Hrvatska Agencija za Paranormalne Pojave
 
HomeHome  PortalPortal  CalendarCalendar  GalleryGallery  FAQFAQ  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  
Forum Worth
happ.forumotion.com-Google pagerank and Worth

Share | 
 

 Masovna pojava NLO-a sije paniku u južnoj Americi

Go down 
AuthorMessage
fraktal

avatar

Number of posts : 235
Registration date : 2009-03-03

PostSubject: Masovna pojava NLO-a sije paniku u južnoj Americi   Wed Dec 09, 2009 7:00 pmKrajem studenog i početkom prosinca ove godine na nebu iznad Južne Amerike zabilježen je neobično velik broj NLO-a, što je zabrinulo i prestrašilo tamošnje stanovnike.

Zbunjeni stanovnici gradova i sela u Argentini, Peruu i Čileu, kao i u drugim okolnim državama bili su svjedoci pojavljivanja više nepoznatih letećih objekata različitog oblika, preko velikih brodova matica pa do čudnih letjelica u obliku cigarete.

Iako je najveću pozornost javnosti izazvao nestanak električne energije u argentinskom gradu Salti, koji se dogodio nakon što je iznad njega preletjela NLO matica, Južnoamerikanci su prijavili neuobičajeno puno pojava NLO-a. To je nagnalo neke stanovnike da pomisle kako bi se 'mali zeleni' uskoro mogli iskrcati i prošetati među običnim smrtnicima.

U glavnom gradu Perua, Limi, stotine svjedoka također je u čudu promatralo najmanje sedam letjelica koje nisu nalikovale ničemu nama poznatom. Letjele su mirno nebom iznad Lime, a iako neki tvrde da se radilo o tračnim balonima, brojni svjedoci su uvjereni da su to naši susjedi iz svemira.U gradu Iquiqueu u Čileu stanovnici su početkom prosinca također primijetili sjajni, cilindrični objekt u više boja (bijela, zelena i ljubičasta). Svjedoci tvrde da je nestao iznad oblaka koji su se nadvili nakon što je gotovo pola sata lebdio nad gradom.

U studenom su također zabilježeni brojni slučajevi pojava NLO-a, a jedan je viđen na mjestu za koje se vjeruje da je mjesto ukazanja Djevice Marije. Tome su svjedočili i hodočasnici koji su se tamo našli. NLO je tad i snimljen, ali je snimka predana nadležnim vlastima i još uvijek nije dospjela u javnost.
Net.hr
07.12.2009.


http://www.net.hr/planet-x/page/2009/12/03/0731006.html
Back to top Go down
 
Masovna pojava NLO-a sije paniku u južnoj Americi
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
 :: Forum :: Ufologija-
Jump to: