Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Engleskinja uvjerena da je slikala vilu!

Go down 
AuthorMessage
Secret Face

Secret Face

Number of posts : 229
Registration date : 2009-01-27

Engleskinja uvjerena da je slikala vilu! Empty
PostSubject: Engleskinja uvjerena da je slikala vilu!   Engleskinja uvjerena da je slikala vilu! Icon_minitimeFri Sep 11, 2009 3:26 pm

Trudila sam se doći do racionalnog objašnjenja, uspoređivala ovu figuru na slici s leptirima, moljcima i tvrdokrilcima, no nisam uspjela pronaći odgovarajuću životinju. Zato će za mene to ostati vila, sve dok me netko ne uvjeri u suprotno'.
Riječi su to 55-godišnje gospođe Phyllis Bacon, koja je Zvončicu, kako su od milja engleski mediji nazvali ovo svjetlucajuće stvorenje, uhvatila okom kamere još prije dvije godine u svom vrtu u New Addingtonu (južni dio Londona, op.a.).

"Fotografija je nastala sasvim slučajno. Družila sam se s rođacima i bez posebnog razloga škljocnula aparatom. Vilu na slici sam uočila naknadno, no iza sebe u vrtu nije ostavila nikakav trag", izjavila je za Daily Mail gospođa Bacon, te dodala da je u međuvremenu mnogima pokazala sliku u želji da čuje prihvatljiv odgovor.

"Sve je na žalost ostalo na nagađanjima, svak je iznio svoju teoriju, ali nitko nije sa stopostotnom sigurnošću znao utvrditi što je to što vidimo na slici - je li to neka životinja, možda vizualni efekt izazvan odbljeskom ili prava mala vila", istaknula je.

Engleskinja uvjerena da je slikala vilu! 0198007.42
Engleskinja uvjerena da je slikala vilu! 0186007.42
Back to top Go down
 
Engleskinja uvjerena da je slikala vilu!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Misterije-
Jump to: