Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Otrovno dječje cjepivo

Go down 
AuthorMessage
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Age : 33
Registration date : 2009-01-28

Otrovno dječje cjepivo Empty
PostSubject: Otrovno dječje cjepivo   Otrovno dječje cjepivo Icon_minitimeThu Aug 13, 2009 2:24 pm

Prije osam godina prelijepi dječak iz Sarajeva M. T. rodio se kao zdravo dijete, no nakon primanja cjepiva DTPr pao je u komu i danas je u invalidskim kolicima, piše jutarnji.hr. Stotine liječnika i mišljenja, nalazi bez dijagnoze, odlasci na liječenje u Boston u Americi... No nije bilo poboljšanja.

Potvrda iz Pariza
Njegovi roditelji nisu ni slutili kako će nakon osam godina iz Pariza stići nalaz kojim se potvrđuje im je dijete otrovano živom iz cjepiva. S liječenja iz Bostona vratio se s dijagnozom “globalni zastoj u razvoju” i prestao hodati. M. T., kojem su liječnici dijagnosticirali nasljedni, genski poremećaj, u Parizu je utvrđen “remarcable mercury toxic effect”, odnosno značajan toksični učinak žive, što znači trovanje živom.

Taj dječak sada posjeduje laboratorijski nalaz porfirina s vrijednostima CP/ UP od 21,40, koji pokazuju da se kod njega upala mozga dogodila nakon cijepljenja, a ne da je cijepljenje bilo “okidač” za virus koji je prethodno postojao u njegovu organizmu. Dosad je petero djece iz BiH otrovano živom cjepivom DTPr, koje su primila 2002. godine, a kod osmero djece ustanovljena je upala mozga, potvrdili su nalazi laboratorijske analize u svjetski poznatom pariškom laboratoriju Phillipe Auguste, koji su nedavno stigli. – Upala mozga bila je navedena u deklaraciji proizvođača CSL Limited kao moguća štetna pojava cjepiva.

Sada se moraju ispitivana djeca podijeliti u dvije grupe. U jednoj bi bila djeca čiji je organizam reagirao značajnim toksičnim efektom žive, a u drugoj djecu koja su dobila upalu mozga – kazala nam je Jagoda Savić, direktorica SOS telefona BiH, koja je inicirala istragu o slučaju. Prvi testovi pariškog laboratorija i mišljenje sudskog vještaka toksikologa, koji je potvrdio da oni pokazuju trovanje djece živom, dostavljeni su Županijskom tužiteljstvu u Sarajevu. Podaci iz nalaza upozoravaju na trovanje. Kod trovanja živom granične su količine CP/UP od 5 do 9 mjernih jedinica, a kod djevojčice M. R. nađeno je 21,80. Kod upala mozga granična vrijednost je 130-320 mjernih jedinica, a kod D. G. je nađeno 2124.

Donacija UNHCR-a
Obitelji iz Širokog Brijega čiji je sin DTPr primio u rujnu 2002., kada je imao tri godine, nekoliko sati nakon toga djelomice je ostao bez govora.

– Nakon toga sina sam odveo u Zagreb pa u Anconu, ali bez ikakva uspjeha. Doznao sam kako s cjepivom koje se koristilo od 2002. nešto nije bilo u redu – kazao je M. K., otac dječaka. Potvrdu te informacije dobio je na seminaru Miroslava Radmana, koji je upozorio na nuspojave i čudne simptome koje je izazvalo to cjepivo. Kao dodatnu potvrdu da je cjepivo krivac za takvo stanje dobio je i nakon istupa Jagode Savić. Sporno cjepivo, koje je bilo donacija UNHCR-a, korišteno je u cijeloj BiH od 2002. do 2007. godine, piše jutarnji.hr.

– Vidjela sam djevojčicu koja ima problema s kralježnicom i vratom te nije u stanju sjediti. Još znamo da kod 22 djece postoji opasnost da se razvila epilepsija, koja nije nasljednog porijekla, nego je izazvana ovim cjepivom – izjavila je J. Savić.

Od posljedica blokade u disanju nakon primanja cjepiva u tuzlanskoj je bolnici 2002. godine preminulo dijete iz Brčkog.

R-1.hr/ foto:jutarnji.hr
Back to top Go down
 
Otrovno dječje cjepivo
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Zdravlje i medicina-
Jump to: