Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 UFO fanatike vojska ometa helikopterima

Go down 
AuthorMessage
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Age : 33
Registration date : 2009-01-28

UFO fanatike vojska ometa helikopterima Empty
PostSubject: UFO fanatike vojska ometa helikopterima   UFO fanatike vojska ometa helikopterima Icon_minitimeThu Jul 14, 2011 7:21 pm

Sve se odigralo u blizini posjeda koji grupa koristi kako bi stupila u kontakt s izvanzemaljcima. Članovi grupe vjeruju da je na planini na kojoj se nalazi posjed međudimenzionalni portal koji im omogućuje astralno putovanje i izvantjelesna iskustva, a vjeruju da je to jedini način da stupe u kontakt s izvanzemaljcima.

Predvodnik skupine je James Gilliland, kojeg pak mnogi optužuju da je zapravo vođa kulta i da svojim sljedbenicima prodaje razne trikove kojima ih uvjerava da su zapravo imali kontakt s izvanzemaljcima.

Ipak, neki iz grupe tvrde da nije riječ ni o kakvoj prevari, nego da se radi o autentičnim iskustvima. Jedno svjedočenje čak opisuje izvanzemaljsku bazu koja je smještena ispod planine na kojoj se nalazi posjed, a u koju se ne može ući fizički.

Jedan anonimni svjedok tvrdi da je do baze došao astralnim putovanjem, a da je u njoj vidio ogromne letjelice i naprednu tehnologiju. U bazi je vidio i veliko oko u trokutu u koje se zagledao i koje je 'upilo moju svijest i pretvorilo se u intenzivnu svjetlost. Našao sam se u tunelu svjetlosti i ubrzo se probudio u svojem krevetu na posjedu i shvatio da je moja svijest našla put do izvanzemaljske baze ispod planine', opisuje, a prenosi ufodigest.com.

Iako ne možemo sa sigurnošću reći radi li se ovdje o tipičnom kultu i naivnim sljedbenicima koji imaju vizije potpomognute drogama, ili je zaista riječ o još nedovoljno istraženoj tehnici putovanja koja omogućuje komunikaciju s izvanzemaljcima, prenosimo vam snimku 'napada' na njihov posjed.

U tom se navodnom napadu američka vojska služila industrijskom bukom kako bi omela duboku koncentraciju koja je ovoj skupini entuzijasta potrebna za komunikaciju s izvanzemaljcima. Na snimci je zabilježen i snop svjetlosti, a autor snimke tvrdi da je izvanzemaljskog porijekla:

Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Age : 33
Registration date : 2009-01-28

UFO fanatike vojska ometa helikopterima Empty
PostSubject: Re: UFO fanatike vojska ometa helikopterima   UFO fanatike vojska ometa helikopterima Icon_minitimeThu Jul 14, 2011 7:23 pm

Toliko su fanatični da očite helikoptere zamjenjuju NLO-evima...Ovo njihovo "putovanje" u brdo me podsijeća na jednu grupu fanatičkih bolesnika na jednom srpskom forumu koji su uvjereni da spašavaju svijet svojim "sposobnostima" Laughing
Back to top Go down
 
UFO fanatike vojska ometa helikopterima
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Ufologija-
Jump to: