Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Duh tražio ženu i dijete

Go down 
AuthorMessage
fraktal

fraktal

Number of posts : 235
Registration date : 2009-03-03

Duh tražio ženu i dijete Empty
PostSubject: Duh tražio ženu i dijete   Duh tražio ženu i dijete Icon_minitimeSat Apr 04, 2009 6:16 pm

Petorica prijatelja već mjesec dana objavljuju oglase u novinama ne bi li pronašli Chew Kon Laija i Chong Sim Choon. 'Duh će nas ostaviti na miru tek kada ih uspijemo locirati', tvrde.

Duh muškarca naredio je od petorici prijatelja iz Alor Setara, grada u Maleziji, da mu što prije pronađu sina i suprugu! Ne učine li to, zaprijetio je da će ih nastaviti opsjedati, prenosi neobičnu priču malezijski list Star Online.

Društvo se s duhom prvi put susrelo početkom ožujka u hotelskoj sobi tijekom boravka u Kambodži.

"Zbijali smo šale na račun duhova i ubrzo sam osjetio nelagodu. Imao sam dojam kao da su me okružili i bili vrlo ljuti. Iste sam večeri opsjednut!", izjavio je za taj list Teow Hsium Choon, a priču nastavio Ding Hon Sai.

"Teow je prvi napadaj dobio dok smo se zabavljali u pubu. Kada je došao k svijesti, progovorio je glasom žene, glasno jecao, i molio za oprost".

"Drugi puta kada je opsjednut iz njega je progovorio taj muškarac, koji nam je rekao da će nas ostaviti na miru tek kada mu pronađemo suprugu i sina".

"Rekao nam je da mu se sin zove Chew Kon Lai, da mu je 38, te da je ime supruge Chong Sim Choon", dodao je prestravljeni Deng.

Društvo je dosad objavilo oglase u nekoliko novina, također i u tri kineska dnevna lista, ali bez uspjeha. Za pomoć su zamolili i čitatelje Starsa.

Net.hr
03.04.2009.
Back to top Go down
 
Duh tražio ženu i dijete
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Duhovi-
Jump to: