nagađati odakle su ta stvorenja stigla i što ih je ubilo."

Childs je bića opisao kao viša i mršavija u odnosu na ljude, te dodao da su najvjerojatnije komunicirala pomoću telepatije jer ni na jednom tijelu nije pronašao oči, nos ili usta.

Novinarima je, nažalost, zaboravio dati makar i jednu fotografiju kao dokaz.


Upišete li u tražilicu Googlea Hugo Childs, nažalost, nećete doznati o kome je riječ. To, naravno, ne znači da taj Švicarac ne postoji, ali jasno da budi sumnju to što o njemu ne postoji baš nikakav internetski trag.

Što se, pak, autora teksta sa spomenutoga portala tiče, čovjek koji se potpisuje kao Erik Van Datiken (vjerojatno je riječ o pseudonimu) do sada nije izmišljao priče, nego je uglavnom prenosio teme koje su obrađivali i drugi.

Na kraju teksta obećao je da će nastaviti pravodobno izvještavati o novim saznanjima iz Ruande, pa se nadajmo da će doista biti tome tako i da će se naći vatre tamo gdje je zasad samo tek dim.
Net.hr
08.11.2009.
Back to top Go down
 
Grobnica izvanzemaljaca
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Ufologija-
Jump to: