Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Share | 
 

 Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!

Go down 
Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
AuthorMessage
Secret Face

avatar

Number of posts : 229
Registration date : 2009-01-27

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Sat Apr 25, 2009 1:09 pm

nevjerovatno
cak i misto di su vidili mothmana nije toliko daleko od granice sa teksasom

u svakom slucaju nemirise na dobro
Back to top Go down
Man in Black

avatar

Female Number of posts : 1450
Age : 32
Registration date : 2009-01-28

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Sat Apr 25, 2009 5:31 pm

Ovakvu brutalku nisam očekivala. affraid
Back to top Go down
Secret Face

avatar

Number of posts : 229
Registration date : 2009-01-27

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Sun Apr 26, 2009 2:29 am

Quote :
U Meksiku je do zada zabilježeno 1.005 slučajeva gripe za koje se sumnja da su uzrokovani spomenutim virusom.

brojke se samo povecavaju affraid
Back to top Go down
Man in Black

avatar

Female Number of posts : 1450
Age : 32
Registration date : 2009-01-28

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Sun Apr 26, 2009 2:33 am

Da, a broj mrtvih baš i ne koliko sam danas imala prilike vidit.
Back to top Go down
Secret Face

avatar

Number of posts : 229
Registration date : 2009-01-27

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Sun Apr 26, 2009 12:20 pm

mrtvih sad ima 81 bar tako pise
Back to top Go down
Man in Black

avatar

Female Number of posts : 1450
Age : 32
Registration date : 2009-01-28

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Sun Apr 26, 2009 1:54 pm

Povečaje se ali ne tako drastično kako bi moglo
Back to top Go down
Secret Face

avatar

Number of posts : 229
Registration date : 2009-01-27

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Sun Apr 26, 2009 3:26 pm

sad je samo pitanje vrimena kad ce se neko pojavit sa nekim cudotvornim skupim cjepivom
Back to top Go down
Man in Black

avatar

Female Number of posts : 1450
Age : 32
Registration date : 2009-01-28

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Sun Apr 26, 2009 11:29 pm

A evo opet nude Tamiflu ali zanimljivo, kažu da nema cjepiva i onda kažu da Amerika ima dovoljno cjepiva...tko tu koga
Back to top Go down
Man in Black

avatar

Female Number of posts : 1450
Age : 32
Registration date : 2009-01-28

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Mon Apr 27, 2009 3:18 pm

Ovi s Nove TV nisu baš slijepi Very Happy

Virus prijeti cijelome svijetu. Kad se na agencijama pročita ovakvo priopćenje, u prvi trenutak se pomisli da nije riječ o stvarnosti, već o nekom filmu znanstvene fantastike ili filmskom predlošku za neku od najpopularnijih i najkomentiranijih teorija zavjere.

Zanimljivo je da nema detaljnih znanstvenih opisa tog virusa. Nema prikaza koji bi zanimao svakog laika koji se pita - kako je moguće da virus triju vrsta gripe mutira u nešto novo. Nema podataka o njegovu podrijetlu, kod koga se i kako prvi pojavio, koliko je termostabilan (ili labilan) i slično. U Meksiku je sveopća karantena, vlasti su ljudima raznih stručnih profila, od policajaca do liječnika dali 'odriješene ruke' za neovlašteno upadanje u kuće i stanove, za zatvaranje u karantenu svakoga tko je sumnjiv, znači bez obzira je li mu tzv. svinjska gripa dijagnosticirana ili nije. Što je to?

Sumnja da je virus proizveden u CIA-inom tajnom laboratoriju

Zdravstveno-znanstveni ili špijunski parametar ponašanja u 'izvanrednoj situaciji'. Na većini foruma u svijetu, paralelno s rapidnim porastom broja oboljelih iz sata u sat, već se stvara nova teorija koja sumnja da je virus proizveden u nekom CIA-inom tajnom laboratoriju.

Zanimljivo je i to da je 24 sata nakon objave o postojanju virusa najavljena pojačana proizvodnja lijeka Tamiflue, onog za koji smo prvi put čuli prije dvije godine kad je odjednom odnekud isto tako izronila i svijetom počela harati ptičja gripa. Liječnici sumnjaju u učinkovitost Tamifluea u ovome slučaju, ali on se ipak pojačano proizvodi. Amerikanci su iz financijskih pričuva u optjecaj pustili golemu svotu novca proglasivši zdravstvenu krizu.

Činjenice oko svinjske gripe bude jezive asocijacije

Sjećate li se kako je prestala epidemija ptičje gripe? Kako je došla, tako je i nestala u trenutku kad se otkrilo i počelo javno govoriti i pisati da Tamiflue proizvodi farmaceutska kompanija u čijem je upravnom odboru Donald Rumsfeld, bivši američki ministar obrane. U nedjelju poslijepodne objavljena je i vjestica da je u Meksiku od nove gripe umro službeni vodič američkoga predsjednika Obame koji ga je pratio za njegova nedavnog posjeta Meksiku. Tada su Obama i Calderon dogovorili zajedničku strategiju u borbi protiv narko kartela.

Kad spojimo sve činjenične pojmove, iznenadna epidemija+novi virus nepoznatog podrijetla+rapidan rast broja oboljelih i umrlih +pojačana proizvodnja Tamifluea unatoč upitnoj učinkovitosti+farmaceutska kompanija Donalda Rumsfelda+umro službeni vodič predsjednika Obame+Obama i Calderon dogovorili borbu protiv narko kartela, asocijacije i kombinacije nam mogu biti doista jezive. Upravo onakve kakve 'tajne elite' najprije izvrše, a potom ih proglase teorijom zavjere, nemogućim činom koji po svijetu 'propovijedaju' egzaltirane budaleskare.

Prava bomba je skidanje oznaka tajnosti s Bushevih memoranduma

Ostaje vjerovati da je stvarno riječ o virusu koji je stvorila priroda i jednoj opasnoj epidemiji koja nam dolazi biblijskom logikom. Vijest o gripi potpuno je zasjenila jednu drugu vijest koja je bila 'na početku' i u svim, a napose američkim medijima i interpretirala se vrlo pažljivo. Vijest da je američki predsjednik Obama skinuo oznaku tajnosti s tzv. Bushevih memoranduma u stvari je bomba, koja je svijet mogla prodrmati još jače od virusa nove i naglopridošle gripe. Riječ je o naredbama koje je provodila CIA, a tiču se Iraka, točnije mučenja u Abu Ghraibu.

Još se sjećamo jezivih i ponižavajućih fotografija koje je od tamo 'prošvercao' jedan američki vojnik, ljudi s pokrivenim glavama i zavezanih za uzice poput životinja. Za ta zlostavljanja vojni sudovi osudili su jedanaestero vojnika i petero degradirali. Svi oni tvrdili su da zlostavljanje nije bio njihov hir, već naredba koja je stizala izravno s vrha američke vojske i politike. I doista, objelodanjeni dokumenti koji odobravaju razne nehumane i nedopuštene metode torture zarobljenika nose potpise bivšeg potpredsjednika Dicka Chenyja i državne tajnice Condoleezze Rice. Predsjednik Obama ishitreno je otvorio Pandorinu kutiju. Demokrati, čiji je dio stranačkog korpusa uključujući i sadašnju državnu tajnicu Clinton podržao Busha u nakani da napadne Irak, sad traže istjerivanje pravde do kraja. Republikanci Obamu optužuju da je ugrozio nacionalnu sigurnost. On reterira i pokušava stvar izgladiti .

Vrijeme je da se otkrije što se stvarno događalo

U tom 'opasnom sendviču' ne može se odlučiti između nezavisne istrage i zatvorene kongresne istrage. 'Predsjednik vjeruje da objava ovih memoranduma ne znači da je došlo vrijeme za odmazdu, već da se razotkrije što se stvarno događalo.' Kazao je to glasnogovornik Bijele kuće Robert Gibbs. Njegova izjava podsjeća na izjavu nekog tranzicijskog glasnogovornika i ujedno pokazuje u kojem se neobranom grožđu predsjednik našao kad mu nesmotren potez ne može popeglati jedna od najboljih PR službi svijeta - ona Predsjednika SAD-a.

Mladi, nepreiskusni Predsjednik za tamošnji je puk utjelovljenje američkoga sna, netko tko u Bijelu kuću nije došao iz establishmenta, i očito mu je trebalo nekoliko sati da shvati kako memorandume za Abu Ghraib nije potpisao građanin George Bush, ni guverner George Bush, ni penzioner George Bush, već Predsjednik SAD-a. Na neki način, gledajući američkim očima jedinstvenosti te institucije i njihova unilateralizma, te je memorandume simbolički potpisao Obama sam. Ne kao odvjetnik Barack Obama, ne kao senator Illinoisa Barack Obama, već kao Predsjednik SAD-a.

Odmazda bi bila opasna i globalna kao meksička gripa

Na tom i takvom viđenju institucije Predsjednika SAD-a, zasnivala se odluka predsjednika Geralda Forda da nakon zakonito i javno provedene kongresne istrage pomiluje svog prethodnika /čiji je ujedno bio zamjenik/ Richarda Nixona koji je 1974. zbog afere Watergate bio prisiljen podnijeti ostavku. Afera Watergate, osim što je 30 godina poslije srušila mit o istraživačkom novinarstvu i pokazala da postoji u tom smislu samo špijunsko novinarstvo /Mark Felt, drugi čovjek FBI-a priznao je pred smrt 2004. da je on bio 'duboko grlo' novinara Washington posta/, predstavljala je i vrhunac javne frustracije i razočaranosti politikom i političarima. Frustracije koja je imala korijene u nikad razriješenom i demistificiranom ubojstvu predsjednika Kennedyja te u vijetnamskom ratu.

9/11 donio je novi krug američke frustracije. Predsjednik Bush, nakon napada na WTC i pogibelji više od 3000 nedužnih ljudi, učinio je što je učinio. A učinio je svašta lošeg od Abu Ghraiba do Guantanama. Jedino nije svojim sugrađanima razjasnio kako je do toga došlo. I upravo zato teško da ne bi, kako to kaže glasnogovornik Gibbs, daljnja javna diskusija o objavljenim tajnim Predsjednikovim dosjeima donijela vrijeme odmazde. Kad se malo razmisli odmazda bi bila opasna i globalna kao ova nova meksička gripa. Čini se da predsjednik Obama mora naći neki drugi, bolji 'modus operandi' vraćanja ugleda SAD-a u svijetu. Pitanje je samo smije li ga naći.
Back to top Go down
Secret Face

avatar

Number of posts : 229
Registration date : 2009-01-27

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Mon Apr 27, 2009 5:40 pm

Quote :
Zanimljivo je da nema detaljnih znanstvenih opisa tog virusa. Nema prikaza koji bi zanimao svakog laika koji se pita - kako je moguće da virus triju vrsta gripe mutira u nešto novo. Nema podataka o njegovu podrijetlu, kod koga se i kako prvi pojavio, koliko je termostabilan (ili labilan) i slično. U Meksiku je sveopća karantena, vlasti su ljudima raznih stručnih profila, od policajaca do liječnika dali 'odriješene ruke' za neovlašteno upadanje u kuće i stanove, za zatvaranje u karantenu svakoga tko je sumnjiv, znači bez obzira je li mu tzv. svinjska gripa dijagnosticirana ili nije. Što je to?

bas to..jos uvik nikakvih objasnjenja

Quote :
Tamiflue proizvodi farmaceutska kompanija u čijem je upravnom odboru Donald Rumsfeld, bivši američki ministar obrane

a i ovo je veoma zanimljivo
Back to top Go down
Man in Black

avatar

Female Number of posts : 1450
Age : 32
Registration date : 2009-01-28

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Mon Apr 27, 2009 9:29 pm

O tome san i govorila. Odjednom se stvori, pobije ljude, proširi se, Tamiflu ponude koji je bio stvoren za ptičju gripu...ništa nema logike
Back to top Go down
Secret Face

avatar

Number of posts : 229
Registration date : 2009-01-27

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Mon Apr 27, 2009 10:23 pm

ima tu jos zanimljvih stvari
npr di se bas sad pojavio kad u vecini zemalja pocinje turisticka sezona (isti slucaj i sa pticijom gripom)
i sto sve zemlje tvrde da imaju dovoljno cjepiva (a u doba pticije gripe cjepivo se davalo na kapaljku)

moguce je da je virus i sam mutirao, al kako je moga kad je navodno pticja gripa bila "nestala" (vec kad govore daj e virus mutacija pticje,ljudske i svinjske "gripe"

a sta je i sa takozvanom svinjskom kugom (ili kako se vec zvala ) koja se isto pojavila prije par godina
Back to top Go down
Man in Black

avatar

Female Number of posts : 1450
Age : 32
Registration date : 2009-01-28

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Tue Apr 28, 2009 12:14 am

Nemoguće da je mutira od 3 različita virusa.
Ali jadni Meksikanci proživljavaju pravu apokalipsu, ne treba ima 2012. godina. Danas, osim 150 mrtvih od gripe, ih je pogodio jak potres jačine 6 po rihteru.
Back to top Go down
Secret Face

avatar

Number of posts : 229
Registration date : 2009-01-27

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Tue Apr 28, 2009 1:17 pm

Back to top Go down
fraktal

avatar

Number of posts : 235
Registration date : 2009-03-03

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Tue Apr 28, 2009 5:40 pm

Meni je dovoljno čuti da se virus satoji od genotipa ljudske,ptičje i svinjeske gripe.Znači da mislim kako su sva tri virusa iskomadana i dijelovi su im slijepljei u neki novi virus koji bi treba biti opanniji nego svi dosad.Pale su dionice aviokompanija,pada tečaj eura,padaju cijene nafte,a farmaciji se povećala zarada.To nije bezveze.Na temelju službenih i neslužbenih izvora koje sam pročitala došla sam do zaključka da je virus pušten iz laboratorija i da postoji neka elita koja iz pozadine ciljano čini kojekave katastrofe i pušta kojekakve boleštine da se smanji broj stanovništva u svrhu nečega.Ako malo bolje pogledamo vidit ćemo da nema dana da se ne događa neko sranje koje odnosi puste živote.Može li to biti slučajno?Osim toga,zašto se većina toga događa u zemljama Trećeg svijeta?Tu je i manipulacija pomoću straha.IMO će ova gripa završiti kao i ptičja i ostale boleštine-tresla se brda rodio se miš.
Back to top Go down
Secret Face

avatar

Number of posts : 229
Registration date : 2009-01-27

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Tue Apr 28, 2009 6:56 pm

nove bolestine , novi eksperimenti..nismo nista drugo nego pokusni kunici Wink

a nije ni slucajnost da se takve stvari pojavljivaju u gusto naseljenim podrucjima
hint .. kontrola populacije

fraktal wrote:
,a farmaciji se povećala zarada
bar se oni nemoraju brinit za zaradu..ima dovoljno bolestina i bez ove Laughing
Back to top Go down
fraktal

avatar

Number of posts : 235
Registration date : 2009-03-03

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Tue Apr 28, 2009 7:26 pm

Quote :
Kad spojimo sve činjenične pojmove, iznenadna epidemija+novi virus nepoznatog podrijetla+rapidan rast broja oboljelih i umrlih +pojačana proizvodnja Tamifluea unatoč upitnoj učinkovitosti+farmaceutska kompanija Donalda Rumsfelda+umro službeni vodič predsjednika Obame+Obama i Calderon dogovorili borbu protiv narko kartela, asocijacije i kombinacije nam mogu biti doista jezive.
+ ovo
Quote :
FOREX
Svinjska gripa ojačala američki dolar
Autor/izvor: SEEbiz / DailyFX
Američki dolar i japanski jen u ponedjeljak su ojačali zbog obnavljanja averzije prema riziku, a u utorak će biti objavljen Conference Board indeks povjerenja američkih potrošača za mjesec travanj.

Tečaj američkog dolara u odnosu na euro u utorak je do trenutka pisanja teksta ojačao za 47 baznih bodova, sa 1,3031 na 1,2984 američka dolara za euro, nakon što je u ponedjeljak ojačao za 219 baznih bodova, sa 1,3219 na 1,3000 američkih dolara za euro.
Američki dolar i japanski jen ojačali zbog obnavljanja averzije prema riziku

Averzija prema riziku ulaganja na dionička tržišta ponovo je oživjela nakon što je Svjetska zdravstvena organizacija dala znak za uzbunu zbog pojavljivanja epidemije svinjske gripe. Pad vrijednosti rizične imovine i sirove nafte za posljedicu je imao jačanje američkog dolara i japanskog jena. Svinjska gripa u Meksiku je odnijela više od sto ljudskih života.

Pogled u utorak

U utorak će biti objavljen Conference Board indeks povjerenja američkih potrošača za mjesec travanj. Analitičari očekuju da će nastaviti rasti na 29,9 bodova. Podsjetimo da je u mjesecu veljači zaronio na svoju rekordno nisku razinu od 25,3 boda.

Ako podsjetimo da se sentiment u 2007. godini nalazio na svojoj rekordnoj razini od 111,90 bodova, dubina recesije je jasna. Ukoliko dođe do snažnijeg rasta indeksa od očekivanog, moglo bi doći do rasta cijena rizične imovine kao posljedica očekivanja da je vrijeme negativnog sentimenta iza nas. Dakako, ukoliko dođe do pada indeksa, financijsko tržište sigurno će reagirati.

Prihodi od prodaje u japanskoj maloprodaji padaju šesti uzastopni mjesec

Prihodi od prodaje u trgovini na malo u Japanu su u mjesecu ožujku pali za 1,1 posto, što je mnogo gore od očekivanih 0,4 posto. Tako je ožujak postao šesti uzastopni mjesec kako se prihodi od prodaje u trgovini na malo u Japanu stežu, što za izravnu posljedicu ima nižu komponentu osobne potrošnje japanskog bruto domaćeg proizvoda. Kao posljedica, japansko gospodarstvo vjerojatno će se nastaviti stezati.

U mjesecu ožujku, prihodi od prodaje u trgovini na veliko pali su dramatičnih 10,6 posto. To je jasan znak da proizvođači potrošačkih dobara režu proizvodnju alarmantnom brzinom. Dok podaci izvana izgledaju užasno, rezanje proizvodnje finalnih dobara može reducirati pritisak deflacije koji već dugo muči japansko gospodarstvo.

Japanska vlada smanjila je svoja očekivanja stope gospodarskog rasta na minus 3,3 posto priopćivši da će trebati proći mnogo vremena dok se japansko gospodarstvo ne počne oporavljati od kolapsa japanskog izvoza.

Pa ne bi smislija teoriju zavjere! flower
Back to top Go down
Secret Face

avatar

Number of posts : 229
Registration date : 2009-01-27

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Thu Apr 30, 2009 1:46 pm

Back to top Go down
fraktal

avatar

Number of posts : 235
Registration date : 2009-03-03

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Thu Apr 30, 2009 3:49 pm

Quote :


Pandemija neizbježna, Meksiko u karanteni



MA SAD SAM TILA REĆI ŠTA JE NEIZBJEŽNO! Evil or Very Mad
Back to top Go down
Man in Black

avatar

Female Number of posts : 1450
Age : 32
Registration date : 2009-01-28

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Fri May 01, 2009 1:29 am

Ma debili, kaže cura iz Meksika da je umrlo samo 9 ljudi a ovi izbrojili preko 170.
Back to top Go down
Man in Black

avatar

Female Number of posts : 1450
Age : 32
Registration date : 2009-01-28

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Fri May 01, 2009 6:48 pm

A šta sam ja rekla. Inekcija straha s lažnim informacijama.

Quote :
Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) u petak je izvijestila da je u svijetu trenutačno virusom A (H1N1), prvobitno nazvanim virusom svinjske gripe, prema službeno potvrđenim nalazima zaražena 331 osoba u 11 zemalja te da je od njegovih posljedica prema službenim informacijama dosad umrlo 10 osoba.

Brojke što ih navodi WHO odnose se na 156 potvrđenih slučajeva u Meksiku gdje je od nove gripe umrlo devet osoba te na 109 potvrđenih slučajeva zaraze u SAD-u gdje je jedna osoba umrla.

Prema laboratorijskim izvješćima potvrđeni su slučajevi svinjske gripe u Austriji (1), Kanadi (34), u Njemačkoj (3), Izraelu (2), Nizozemskoj (1), na Novom Zelandu (3), Španjolskoj (13), Švicarskoj (1) i u Velikoj Britaniji (Cool.

Prema drugim procjenama brojke su više. Reuters navodi da je prema neslužbenim informacijama primjerice u Meksiku umrlo 176 osoba.

jutarnji.hr
Back to top Go down
Secret Face

avatar

Number of posts : 229
Registration date : 2009-01-27

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Fri May 01, 2009 10:03 pm

http://www.net.hr/vijesti/hrvatska/page/2009/05/01/0092006.html?pos=n0

lol...jos malo pa ce se pocet kljukat sa tim gofnom i za obicnu gripu
Back to top Go down
Man in Black

avatar

Female Number of posts : 1450
Age : 32
Registration date : 2009-01-28

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Sat May 02, 2009 2:01 am

To im je i bio cilj, kad na kraju ova gripa nestane ka i ptičja, kako došla tako ošla Very Happy
Na kraju će se otkrit da gripe uopće nije bilo.
Back to top Go down
Secret Face

avatar

Number of posts : 229
Registration date : 2009-01-27

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Mon May 04, 2009 1:51 am

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kraj-panike-svinjska-gripa-ipak-nije-toliko-opasna/432223.aspx

Quote :
Je li virus proizveden u laboratoriju?

U međuvremenu se sve glasnije pojavljuju špekulacije kako je svinjska gripa proizvedena u laboratoriju, pa je radio Deutsche Welle jučer analizirao tko najviše gubi, a tko dobiva pojavom novog virusa. Najveće su gubitke pretrpjele aviokompanije, dok su najviše profitirale farmaceutske kompanije "Rosch", "Novartis", "Sanofi-aventis" i "Galaxo Smith Klein".

Srpski epidemiolog dr. Radmilo Petrović za Blic je kazao kako se na virusu svinjske gripe eksperimentiralo još 1976. godine, kada se u američkoj vojnoj bazi zarazilo deset vojnika, a jedan je umro. Virus tada nije izazvao pandemiju. Petrović smatra da je čudno kako je u Meksiku prijavljen velik broj smrtnih slučajeva, dok u ostalim zemljama praktički nema žrtava. Petrović stoga ne odbacuje mogućnost kako je virus proizveden u laboratoriju.

malo "sminke" za javnost
nezna se ko vise sere kvake u vezi ovoga heh

a sto se tice ovoga da se vec prije experimentiralo triba provjerit
Back to top Go down
Man in Black

avatar

Female Number of posts : 1450
Age : 32
Registration date : 2009-01-28

PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   Mon May 04, 2009 10:30 pm

A umjetno je proizveden 100%, samo ćemo tek kasnije vidit koja mu je bila svrha.
Back to top Go down
Sponsored content




PostSubject: Re: Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!   

Back to top Go down
 
Betting - big catastrophe is going to happen in Mexico - OSTVARENO!
Back to top 
Page 2 of 3Go to page : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» I Never Thought This Would Happen To Me
» Something REALLY Big is about to happen! Blood Moons....
» 27 THINGS THAT WILL HAPPEN IN SEPTEMBER-OCTOBER 2015-video
» To Dream within a Dream
» Berlin 1945-1952

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Zabava/Fun and Chat :: Betting/Kladionica-
Jump to: