Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Veza Tomislava Karamarka s okultnim krugovima

Go down 
AuthorMessage
fraktal

fraktal

Number of posts : 235
Registration date : 2009-03-03

Veza Tomislava Karamarka s okultnim krugovima Empty
PostSubject: Veza Tomislava Karamarka s okultnim krugovima   Veza Tomislava Karamarka s okultnim krugovima Icon_minitimeMon Dec 23, 2013 12:02 am

Ovaj dio članka je bitan za temu.

Quote :
Obredi crne magije

U to vrijeme Tomislav i dalje nastavlja svoja druženja sa Željkom Malnarom, preko koga upoznaje svoju buduću suprugu Enisu Muftić, dok Željko 1989.g. stupa u brak sa Emirom Hasanpašić, ( čiji je otac Osman Hasanpašić, poznati alternativni liječnik i specijalist radiestezist, pisac i autor mnogih knjiga, priručnika i vodiča kroz alternativnu medicinu ), a kumovi supružnicima Malnar su upravo Enisa i Tomislav. Enisa i Emira od ranog djetinjstva su nerazdvojne, kao i njihovi očevi Osman Muftić i Osman Hasanpašić, poznati zagovornici šerijata, u Zagrebačkom mešihatu islamske zajednice.Kontaktom sa Enisom Tomislav upoznaje budućeg šogora Amira Muharemija, koji je iste godine zasnovao brak sa Sanelom Muftić.

Već spomenutog Millesa, Karamarka, Malnara,Enisu i Emiru, povezivala je posebna vjerska literatura, kao i obredi crne magije, gdje su značajno uporište u tome imali kod Hasanpašića. Hasanpašić je svojim poduzećem „Nova Arka“, u Tkalčičevoj 41 prvi na području RH započeo prodaju predmeta potrebitim u obredima crne magije, ezoterije,tarota itd. Svijet okultizma posebno je interesirao Karamarka, te ga je potajno proučavo, te mu bio sklon, iako je bio praktični vjernik, što je u njegovoj obitelji posebno gaila njegova majka.

http://www.dnevno.hr/vijesti/komentari/57790-tomislav-karamarko-biografija.html
Back to top Go down
moonlightNumber of posts : 136
Registration date : 2009-01-29

Veza Tomislava Karamarka s okultnim krugovima Empty
PostSubject: Re: Veza Tomislava Karamarka s okultnim krugovima   Veza Tomislava Karamarka s okultnim krugovima Icon_minitimeMon Dec 23, 2013 1:55 am

Imam dojam da su pod pojam crne magije u ovom članku zapravo strpali klasične alternativne tehnike (tarot, kristali, radiestezija i sl.). Posebna je priča kako je članak pun pravopisnih grešaka, no to je očito uobičajeno za današnje "novinarstvo".
Back to top Go down
 
Veza Tomislava Karamarka s okultnim krugovima
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Okultno-
Jump to: