Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave

HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

drmanje ormara u Zadru

Go down 
2 posters
AuthorMessage
fraktal

fraktal

Number of posts : 235
Registration date : 2009-03-03

drmanje ormara u Zadru Empty
PostSubject: drmanje ormara u Zadru   drmanje ormara u Zadru Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 2:34 pm

U ponedjeljak između 18:30 i 19,ležala sam u krevetu i gledala tv.Počelo mi se spavati i prije nego što sam zaspala ormar se zatresao kao da e pasti.Iako je zgrada trošna,ormar se tako ne trese ni kad skačem po sobi ili kad to čini netko izvana.Kad sam ponovno pokušavala zaspati opet me probudio isti zvuk.Nakon toga opet.Nisam bila u polusnu,a ni u medijima nije bilo izvještaja o potresu s epicentrom na zadarskom području ili negdje drugdje.Do danas nism objasnila o čemu se radi.
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Registration date : 2009-01-28

PostSubject: Re: drmanje ormara u Zadru   drmanje ormara u Zadru Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 3:51 pm

Kažeš da nisi bila u polusnu, a to se desilo taman kad si išla zaspat i još par puta te trgnilo. Si sigurna da nisi bila u onom stanju pred san koji zovemo polusan iako je ipak nešto drugo? Kako si se osjećala prije nego bi se ormar zatresao?
Back to top Go down
fraktal

fraktal

PostSubject: Re: drmanje ormara u Zadru   drmanje ormara u Zadru Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 7:52 pm

gledala sam tv,ali sam i pokušavala zaspati jer sam bila jako umorna.ali nisam mogla zaspati.a bila bih volila da sam mogla.
dakle,prije sva tri treska sam bila svjesna(ne toliko da bih pratila predavanje,ali dovoljno svjesna da znam da to nije bio polusan).
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

PostSubject: Re: drmanje ormara u Zadru   drmanje ormara u Zadru Icon_minitimeThu Mar 05, 2009 10:20 pm

Kad je čovjek u tom polusnu onda ima najveće mogućnosti utjecati tako na stvari zato pitam. Tj. u theta stanju možeš čuda raditi Smile
Back to top Go down
fraktal

fraktal

PostSubject: Re: drmanje ormara u Zadru   drmanje ormara u Zadru Icon_minitimeFri Mar 06, 2009 3:11 pm

želiš reći da sam ga možda sama drmnula premda sam bila u krevetu?
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

PostSubject: Re: drmanje ormara u Zadru   drmanje ormara u Zadru Icon_minitimeFri Mar 06, 2009 4:21 pm

Da. Moguće je. U većini slučajeva se ne radi o duhovima i sl. već o nama.
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: drmanje ormara u Zadru   drmanje ormara u Zadru Icon_minitime

Back to top Go down

drmanje ormara u Zadru
Back to top 
Page 1 of 1