Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Teorija urote – A(H1N1)

Go down 
AuthorMessage
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Age : 33
Registration date : 2009-01-28

Teorija urote – A(H1N1) Empty
PostSubject: Teorija urote – A(H1N1)   Teorija urote – A(H1N1) Icon_minitimeThu Jul 23, 2009 12:33 am

Teorija urote – A(H1N1) 0086007.17

Od početka epidemije se šuška da su farmaceutske tvrtke i vlade namjerno ispustile virus svinjske gripe. Austrijska je novinarka uvjerena da je virus tu radi zarade.

Austrijska novinarka Jane Bürgermeister, koja je nedavno FBI-ju podnijela tužbu protiv Svjetske zdravstvene organizacije (WHO), Ujedinjenih naroda (UN) te nekoliko visokopozicioniranih vladinih i korporativnih dužnosnika, koje optužuje za bioterorizam, otpuštena je s posla.

"U ponedjeljak sam iznenada otpuštena s mjesta europskog dopisnika za web-stranicu Renewable Energy World", piše Bürgermeister na svom blogu.

Ista novinarka je nakon eksplozije kontejnera s uzorcima svinjske gripe u Švicarskoj tužila Svjetsku zdravstvenu organizaciju i farmaceutsku kuću Baxter, te i dalje energično tvrdi da je njena dužnost ukazati na zločin ako za to postoje solidni dokazi, kojih u ovom slučaju, po njenom mišljenju, ima u izdašnim količinama.

Telefonski intervju s Jane Bürgermeister.I neki hrvatski liječnici neslužbeno su nam izjavili da je virus H1N1 vrlo vjerojatno stigao iz laboratorija, međutim u nedostatku dokaza ne usuđuju se izlagati mogućoj tužbi farmaceutskih kuća.

Jane Bürgermeister zato nudi dokaze. Između ostalog navodi da je Baxter AG, austrijska podružnica Baxter Internationala, namjerno poslala 72 kilograma virusa ptičje gripe, koji je dobila od WHO-a, na adrese 16 laboratorija u četiri zemlje.

Za nju je to jasna potvrda da su farmaceutske tvrtke i međunarodne vladine agencije aktivno angažirane u razvoju, proizvodnji i distribuciji bioloških agensa, koji su klasificirani kao najsmrtonosnija biološka oružja, kako bi izazvali pandemiju i uzrokovali smrt kod ljudi.

Navodi i da farmaceutska mafija povezana s vladama svoje strateške ciljeve provodi koristeći trilateralnu komisiju i sastanke. Ponaša se kao mafijaška skupina s obiteljskim dinastijama u centru. To je, po njenom mišljenju, prvi pravi globalni kriminalni konzorcij s bazom na netransparentnom poslovanju s tajnim računima te angažiranjem međunarodnih organizacija poput UN-a i WHO-a.

Potporu joj pruža, i proširuje teoriju zavjere, kanadski liječnik Ghislaine Lanctôt, autor knjige Medical Mafia.

"Izranjam iz mora preduge tišine. Tišine po pitanju cijepljenja. Mislim da je vrijeme jer je stvar postala preozbiljna. Posljedice mogu biti značajnije nego to mislimo", piše Lanctôt.

On naime vjeruje da će se virus A(H1N1) koristiti u širenju pandemije koju orkestrira WHO, koji po njegovom mišljenju ne čuva svjetsko zdravlje već služi vojnim, političkim i industrijskim interesima.

Lanctôt upozorava da će elite uvesti obavezno cijepljenje koje će sadržavati smrtonosni virus, a ovo će se iskoristiti kao eugeničko oružje za "masivnu i ciljanu redukciju svjetske populacije".

WHO može dobiti ovlast te prisiliti sve ljude u 194 zemlje članice da prime cjepivo, te na silu ako treba nametnuti karantenu ili ograničiti putovanja. Masovno cijepljenje cijele populacije najavljuju čim farmaceutske tvrtke naprave cjepiva u SAD-u, V. Britaniji i drugim zemljama koje će moći otkupiti pošiljke.Štoviše, pandemija će se iskoristiti za smanjivanje građanskih prava i uvođenje većih ovlasti države, tvrdi Lanctôt. Ovo će aktivirati uvođenje koncentracijskih kampova za pobunjenike, a možda čak i omogućiti stvaranje svjetske vlade kako bi se ispunio podmukli plan o novom svjetskom poretku.

Izvor: net.hr
Back to top Go down
 
Teorija urote – A(H1N1)
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Zdravlje i medicina-
Jump to: