Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Uobičajen dodatak cjepivima ubija moždane stanice

Go down 
AuthorMessage
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Age : 33
Registration date : 2009-01-28

Uobičajen dodatak cjepivima ubija moždane stanice Empty
PostSubject: Uobičajen dodatak cjepivima ubija moždane stanice   Uobičajen dodatak cjepivima ubija moždane stanice Icon_minitimeMon Feb 02, 2009 5:01 pm

Ako dva tuceta nekada nemirnih miševa sa Sveučilišta British Columbia (UBC) govore istinu na autopsiji, svjetske vlade uskoro bi se mogle suočiti s paklenim tužbama. Dosad neobjavljena istraživanja pod vodstvom vancouverskog neuroznanstvenika Chrisa Shawa pokazuju vezu između aluminijevog hidroksida korištenog u cjepivima i simptoma povezanih s Parkinsonovom bolesti, amiotrofnom lateralnom sklerozom (ALS ili bolesti Loua Gehriga) i Alzheimerovom bolesti.
Show je jako iznenađen činjenicom da istraživanja za njegov rad nisu obavljena ranije. Liječnici već 80 godina pacijentima ubrizgavaju aluminijev hidroksid dodatak koji stimulira imunološku reakciju.

Quote :
To je sumnjivo. Ili je to poznato industriji i nikada nije objavljeno, ili kanadsko ministarstvo javnog zdravlja nikada nije natjeralo industriju da provede ta istraživanja. Nisam siguran što je od toga strašnije.

Prema Shawovom radu, slični dodaci koriste se u cjepivima protiv hepatitisa A i B i u koktelu Pentacel, koji imunizira protiv difterije, hripavca, tetanusa, dječje paralize i jednog tipa meningitisa.
Kako bi testirali teoriju o vezi, Shaw i njegov tim od četiri znanstvenika s UBC-a i Državnog sveučilišta u Louisiani miševima su ubrizgali cjeivo protiv antraksa razvijeno za potrebe prvog Zaljevskog rata. Kako je objasnio Shaw, budući da je sindrom Zaljevskog rata vrlo sličan ALS-u, neuroznanstvenici su imali priliku provjeriti i izolirati mogući uzrok. Sve raspoređene trupe bile su cijepljene smjesom u kojoj je bio aluminijev hidroksid. Cijepljeni vojnici koji nisu bili raspoređeni u Zaljevu razvili su slične simptome i sličnom brzinom, prema Shawu.
Nakon 20 tjedana proučavanja miševa tim je utvrdio statistički značajna povećanja tjeskobe (38%), probleme s pamčenjem (41 pua više grešaka nego u kontrolnoj skupini), i alergijske reakcije kože (20%). Uzorci tkiva nakon "žrtvovanja" miševa pokazali su da su živčane stanice odumirale. U mozgovima miševa, u dijelu koji kontrolira pokrete, 35% stanica uništavalo je same sebe.

Quote :
Nitko iz mog laboratorija ne želi se cijepiti.

, rekao je Shaw.

Quote :
Ovo nas je totalno prestravilo. Nije nam bila namjera osporavati cjepiva. Ali najednom, oh, moj Bože..imamo odumiranje neurona!

Moguće je, kako je rekao, da postoji i 10.000 studija koje pokazuju da je aluminijev hidroksid siguran za korištenje u injekcijama. Ai on nije uspio pronaći ni jednu koja bi pratila što se događa nakon prvih par tjedana od ubrizgavanja. Ako bilo tko ima studiju koja pokazuje nešto drugo, rekao je, onda
neka je stavi na stol. Tako se to radi u znanosti.
Back to top Go down
 
Uobičajen dodatak cjepivima ubija moždane stanice
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Ostalo-
Jump to: