Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Teksašanin otet na 15-ak minuta

Go down 
AuthorMessage
Zoran

Zoran

Number of posts : 75
Registration date : 2009-03-10

Teksašanin otet na 15-ak minuta Empty
PostSubject: Teksašanin otet na 15-ak minuta   Teksašanin otet na 15-ak minuta Icon_minitimeTue Mar 09, 2010 11:58 pm

Teksašanin koji je želio ostati anoniman ispričao je jednom svom prijatelju nevjerojatnu priču i prilično traumatično iskustvo koje mu se desilo 8. veljače ove godine. Taj momak naime vjeruje da su ga oteli vanzemaljci

Muškarac kaže da je oko 23 sata i 30 minuta prelazio preko polja na putu kući kad je osjetio prisutnost NLO-a nakon čega je odmah ostao paraliziran. Otkriva da je osjetio kao da se nalazi u bestežinskom stanju, nakon čega je uslijedilo ispitivanje.
Kad je konačno došao k svijesti, kaže, iznenadio se kad je otkrio da stoji uspravno, raširenih ruku i gleda u nebo.

Muškarac koji je otkrio priču anonimnog Teksašanina kaže da se tresao i bio cijeli naježen dok mu je prijatelj koji je bio u kontaktu s izvanzemaljcima pričao svoju priču.

Priča ide ukratko ovako. Muškarac iz Texasa je izašao iz prijateljevog automobila i krenuo kući, prečicom preko obližnjeg polja koje je okruženo šumom.

Dok se kretao šumovitim djelom prema polju osjetio je čudnu nazočnost iznad sebe. Potrčao je pokušavajući pobjeći kad je u grmlju ispred sebe začuo pištav zvuk. Okrenuo se i potrčao u drugom smjeru kad se opet pojavio taj zvuk. Zbog čudnog je zvuka, kaže trčao u krugovima, a onda je odjednom ostao paraliziran. Od straha, kaže nije mogao otvoriti oči.

Osjetio je da se nalazi u bestežinskom stanju, a tvrdi da su ga ispitivali nečim što je podsjećalo na skener. Od toga uređaja koji je ispuštao čudan zvuk cijela mu se kosa nakostriješila. Čuo je da netko govori kako je još uvijek živ. Otmica ja trajala ukupno 15-ak minuta, a toliko je plakao da mu je košulja bila potpuno mokra.

Kad je stigao nazad na zemlju stajao je uspravno, raširenih ruku gledajući prema nebu. Spomenimo još kako je prije otmice nebo bilo prepuno oblaka, dok je nakon njegova povratka – dakle nakon 15-ak minuta - nebo bilo posve čisto i puno zvijezda.

net.hr
Back to top Go down
 
Teksašanin otet na 15-ak minuta
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Ufologija-
Jump to: