Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  GalleryGallery  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share
 

 Astralna projekcija

Go down 
AuthorMessage
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Age : 33
Registration date : 2009-01-28

Astralna projekcija Empty
PostSubject: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitimeSat Feb 27, 2010 6:49 pm

Otplutati napolje

Lezite ili mirno sjedite. Gledajte jednu od svojih ruku. Zamislite da se ruka podiže sama od sebe iz sebe, prst po prst, kao da duh (sablast) vaše ruke napušta ruku.

Dok ta sablast napušta ruku, sklopite oči. Slijedite sablast svoje ruke iz vašeg tijela. Dopustite da cijeli slijedite sablast. Isplutajte vani malo po malo sve dok se ne nađete kako plutate oko metar i pol iznad sebe. Zadržite se tu još neko vrijeme i pogledajte dolje na svoje tijelo.

Vizualizirajte dvije tanke srebrnaste niti koje vas vezuju uz vaše tijelo, odaberite sami gdje ćete ih privezati uz tijelo, na primjer, jednu pričvrstite na čelo, a drugu na predio srca.

Stvorite trokut između sebe i dviju točki na tijelu. Zadržite tu sliku neko vrijeme u umu.

Zatim, istim putem kojim ste izašli iz tijela, blago kliznite natrag svojom sviješću u tijelo.


Izlazak iz tijela

Ustanite. Fokusirajte se na okomitu osovinu koja se proteže gore i dolje uz kičmu.

Položite desnu ruku na najnižu točku na trbuhu neposredno iznad predjela spolnih organa. Svu pažnju usmjerite na područje svoga tijela iza vašeg dlana. Zadržite tu fokus neko vrijeme.

Zatim, položite lijevu ruku preko pupka i svu pažnju preselite na to područje dok podižete desnu ruku s genitalija. Zadržite fokus na toj drugoj postaji neko vrijeme.

Zatim nastavite penjanje po okomitoj osi kao da se penjete rukama po ljestvama ovim redom:

Desna ruka na predio ispod završetka rebra (grudnog koša). Zadržite tu fokus neko vrijeme.

Lijeva ruka na sredinu grudni u visini srca. Zadržite tu fokus neko vrijeme.

Desna ruka na grlo. Zadržite tu fokus neko vrijeme.

Lijeva ruka na čelo. Zadržite tu fokus neko vrijeme.

Desna ruka na vrh glave (na tjeme). Zadržite tu fokus neko vrijeme.

Lijeva ruka podignuta iznad tjemena. Zadržite tu fokus neko vrijeme.

Sada premještajte svoj fokus, svoju svijest daleko iznad najvišeg dosega ruke koju ste ispružili iznad glave. Povucite što više svoje svijesti u tu točku visoko iznad glave. Povucite svu svoju svijest u tu visoku točku na vašoj okomitoj ljestvici. Zadržite se tamo. Zadržite. Budite tamo…

Vani ste!

Osjetite kao je to biti izvan tijela. Shvatite kako ste tamo dospijeli. Po toj okomitoj ljestvici možete se penjati iz ove dimenzije sljedeću bez obzira imate li tijelo ili ne.

Sada se spustite natrag u tijelo, silazite niz ljestve kojima ste se popeli i izašli iz tijela. Vraćajte se korak po korak niz ljestvice, ruka za rukom, polako, prateći pažnjom mjesto gdje je ruka.


Ključevima van

Sebe možete osloboditi iz fizičkog postojanja, otključati iz tijela. Da biste u tome uspjeli, morate pritisnuti na izlazne okidače, koji su vrsta kombiniranog lokota. Ovdje ćete vježbati to otključavanje svojim rukama. Kad uvježbate moći ćete to obavljati samo se mentalno fokusirajući umjesto rukama. Za izlazak vam tada neće biti potreban fizički dodir.

Sada se poslužite s dva prva prsta (kažiprst i srednjak). Čvrsto, ali ne pretjerano snažno, pritisnite na svaku od sljedećih točki redom kojim su navedene:

1. Udahnite i zadržite dah. Istodobno: Prstima lijeve ruke pritisnite na dnu leđa, na kraju kičme. Desnom rukom pritisnite na prednjoj strani u visini pritiska lijeve ruke. Zadržite. Otpustite. Zatim izdahnite.

2. Udahnite i zadržite dah. Prekrižite ruke na grudima. Prstima pritiskajte vanjske strane nadlaktica u sredini nadlaktice. Zadržite. Opustite. Zatim izdahnite.

3. Udahnite i zadržite dah. Prstima lijeve ruke pritisnite na prednjoj strani na dnu grla. Prstima desne ruke pritisnite otraga na kičmu u visini prstiju lijeve ruke. Zadržite. Otpustite, pa izdahnite.

4. Udahnite i zadržite dah. Prstima obje ruke (svaka na svojoj strani) pritisnite na točke na dnu lubanje, iznad završetka vrata. Zadržite. Otpustite, a zatim izdahnite.

5. Udahnite i zadržite dah. Prstima obje ruke pritisnite o sredinu čela. Zadržite. Otpustite, a zatim izdahnite.

6. Udahnite i zadržite dah. Prstima obje ruke pritisnite sami vrh (tjeme) glave. Zadržite. Otpustite. Zatim izdahnite.

7. Udahnite i zadržite dah. Ispružite ruke visoko, okomito iznad glave. Pritisnite prstima jedne ruke o prste druge ruke što je najviše moguće iznad glave. Radvojite prste. Osjetite kako se vrata iznad vas otvaraju. Budite poput vode koja navali kroz naglo otvorenu ustavu, izdahnite i SKOČITE iznad tih prstiju.Izjurite iz tijela i pođite gdje god želite. Uživajte u tom doživljaju. Osjetite kako je to biti vani, slobodan. Upoznajte se s emocijama vezanim uz izlazak. Jednom će doći i onaj čas kad se više nećete htjeti vratiti u svoje tijelo. Ali sada, u ovoj vježbi, vratit ćete se nazad.Položite desnu ruku na vrh glave i snažno pritisnite. Vratite se u tijelo. Zadržite pritisak na glavu desnom rukom a lijevu preselite na donji dio trbuha. Pritisnite snažno to mjesto. Zadržite. Duboko udahnite i izdahnite.

Možda će vam trebati neko vrijeme da ostanete u tom položaju. To ovisi o tome koliko ste se duboko uvjerili da ste stvarno bili u stanju napustiti tijelo na neko vrijeme tijekom ove vježbe. Možda ćete poželjeti da netko snažno pritiska dlanovima o tabane kako biste se potpuno uvukli natrag u svoje tijelo.


Source: OHalu
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Age : 33
Registration date : 2009-01-28

Astralna projekcija Empty
PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitimeSat Feb 27, 2010 6:50 pm

Vježba pripreme


Robert Peterson – IZVAN TJELESNA ISKUSTVA

Vježba 11

Padati u bunar

Kao uvijek, smjestite se u udoban položaj i zatvorite vaše oči. Opustite se koliko god možete, onda zamislite da gledate u vrlo duboki bunar. Slijedeće, pretvarajte se da upadate u njega, s glavom prema dolje. Kako padate gledajte dno bunara kako se približava. Pokušajte zamisliti osjećaj padanja što je realnije moguće. Osjetite gravitaciju kako vas povlači prema
dnu. Prepustite se osjećaju. Ako ovo djeluje, možete biti prebačeni u vaše astralno tijelo. Ako ne djeluje prvi put, ponovite vizualizaciju nekoliko puta dok vaša vizualizacija ne izgleda skoro stvarna.
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Age : 33
Registration date : 2009-01-28

Astralna projekcija Empty
PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitimeSat Feb 27, 2010 6:52 pm

ČETRI KORAKA DO USPJEHA

Prvi korak prema uspješnom, samokontriranom izvan-tjelesnom iskustvu jest ostati mentalno i emotivno miran pošto počnete zapažati bilo kakav pokret ili pomak u vašoj svijesti.
Vaša sposobnost da ostanete mirni suštinska je za postizanje i održavanje bilo kakve kontrole dok ste van tjela.

Drugi korak
je primjeniti naviku automatske samokontrole. Kad god doživite bilo nekakav zvuk vezan uz iznatjelesno istraživanje, odmah počnite poticati ove osjećaje ili zvukove da se prošire cijelim vašim bićem. Ohrabrivajte zvuk i vibracije da se šire. Cijelokupnu svoju pažnju usredotočite na uživanje u vašoj novoj, višoj brzini vibriranja. Zatim mentalno ohrabrite osjećaje vibriranja ili zvukove da preplave cijelo vaše biće.

Treći korak
- usmjerite sebe od vašeg fizičkog tijela. To se lako postiže verbalnim ili mentalnim unutarnjim dijalogom koji vas usmjerava i održava dalje od vašeg fizičkog tijela. Na primjer: lebdim u vis, u vis... ili Postajem lakši, lakši ... ili sada se krećem prema svojoj dnevnoj sobi ili kojem drugom mjestu van vašeg tijela.

Upamtite na ni koji način u bilo kojem obliku ne misliti ili spomeniti svoje fizicko tjelo. Svaka pa i najmanja pomisao na vase fizicko tijelo moze izazvati trenutacni povratak.

Četvrti korak je vaš fokus u potpunosti držati izvan vašeg fizičkog tijela. Najlakši način da se to postigne jest neko vrijeme biti potouno uključen u novo okruženje koje doživljavate.
Back to top Go down
Espiga 4Number of posts : 1277
Registration date : 2010-09-05

Astralna projekcija Empty
PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitimeSat Oct 09, 2010 3:19 am

Ne znam šta je tu para to ovo ono. To je meni dobar dan a ne nešto para ovo ono bla bla bla kujci pajci i tako te šeme. Šta je tu para ? To je dobro jutro.
Back to top Go down
Espiga 4Number of posts : 1277
Registration date : 2010-09-05

Astralna projekcija Empty
PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitimeSat Oct 09, 2010 3:24 am

Kljućno je pitnanje koliko ste vi spremni uroniti duboko u pakao. Ako jeste nema problema.

And i show you how is big rabbit holl.

Matrix - The pill

https://www.youtube.com/watch?v=te6qG4yn-PsLaughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Back to top Go down
Espiga 4Number of posts : 1277
Registration date : 2010-09-05

Astralna projekcija Empty
PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitimeSat Oct 09, 2010 3:40 am

Jeste li spremni umrijeti u snu ?

Umrijeti doslovno. Zaspete i više se nećete vratiti.

Do you ?
Back to top Go down
Espiga 4Number of posts : 1277
Registration date : 2010-09-05

Astralna projekcija Empty
PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitimeSat Oct 09, 2010 3:42 am

Ja jesam i zato ja s ovm stvarima nemam problema uopće izvesti ih.
Back to top Go down
Espiga 4Number of posts : 1277
Registration date : 2010-09-05

Astralna projekcija Empty
PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitimeSat Oct 09, 2010 3:59 am

Postoji jedna tehnika. Zove se demon s crvenim oćima koji vas promatra.
Back to top Go down
Man in Black

Man in Black

Female Number of posts : 1450
Age : 33
Registration date : 2009-01-28

Astralna projekcija Empty
PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitimeSat Oct 09, 2010 9:23 pm

Espiga 4 wrote:
Postoji jedna tehnika. Zove se demon s crvenim oćima koji vas promatra.
Otvori temu o tome i piši
Back to top Go down
Espiga 4Number of posts : 1277
Registration date : 2010-09-05

Astralna projekcija Empty
PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitimeSun Oct 10, 2010 7:36 am

Man in Black wrote:
Espiga 4 wrote:
Postoji jedna tehnika. Zove se demon s crvenim oćima koji vas promatra.
Otvori temu o tome i piši

Pišem o tome na ohali forumu jer je taj forum više usredotoćen na to. Ovdje :

http://www.forumohalu.org/index.php?board=11.0

Ovdje je koliko vidim više ono tajna vlada i to , mada nema baš nešto puno ljudi al ok , nema veze. Za mene si i ti dovojan razlog da tu i tamo napišem nešto na forumu mada u osnovi ono više manje se sve vrti oko istoga.

Nema potrebe da ovdje pišem o ovome. Nema puno ljudi a na ohalu se u osnovi može nać sve ono šta bi i ovdje napisa tako da nema potrebe da o tome ovdje pišem a i nije forum na tu šemu nego više na matrix šemu , tajna vlada , otmice i slićno. Ok.

No dobro je i da ovo ima ako kome dođe nešto da napiše o ovome.
Back to top Go down
Mina

Mina

Female Number of posts : 84
Age : 35
Lokacija : Zagreb
Registration date : 2010-04-19

Astralna projekcija Empty
PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitimeSat Oct 16, 2010 2:55 pm

Preporučujem knjigu na temu: William Buhlman: "Avanture izvan tijela"

Ja mislim da jedina frka koja se može dogoditi je nemogućnost kontroliranja svojih misli (da se tako izrazim) jer su one te koje upravljaju tobom. Osobna iskustva su cisto odraz nečije osobnosti i misli...
Back to top Go down
Espiga 4Number of posts : 1277
Registration date : 2010-09-05

Astralna projekcija Empty
PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitimeWed Nov 10, 2010 4:39 am

Mina wrote:
Preporučujem knjigu na temu: William Buhlman: "Avanture izvan tijela"

Ja mislim da jedina frka koja se može dogoditi je nemogućnost kontroliranja svojih misli (da se tako izrazim) jer su one te koje upravljaju tobom. Osobna iskustva su cisto odraz nečije osobnosti i misli...

Laughing Nema negativnih misli ako si pozitivan. Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

https://www.youtube.com/watch?v=qfh_91Z3Pxc
Back to top Go down
Espiga 4Number of posts : 1277
Registration date : 2010-09-05

Astralna projekcija Empty
PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitimeWed Nov 10, 2010 4:46 am

Motiv vam je bitan. Šta ćete tamo ? Šta kad se jednom odvojite i to. Šta želite s time.

Nađite motiv.

Ćemu to ?

Svakom možete lagat al sami sebi ne možete.

Razgovarajte malo sa svojim oversoulom tj višim sebom šta očete u osnovi. Šta on želi ? Pitaj te ga. Vi i on ste jedno tkivo , jedno biće. Njega morate pitat ovo pitanje. Samo njega.

I onda kad to riješite onda možete u ove vode.
Back to top Go down
Sponsored content
Astralna projekcija Empty
PostSubject: Re: Astralna projekcija   Astralna projekcija Icon_minitime

Back to top Go down
 
Astralna projekcija
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Parapsihologija :: Vježbe-
Jump to: